Tips voor het oplossen van problemen en Help

Adobe Aero is het enige alles-in-één-platform voor het ontwerpen en bekijken van augmented reality (AR) waarmee ontwerpers en ontwikkelaars gemakkelijker interactieve, meeslepende ervaringen in de 'echte' wereld kunnen ontwerpen, samenwerken en publiceren.

Zie Wat is Aero voor meer informatie over Adobe Aero.

Ja, u kunt de mobiele Aero-app (iOS) gratis downloaden via de App Store. U kunt de Aero-app voor desktop gratis downloaden via de Creative Cloud-website.

Zie Algemene vragen over Aero voor mobiel (iOS) en Algemene vragen over Aero voor desktop voor veelgestelde vragen over Aero.

U kunt uw eigen foto's, gelaagde bestanden, audio of andere 2D- en 3D-inhoud opnemen. Aero optimaliseert geïmporteerde PSD-, JPEG-, OBJ-, GLB-, FBX-, GIF-, PNG Sequence-, WAV- en MP3-middelen voor AR. U kunt ook middelen van Adobe Photoshop, Illustrator en Dimension ophalen.

Zie Ondersteunde bestandsindelingen voor meer informatie over de bestandsindelingen die in Aero worden ondersteund.

U kunt AR-ervaringen die met Aero zijn gemaakt, met belanghebbenden en reviewers delen door een of meer van de volgende opties te gebruiken:

• Snelkoppeling (inclusief QR-code)
  • .REAL
  • .USDZ
  • Afbeelding of video

Zie Uw AR-creaties delen en Werk samen met anderen aan Adobe Aero-bestanden voor meer informatie over hoe u met anderen kunt samenwerken om uw AR-ervaringen aan te passen.

U kunt de mobiele Aero-app (iOS) downloaden via de Apple App Store. U kunt Aero via de Creative Cloud-website op de desktop downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Aero voor mobiel (iOS) is beschikbaar op alle apparaten die ARKit 2 en iOS 13 of hoger ondersteunen en wordt aanbevolen voor de volgende apparaten:

• iPhone 8 Plus en hoger.
  • iPad (apparaten met een A11 ARM-chip of hoger).

• iPad en iPad mini (5e generatie en hoger).

• iPad Air (3e generatie en hoger).

• iPad Pro (2e generatie en hoger).
  • Een internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering en toegang tot online services.

Aero voor desktop is beschikbaar op zowel Windows- als Mac-apparaten. Wij raden het volgende aan:

Windows

•  Win 10 64-bits 1903 (Windows 10 64-bits, update van mei 2019, build 10.0.18362)
  • Intel 7e generatie of nieuwere CPU, of equivalente AMD

Mac

• macOS 10.13 (High Sierra) en hoger
  • Intel 6e generatie of nieuwere CPU

Zie Systeemvereisten voor Aero voor mobiel (iOS) en Systeemvereisten voor Aero voor desktop voor meer informatie over de vereiste specificaties om Aero te gebruiken.

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID (uw e-mailadres) en -wachtwoord. Klik op het tabblad Wachtwoord en beveiliging en wijzig uw wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.