Geldige aankoopbewijzen

Adobe accepteert de volgende items als aankoopbewijs:

• Een Adobe-bestelnummer
  • Een kopie van een verkoopbewijs of verzendingsfactuur van een wederverkoper met de volgende informatie:
    • Reseller name and address
    • Adobe product and version purchased
    • Purchase date
    • Purchase price
  • Voor Amazon ESD-bestellingen (downloads): de bevestigingsmail of accountorderbevestiging

Opmerking: als de naam van de klant of het bedrijf op het aankoopbewijs staat, moet deze overeenkomen met uw naam of die van uw bedrijf in uw account. Winkelontvangstbewijzen zonder de naam van een bedrijf of klant worden ook geaccepteerd.

Als het ontvangen aankoopbewijs deze informatie niet bevat, neemt u contact op met de wederverkoper voor een vervangend aankoopbewijs.

Ongeldig aankoopbewijs

De volgende items worden niet als aankoopbewijs geaccepteerd:

• Inkooporders, offertes of leveringsnota's
  • Ontvangstbewijzen die met de hand geschreven, getypt of met een tekstverwerker opgesteld zijn
  • Ontvangstbewijzen van aankopen op een internetveilingsite (zoals Amazon Marketplace)
  • Ontvangstbewijzen van een OEM-versie van een Adobe-product dat afzonderlijk werd verkocht (niet gebundeld met duurzame goederen)
  • Ontvangstbewijzen die een aankoopprijs weergeven met meer dan 25% korting op de volledige prijs van winkel- of onderwijsproducten, of meer dan 30% korting voor upgradeproducten (enkele productuitzonderingen van toepassing)
  • Ontvangstbewijzen voor een download die niet bij een officieel verkooppunt is aangeschaft
  • Een serienummer

Uw aankoopbewijs indienen bij Adobe

1. Neem contact met ons op om een casenummer te verkrijgen als u dat nog niet hebt.

2. Scan het ontvangstbewijs als het niet elektronisch is.

3. Ga naar www.adobe.com en klik op Aanmelden.

4. Voer uw Adobe-id en wachtwoord in, en klik op Aanmelden.
  5. Klik onder Mijn ondersteuning op Mijn open ondersteuningskwesties.

6. Klik op het nummer van uw kwestie.
  7. Klik op Browse naast het veld Add Attachments en ga naar uw aankoopbewijs.
  8. Klik op Openen en vervolgens op Indienen.

Downloaden