Op deze pagina wordt beschreven wat de voordelen zijn wanneer je foto's, video's, vectorafbeeldingen en illustraties bijdraagt aan Adobe Stock.

Enkele van de vele voordelen

Maak inhoud waarop je trots kunt zijn: Of je nu vectorillustraties van dieren maakt, smakelijke maaltijden fotografeert of onder water filmt, we helpen je om geld te verdienen met wat je leuk vindt.

Verdien geld in je eigen tijd: Er zijn geen deadlines, geen vergaderingen met klanten en geen bazen die je vertellen wat je moet doen. Je werkt op je eigen voorwaarden en uploadt inhoud wanneer jij dat wilt. Nadat je inhoud is goedgekeurd voor onze verzameling, kun je jarenlang commissie verdienen voor inhoud die je vandaag inzendt. Door bij te dragen aan Adobe Stock kun je letterlijk geld verdienen terwijl je slaapt.

Adobe biedt je ongekende publiciteit: Adobe Stock verkoopt licenties voor foto's, video's, illustraties, sjablonen en vectorafbeeldingen aan miljoenen kopers van stockinhoud, rechtstreeks via Adobe Creative Cloud-apps en het web. Door bij te dragen aan Adobe Stock, kun je deze wereldwijde kopers bereiken en word je beloond voor je werk.

Upload rechtstreeks vanuit de apps waar je graag mee werkt: Adobe Stock is uniek in de wereld van stockinhoud aangezien het onderdeel uitmaakt van Adobe. Alleen Adobe Stock biedt je het gemak om media rechtstreeks te uploaden vanuit onze onmisbare creatieve applicaties, waaronder Lightroom, Bridge, Premiere en de mobiele applicatie Photoshop Mix.

Klanten hebben eenvoudig toegang tot je inhoud: Klanten kunnen heel eenvoudig rechtstreeks vanuit Adobe Creative Cloud-applicaties en Microsoft PowerPoint een licentie voor je inhoud kopen. Terwijl ze werken in deze applicaties, kunnen klanten uit de hele wereld zoeken naar relevante inhoud en een voorvertoning ervan bekijken in de context van hun ontwerpen of video's. Als de inhoud geschikt is voor hun doel, kunnen ze rechtstreeks vanuit de applicatie een licentie kopen. Esthetische filters, mogelijk gemaakt door Adobe Sensei, bieden kopers snel toegang tot de meest relevante zoekresultaten. Dit gebruiksgemak betekent dat jij geld verdient. Klanten kopen royaltyvrije licenties voor inhoud, op aanvraag of via een lidmaatschap.

Profiteer van een hoge commissie: Adobe Stock promoot je werk in de wereld van creatieve mediamakers en biedt een concurrerende commissie van 33% op afbeeldingen en 35% op video's. Voor meer informatie over commissie raadpleeg je het gedeelte Betaalproces en belastingen. Zie Gebruik van je inhoud voor meer informatie.

Het blijft jouw inhoud: Je draagt je rechten niet over wanneer je werkt met Adobe Stock. In plaats daarvan ga je een samenwerkingsverband aan waarbij wij jouw inhoud promoten en er licenties voor verkopen. Deze overeenkomst is niet-exclusief.

Jouw inhoud op twee websites: Wanneer je bijdraagt aan Adobe Stock, wordt je inhoud ook beschikbaar gesteld voor verkoop op Fotolia, een service die in 2014 door Adobe is overgenomen. Doordat je je inhoud op beide websites verkoopt, is de markt voor je werk groter.

Maak deel uit van de Adobe-gemeenschap: Als je bijdraagt aan Adobe Stock, maak je deel uit van een fantastische gemeenschap die bestaat uit creatieve mensen die inhoud creëren. Adobe Stock is voortdurend in ontwikkeling als reactie op jouw inspanningen en inbreng. Wij bieden voortdurend meer manieren waarop jij betrokken kunt zijn. Houd de Adobe Creative Cloud-blog in de gaten voor meer informatie.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid