Der vises en Windows-fejlmeddelelse om, at installationen er annulleret, ufuldstændig eller afbrudt, når du installerer eller fjerner Adobe Acrobat. Acrobat-installation mislykkes, og installationsprogrammet kan ikke annullere den ufuldstændige installation.

Der kan bl.a. blive vist følgende fejlmeddelelser:

• "Fejl 1704. En installation til Adobe Acrobat eller Adobe Reader er i øjeblikket afbrudt."
  • "Intern fejl 2711. Det angivne funktionsnavn, 'PatchExtras', blev ikke fundet i funktionstabellen."
  • "Fejl 1500. En anden installation er allerede i gang. Fuldfør installationen, inden du fortsætter med denne installation."

Årsag

En strømafbrydelse, for tidlig nedlukning af systemet eller et systemproblem medfører, at Windows-installationsprogrammet bliver beskadiget. Når en installation annulleres, annulleres installationshandlingerne også, så det medfører ikke en afbrudt installation.

Løsning

Prøv at rette fejlen ved at udføre et af følgende trin:

Løsning 1: Stop alle installationer, der er i gang

Bemærk:

Denne fremgangsmåde omfatter redigering af registreringsdatabasen i Windows. Adobe yder ikke support til redigering af registreringsdatabasen, der indeholder kritiske system- og programoplysninger. Sørg for at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, før du redigerer den. Du kan finde yderligere oplysninger om registreringsdatabasen i dokumentationen til Windows eller ved at kontakte Microsoft.

1. Klik på Start > Kør

2. Type regedit og klik på OK.

3. Find følgende registreringsnøgle: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\. Kontrollér, om nøglen Inprogress findes.

4. Slet nøglen, og start installationen igen.

Løsning 2: Fjern registreringen af Windows Installer-tjenesten, og registrer den igen.

1. Klik på Start Kør

2. Skriv  msiexec /unreg , og klik på OK.

3. Klik på Start Kør

4. Skriv msiexec /regserver og klik på OK.