Een proefversie van Creative Cloud downloaden en installeren

Krijg alle Creative Cloud-apps en -services met het Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap.

Lees meer over de voordelen van het Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap.

Lees hoe je proefversies van Creative Cloud-apps downloadt, installeert en start.

Je eerste proefversie van een app downloaden

Welkom bij Creative Cloud. Ga aan de slag door eenvoudig je eerste proefversie van een app te downloaden van de website van Adobe.

1. Ga naar de catalogus met Creative Cloud-apps. Zoek de app die je wilt downloaden (bijvoorbeeld Photoshop) en selecteer vervolgens Gratis proefperiode.

Een proefversie starten
    Je kunt ook de gratis proefversie van alle Creative Cloud-apps downloaden door Gratis proefversie starten te selecteren in de banner Krijg 20+ Creative Cloud-apps en meer.

2. Kies het gewenste lidmaatschap en selecteer Doorgaan.

Selecteer je lidmaatschap
    Je kunt ook een gratis proefperiode van 7 dagen van Adobe Stock toevoegen door het selectievakje bij Kies een lidmaatschap in te schakelen.

3. Voer je e-mailadres in en selecteer daarna Doorgaan.

Voer je e-mailadres in en selecteer Doorgaan
    Als je een nieuw lid bent, wordt je gevraagd een wachtwoord voor je account in te voeren. Voer je wachtwoord in en selecteer Doorgaan.

4. Selecteer de gewenste betaalmethode.

Selecteer de gewenste betaalmethode
    Je kunt je creditcard, bankpas of PayPal selecteren om de betaling uit te voeren.

5. Voer je betalingsgegevens in en selecteer Akkoord en lidmaatschap nemen.

Selecteer Akkoord en abonneren
    Vereiste gegevens zijn je kaartnummer, vervaldatum in de notatie MMJJ, voor- en achternaam, postcode en land/regio.

Opmerking:

Je proefperiode is gratis. Je kunt tijdens de proefperiode op elk moment online annuleren, zonder kosten.

6. Selecteer Aan de slag om de download te starten.

De Creative Cloud desktop-app wordt tegelijk geïnstalleerd en beheert de app-installatie. Na de installatie wordt je app automatisch geopend.

Opmerking:

Als je een foutcode krijgt wanneer je de app downloadt of installeert, kun je zoeken op onze pagina voor probleemoplossing om de juiste oplossing te vinden.

Meer proefversies van apps downloaden en installeren

Nadat je de eerste app hebt gedownload, kun je de Creative Cloud desktop-app gebruiken om eenvoudig Creative Cloud-apps of -services te zoeken, te installeren, te starten en te beheren.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram   op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. In de sectie Alle apps worden de apps die je kunt installeren, weergegeven onder Apps die je kunt proberen. Zoek de app die je wilt installeren.

Het tabblad Alle apps toont alle Creative Cloud-apps die waarvoor een gratis proefperiode beschikbaar is of die je kunt kopen.
    Je kunt een gratis proefperiode starten of een Creative Cloud-app kopen.

Als je een account gebruikt dat door je school of bedrijf is verstrekt, kun je Adobe-producten of -services aanvragen waar je nog geen toegang toe hebt.

3. Selecteer Proberen. De app wordt geïnstalleerd.

4. Als je de app wilt openen, selecteer je het pictogram Meer acties en selecteer je daarna Openen in de vervolgkeuzelijst.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online