Tips voor het oplossen van problemen en Help

Veelvoorkomende problemen

Wanneer ik klik op 'Neem contact met ons op', kan ik me niet aanmelden of wordt mijn product niet vermeld. Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Als Adobe ColdFusion eigendom is van uw bedrijf of organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.

Downloaden & Installeren

Hoe installeer ik ColdFusion?

Krijg hulp bij de installatie van ColdFusion. Download het product van de ColdFusion-downloadpagina.

Waarom wordt ColdFusion niet geïnstalleerd?

Kan ik een proefversie van ColdFusion downloaden?

Hoe installeer ik ColdFusion Express?

ColdFusion Express is een nieuwe implementatieoptie voor ColdFusion (versie 2018). U kunt snel een implementatie-exemplaar van ColdFusion instellen zonder een volledig installatieprogramma te moeten uitvoeren. Zie ColdFusion Express installeren.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Aan het eind van de proefperiode van 30 dagen wordt de Trial-editie van ColdFusion automatisch omgezet naar de Developer-editie. Dit is een gratis, volledige server die alleen voor ontwikkelingsdoeleinden is bedoeld. Als u toepassingen wilt maken en implementeren, schaft u de ColdFusion Standard- of Enterprise-editie aan. Kom meer te weten over de verschillende edities van ColdFusion en de aanschafopties.

Aan de slag

Waar kan ik eenvoudige oplossingen voor problemen vinden?

Leer enkele eenvoudige probleemoplossingstests om u te helpen problemen op te lossen.

Hoe gebruik ik ColdFusion Administrator?

Kom te weten hoe u de ColdFusion Administrator om instellingen en services aan te passen, wachtwoorden te wijzigen en andere administratieve taken uit te voeren.

Hoe stel ik foutopsporing in?

Hoe kan ik gegevensbronnen instellen?

Vind informatie over gegevensbronbeheer.

Toepassingen ontwikkelen

Waar kan ik informatie vinden over het ontwikkelen van toepassingen?

Wat is ColdFusion Builder?

ColdFusion Builder is een IDE waarmee u mobiele toepassingen kunt ontwikkelen en implementeren. Kom meer te weten in deze Veelgestelde vragen over ColdFusion Builder.

Waar kan ik informatie vinden over het gebruik van ColdFusion Builder?

Waar kan ik informatie over het ontwikkelen van mobiele apps vinden?

Hoe kan ik RESTful-webservices inschakelen?

CFML

Waar kan ik CFML-documentatie vinden?

Krijg hulp bij CFML-tags, -functies, gereserveerde variabelen en meer in de CFML-handleiding. U kunt ook informatie vinden in deze handleiding voor CFML-programmeertaal.

Welke tags en functies zijn beschikbaar in CFML?

U vindt hier een volledige lijst met CFML-tags en -functies.

Ik heb informatie nodig over serializeJSON en deserializeJSON.

Krijg informatie over de parameters en het gebruik van de functies serializeJSON en deserializeJSON.

Ik heb informatie nodig over het gebruik van een array.

Updates

Waar kan ik de nieuwste updates zoeken?

U vindt hier de nieuwste updates van ColdFusion (2016-release), samen met informatie over de inhoud van elke update, evenals de releasedatum. Voor andere updates gaat u naar de pagina met ColdFusion-updates.

Wat is het verschil tussen ColdFusion (2018-release) en eerdere versies?

Waar kan ik hulp voor vorige versies van ColdFusion vinden?

Hoe kan ik een update verwijderen?

Kom te weten hoe u de nieuwste update verwijdert als u problemen ondervindt.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Verwante apps & services