Kom te weten wat u moet doen als de Creative Cloud-desktopapp niet geïnstalleerd of bijgewerkt kan worden.

Fouten als 'installatie mislukt' of 'kan niet bijwerken' oplossen

De Creative Cloud-desktopapp kan meestal niet worden geïnstalleerd of bijgewerkt omdat de Creative Cloud-apps op uw computer beschadigd zijn geraakt of omdat uw computer geen verbinding kan maken met de Adobe-servers. Foutmeldingen voor deze problemen zijn:

Foutcode 1         |  Foutcode P50

Foutcode P1       |  Foutcode 1001

Foutcode 50       |   Foutcode 1002

Probeer onderstaande oplossingen uit om deze fouten op te lossen.

1. Verwijder de Creative Cloud-desktopapp via het verwijderingsprogramma van de Creative Cloud-desktopapp.

2. Meld u aan via de downloadpagina van de Creative Cloud-desktopapp.

3. Klik op Downloaden in de navigatiebalk en volg de aanwijzingen op het scherm.

Klik op Downloaden in de navigatiebalk om de Creative Cloud-desktopapp te downloaden

1. Download de Creative Cloud Cleaner Tool om de huidige installatie van de Creative Cloud-desktopapp te verwijderen.

2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand AdobeCreativecloudCleanerTool.exe en selecteer vervolgens Als administrator uitvoeren.

3. Kies uw taal: typ voor English en druk dan op Enter.

Typ e voor English en druk op Enter.
  4. Lees de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers van Adobe: typ y en druk op Enter.

Typ y om akkoord te gaan met de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers
  5. Kies optie 3: Producten van CC Apps, Creative Cloud en CS6 en druk op Enter.

Kies optie 3 en druk op Enter
  6. Kies optie 1: Adobe Creative Cloud Desktop en druk op Enter. Volg de instructies op het scherm.

Kies optie 1 en druk op Enter
  7. Wijzig de naam van de volgende OOBE-mappen naar OOBE.old:

Windows

• \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
    • \Users\AppData\Local\Adobe\OOBE

macOS

/Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning/Adobe/OOBE

8. Meld u aan via de downloadpagina van de Creative Cloud-desktopapp.

9. Klik op Downloaden in de navigatiebalk en volg de aanwijzingen op het scherm.

Klik op Downloaden in de navigatiebalk om de Creative Cloud-desktopapp te downloaden

1. Maak een nieuw lokale gebruikersaccount met beheerdersrechten voor uw computer.

2. Meld u aan via de computer waarop u dat account gebruikt.

3. Verwijder de Creative Cloud-desktopapp via het verwijderingsprogramma van de Creative Cloud-desktopapp.

4. Meld u aan via de downloadpagina van de Creative Cloud-desktopapp.

5. Klik op Downloaden in de navigatiebalk en volg de aanwijzingen op het scherm.

Klik op Downloaden in de navigatiebalk om de Creative Cloud-desktopapp te downloaden