Volg deze stapsgewijze instructies om een mislukte installatie van de Adobe Creative Cloud-desktopapp op te lossen.

Probeer de oplossingen in de volgende sectie wanneer u de Creative Cloud-desktoptoepassing niet kunt installeren of bijwerken en een van de volgende fouten krijgt:

• Kan Creative Cloud-desktop niet installeren
  • Kan Creative Cloud-desktop niet bijwerken
  • Foutcode 1
  • Foutcode P1
  • Foutcode 50
  • Foutcode P50
  • Foutcode 1001
  • Foutcode 1002
Fout 1001
Fout 1001

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen in volgorde uit. Stop zodra u de Creative Cloud-desktopapp kunt installeren.

Oplossing 1: verwijder de Creative Cloud-desktopapp en installeer het vervolgens opnieuw

Oplossing 2: voer de Adobe CC Cleaner Tool uit

1. Voer de Creative Cloud Cleaner Tool uit om de huidige installatie van de Creative Cloud-desktopapp te verwijderen. Zie De CC Cleaner Tool uitvoeren.

2. In de CC Cleaner Tool kiest u optie 3: Producten van Creative Cloud 2015, Creative Cloud 2014, Creative Cloud & CS6. Kies vervolgens optie 1: Adobe Creative Cloud Desktop.

3. wijzig de naam van de volgende OOBE-mappen naar OOBE.old:

Windows

• \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
    • \Users\AppData\Local\Adobe\OOBE

Mac OS

/Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning/Adobe/OOBE

4. Download en installeer de Creative Cloud-desktopapp opnieuw.

Oplossing 3: de Creative Cloud-desktopapp opnieuw installeren in een beheerdersaccount

Maak een nieuwe lokale gebruikersaccount met beheerdersrechten en meld u aan met deze account. Download en installeer vervolgens de Creative Cloud-desktopapp opnieuw.