Leren en ondersteuning voor Substance 3D Sampler

Aan de slag

Installatie, de basis leren en uw eerste project starten.

Aan de slag

Handboek

Snelle antwoorden en stapsgewijze instructies.

Handboek

Community

Ontmoet andere Sampler-gebruikers en deel uw creaties.

Community


Tips voor het oplossen van problemen en Help

U kunt Sampler via de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt'. Raadpleeg de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-apps downloaden uit de catalogus met Creative Cloud-apps. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Zie Een Creative Cloud-proefversie downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en bij het aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Sampler en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de andere computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

downloadpictogram

Nog hulp nodig? Vind meer download- en installatieoplossingen

Sampler is een publicatieprogramma voor materialen en omgevingen. Sampler heeft krachtige gereedschappen om afbeeldingen of foto's om te zetten in tegelmaterialen. Sampler bevat veel startmaterialen die u kunt combineren om unieke aangepaste materialen te maken. Sampler heeft ook gereedschappen om panoramische omgevingslichten te maken en te bewerken. U kunt omgevingslichten en materialen gemaakt met Sampler gebruiken in Adobe Substance 3D-applicaties en de meeste andere 3D-applicaties, dankzij de krachtige export tools.

De documentatie van Substance 3D Sampler bevat informatie en oplossingen voor bekende problemen. De documentatie is hier beschikbaar.

Er zijn ook forums waar u met andere Designer-gebruikers en Adobe-ontwikkelaars kunt praten. Bezoek de forums hier.

Voor het maken van materiaal van een afbeelding sleept u om te beginnen een afbeelding op een leeg materiaal. Kies Afbeelding naar materiaal. Het proces voor het maken van materiaal met een afbeelding wordt in deze video besproken, inclusief meerdere methoden om veel voorkomende problemen op te lossen.

Maak eerst een nieuw project volgens een van de methoden die op deze pagina worden beschreven. Met het project open, kunt u een nieuwe omgevingslicht maken vanuit het deelvenster Project. Klik op het pictogram Toevoegen rechts van de kop Omgevingslichten.

Voor deze filters is specifieke hardware nodig. Controleer of u aan de minimumvereisten voldoet door hier de technische vereisten te checken.

Op Substance Share vindt u filters die door de community zijn gemaakt. Het is ook mogelijk om filters te maken met Adobe Substance 3D Designer.
Meer informatie over het maken van filters vindt u in de documentatie over aangepaste filters hier.

Bekijk hier de technische vereisten van Sampler.

Hier vindt u informatie over het exporteren van Substance-bestanden en -bitmaps.

Als Sampler traag is, kan dit aan uw drivers liggen. Kijk hier voor stappen om de prestaties van Sampler te verbeteren.

Een lijst met algemene technische problemen is hier beschikbaar.