Fejl under forsøg på at opdatere Acrobat eller Reader

Løsninger

Reader-brugere

Du kan nogle gange løse fejlene i følgende tabel ved at geninstallere Adobe Reader.

1. Afinstaller Reader fra computeren.

• Windows 10: Klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne af skrivebordet. Klik på Indstillinger i pop op-menuen. Klik på System, og vælg så Apps og funktioner. Vælg Reader, og klik på Fjern. Klik på knappen Fjern for at bekræfte.
    • Windows 8: Aktivér amuletlinjen i øverste eller nederste højre hjørne afskrivebordet. Klik på knappen Indstillinger i amuletlinjen. Vælg kontrolpanelet på linjen indstillinger. Vælg Programmer i kontrolpanelet. Du skal vælge Afinstaller et program under Programmer og Funktioner i vinduet Programmer. Vælg Reader, klik på Afinstaller og følg anvisningerne.
    • Windows 7: Klik på Start og vælg Kontrolpanel. Dobbeltklik på ikonet for Programmer og funktioner. Vælg Adobe Reader, klik på Afinstaller og følg anvisningerne.
  2. Åbn downloadsiden til Adobe Reader og klik på Download nu.
  3. Giv Download Manager tid til at hente alle installationsfiler. Følg derefter anvisningerne for at installere Reader.

4. Hvis du stadig har problemer, kan du prøve at bruge en anden webbrowser.

Acrobat-brugere

1. Afinstaller Acrobat fra computeren.

• Windows 10: Klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne af skrivebordet. Klik på Indstillinger i pop op-menuen. Klik på System, og vælg så Apps og funktioner. Vælg Acrobat, og klik på Fjern. Klik på knappen Fjern for at bekræfte.
    • Windows 8: Aktivér amuletlinjen i øverste eller nederste højre hjørne afskrivebordet. Vælg knappen Indstillinger i amuletlinjen. Vælg kontrolpanelet på linjen indstillinger. Vælg Programmer i kontrolpanelet. Du skal vælge Afinstaller et program under Programmer og Funktioner i vinduet Programmer. Vælg Acrobat, klik på Afinstaller, og følg anvisningerne.
    • Windows 7: Klik på Start, og vælg Kontrolpanel. Dobbeltklik på Programmer og funktioner. Vælg Adobe Acrobat, klik på Afinstaller, og følg anvisningerne.
  2. Geninstaller Acrobat vha. den downloadede installationsfil eller en dvd.

Administratorer

Du kan læse mere om konfiguration og fejlfinding af opdateringsprogrammet i vejledningen til Acrobat-Reader-opdateringsprogrammet.

Almindelige fejlmeddelelser

Som de fleste andre Windows-programmer bruger Acrobat og Reader Microsoft Windows Installer til installation af opgraderinger. Hvis opdateringen mislykkes, får du muligvis en af følgende fejl fra Microsoft Installer. Listen er ikke udtømmende. Adobe opdaterer listen, efterhånden som vi finder løsninger til almindelige fejl. Hvis din fejl ikke er på listen, kan du undersøge fejlmeddelelserne fra Windows Installer på Microsofts websted.

Fejl Titel Løsning
1067 Opdatering mislykkedes. Processen blev pludseligt afsluttet. Prøv at downloade Reader direkte fra denne side
1309 Der opstod en fejl under forsøget på at åbne kildefilen:
C:\Windows\system32\Macromed\Flash\
FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
Se Fejl 1321 eller 1309 | Installation | CS4, CS5 | Windows.
1310 Fejl under skrivning til filen: C:\Config.Msi.... Kontroller, at du har adgang til mappen. Se Fejl "1310: Fejl under skrivning til filen: C:\Config.Msi..." | CS4-produkter.
1311 Kunne ikke finde kildefilskabinettet: [filnavn]. Se Fejl 1311, 1335, eller 2350 "Kildefilen blev ikke fundet...data1.cab" under installation af Adobe-produkter | Windows.
1321 Installationsprogrammet har ikke tilstrækkelige rettigheder til at ændre denne fil: c:\Windows\system32\Macromed\Flash\
FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
Se Fejl 1321 eller 1309 | Installation | CS4, CS5, CS5.5 | Windows.
1327  Ugyldigt drev Se Fejl 1327 | "Ugyldigt drev" | Installation | CS4, CS5, Acrobat, Reader.

