Als u naar een ander land bent verhuisd, kunt u het land wijzigen dat aan uw Adobe ID is gekoppeld.Het proces verschilt afhankelijk van:

• of u een actief abonnement hebt en
  • of u uit of naar een land verhuist waarin Digital River, een door Adobe erkende reseller, werkzaam is

Als u geen actief abonnement hebt

U kunt het land zelf wijzigen wanneer u een abonnement aanschaft. Zie Het land wijzigen wanneer u geen actief abonnement hebt.

Als u geen actief abonnement hebt en uit of naar een land verhuist waarin Digital River werkzaam is.

Raadpleeg dit document voor een lijst met landen waarin Digital River werkzaam is.

U kunt het land zelf wijzigen door een nieuwe Adobe ID bij uw huidige e-mailadres te maken. Zie Het land wijzigen wanneer u geen actief abonnement hebt (landen waarin Digital River werkzaam is).

Als u een actief die abonnement hebt (rechtstreeks bij Adobe of via Digital River aangeschaft) Neem contact met ons op om het land te wijzigen dat aan uw Adobe ID is gekoppeld.

Het land wijzigen wanneer u geen actief abonnement hebt

Als u geen actief abonnement hebt, kunt u zelf het land wijzigen wanneer u een abonnement aanschaft. U kunt deze wijziging doorvoeren wanneer u het abonnement aanschaft.

1. Schaf een abonnement aan, bijvoorbeeld het Creative Cloud All Apps-abonnement via de pagina Creative Cloud-abonnementen of via de Productcatalogus.

Abonnement aanschaffen
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm tot u de betalingspagina bereikt.

Betalingspagina
  3. Wijzig het land op de betalingspagina. In het volgende voorbeeld wijzigt u het land van Verenigde Staten naar Verenigd Koninkrijk.

Als u het land niet kunt wijzigen, neemt u contact met ons op

Land wijzigen

U wordt gevraagd om de pagina te vernieuwen, zodat de bijgewerkte informatie voor het nieuwe land kan worden weergegeven. Selecteer OK.

Vraag om de pagina te vernieuwen
  4. Voer nieuwe adresgegevens in op de bijgewerkte betalingspagina. De valuta en de belastingdetails wijzigen in overeenstemming met het nieuwe land dat u hebt geselecteerd.

Een nieuw adres invoeren
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw aanschaf te voltooien met het bijgewerkte land en adres.

Als u uit of naar een land verhuist waarin Digital River werkzaam is

Digital River is een door Adobe erkende reseller die services in vele landen levert. Raadpleeg dit document voor een lijst met landen waarin Digital River werkzaam is.

Als u uit of naar een land verhuist waarin Digital River werkzaam is, leest u de volgende instructies om uw land te wijzigen.

Het land wijzigen wanneer u geen actief abonnement hebt (landen waarin Digital River werkzaam is)

Maak een nieuwe Adobe ID met het e-mailadres dat aan uw huidige Adobe ID is gekoppeld. In de nieuwe Adobe ID gebruikt u het adres van het land waarnaar u verhuist.

1. Koppel uw bestaande Adobe ID aan een ander maar geldig e-mailadres. Voor meer informatie leest u Het e-mailadres van uw Adobe ID wijzigen.

Opmerking:

Koppel uw huidige Adobe ID niet aan een ongeldig e-mailadres.

2. Nu u uw oorspronkelijke e-mailadres hebt vrijgemaakt, kunt u een nieuwe Adobe ID met dit e-mailadres voor uw huidige land maken.

Uw land wijzigen wanneer u een actief abonnement hebt

Als u een actief abonnement hebt (rechtstreeks bij Adobe of via Digital River aangeschaft), neemt u contact met ons op om het land te wijzigen dat aan uw Adobe ID is gekoppeld.