Som angivet i Adobes politik om supportophør tilbyder Adobe fem års produktsupport fra og med rådighedsdatoen for Adobe Reader og Adobe Acrobat. I overensstemmelse med denne politik ophørte supporten til Adobe Acrobat 11.x og Adobe Reader 11.x den 15. oktober 2017.

Supportophør

Supportophør betyder, at Adobe ikke længere yder teknisk support, herunder produkt- og sikkerhedsopdateringer, til alle produktudgaver eller produktversioner (lokale versioner, mindre opdateringer, operativsystemer, decimaludgivelser og forbindelsesprodukter).

Anbefalinger

Adobe anbefaler, at du opdaterer til den nyeste version af Adobe Acrobat DC og Adobe Acrobat Reader DC. Ved at opdatere installationer til de nyeste versioner får du gavn af de seneste forbedringer af funktioner og sikkerhedsforanstaltninger.

Hvad er min bedste mulighed for køb af Acrobat DC?

Abonnementer er den bedste måde at få glæde af alt det, som Acrobat DC har at tilbyde. Med de nye priser på års- og månedsabonnementer bliver det billigere end nogensinde før at købe Acrobat DC, samtidig med at du får adgang til Premium-tjenester i Adobe Document Cloud. Hvis du ejer Acrobat Pro XI – eller Acrobat Standard XI – kan du også få en nedsat pris, når du køber en permanent engangslicens. Et engangskøb omfatter computersoftware og giver dig kun mulighed for at arbejde med gratis Adobe Document Cloud-tjenester.

Se sammenligningen af Acrobat DC-produkter for at gennemse mulighederne for abonnement og engangskøb. Du kan også se en sammenligning af Acrobat DC-versionerne for at forstå, hvordan Acrobat DC adskiller sig fra tidligere versioner.

Yderligere ressourcer