Alternativ løsning: Denne fejlmeddelelse vises nogle gange, når et drev er tilsluttet for brugeren, og installationsprogrammet kører i en systemsammenhæng. Giv skrivetilladelse til netværksmappen til alle brugere af den delte mappe eller det delte drev.
1328 Fejl under anvendelse afrettelseaf [filnavn]. Filen er muligvis blevet opgraderet på en anden måde, så den kan ikke opgraderes med denne programrettelse. Du kan få yderligere oplysninger hos producenten af programrettelsen. En fil er ændret eller mangler. Afinstaller programmet og installer det igen. SeFejl 1328: Fejl under rettelse af filen.
1335  Kabinetfilen "[filnavn]", der kræves til denne installation, er beskadiget og kan ikke bruges. Det kan skyldes en netværksfejl, en fejl ved læsning afcd-rom'eneller et problem med denne pakke.  Kildekabinetfilen er ødelagt. Se artiklen om fejlmeddelelser i Windows Installer.
1401, 1402, 1404, 1406  Der kunne ikke [udføres en handling] for [nøgle eller værdi] Disse fejl opstår, når Windows Installer ikke kan ændre registreringsdatabasen. Hurtige løsninger:
  • Reparer programinstallationen med Tilføj/fjern programmer i kontrolpanelet.
  • Log på som administrator, og find den pågældende registreringsdatabasenøgle:
    (Acrobat) HKLM\Software\Adobe\Acrobat
    (Reader) Reader\<version> HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\<version>
  • Opdater programmet igen.

Se også:

Fejl 1402 | Fejl 1406 | Acrobat, Reader.

1500 En anden installation er allerede i gang. Fuldfør installationen, inden du fortsætter med denne installation.  Se Fejl 1704 eller 1500 | Installation, fjern | CS4 | Windows.
1601 Der er ikke mere diskplads Sørg for, at der er nok ledig plads på den primære disk, og kør opdateringen igen.
1603 Der opstod en alvorlig fejl under installationen
eller
#_AdobeError_#1603
Luk Microsoft Office og alle webbrowsere. Vælg dernæst Hjælp > Søg efter opdateringer i Acrobat eller Reader.
Se også Fejl 1603 | Installation | CS3-, CS4-produkter.
1606 Der kunne ikke opnås adgang til netværksplaceringen

Prøv at bruge Microsofts rettelsesguide på support.microsoft.com/kb/886549. Guiden opdaterer registreringsdatabasen i Windows.

Ansvarsfraskrivelse: Adobe yder ikke support på software fra tredjepart og stiller kun disse oplysninger til rådighed som en service.

Hvis du ikke kan løse problemet med rettelsesguiden, kan du kigge på løsningerne i Fejl 1606 | Installation | Acrobat 8, 9 | CS4.

1612,
1635

Installationskilden for dette produkt er ikke tilgængelig. Kontroller, om kilden findes, og om du kan få adgang til den.

Denne korrektionspakke kunne ikke åbnes. Kontroller, at rettelsespakken findes, og at du har adgang til den. Eller kontakt programforhandleren for at kontrollere, at det er en gyldig rettelsespakke til Windows Installer.

Prøv at bruge Microsofts rettelsesguide på http://support.microsoft.com/kb/971187. Guiden opdaterer registreringsdatabasen i Windows, så du som regel kan afinstallere tidligere versioner af programmet eller installere eller opdatere den aktuelle version.

Ansvarsfraskrivelse: Adobe yder ikke support på software fra tredjepart og stiller kun disse oplysninger til rådighed som en service.

1618  En anden installation er allerede i gang. Fuldfør installationen, inden du fortsætter med denne installation.  Der er en anden installation i gang, og Microsoft Installer er optaget.Afslutet installationsprogram, eller vent indtil det første er afsluttet.
1624 Der opstod en fejl under anvendelsen af transformeringer. Kontroller, at de angivne transformeringsstier er gyldige.

Denne fejl indikerer, at installationen af Acrobat/Reader blev modificeret med en Transforms-fil (.MST). Det kan være, at .MST-filen ikke ligger på sin oprindelige placering, eller at den er ødelagt.

Fejlen kan også opstå, når Adobe Application Manager downloades eller opdateres. Du kan komme uden om denne fejl ved at downloade opdateringen først i ét trin og dernæst køre den i et separat trin. Dvs. gem filen medopdateringerlokalt (på computeren), og kør den derefter i et separat trin.

Hvis du vil downloade og installere opdateringen, skal du finde den seneste opdatering til Acrobat eller Reader her:

Adobe Acrobat-opdateringer til Windows

Komplette installationsprogrammer og opdateringer til Adobe Reader til Windows

Når du har klikket på Fortsæt til download og derefter Download nu, skal du klikke på Gem eller Gem som for at gemme filen på computeren. Når filen er blevet downloadet, skal du finde patch-filen på computeren og dobbeltklikke på den for at køre opdateringen.

I Windows har programrettelsersfilnavnealtidetMSP-filtypenavn og er navngivet efter de enkelte produkter og opdateringer, f.eks. AcrobatUpd11009.msp, AcrobatUpd1014.msp eller AdbeRdrUpd11007.msp.

1704  En installation af [produktnavn] er for øjeblikket sat ud af kraft.  Se Fejl 1704 eller 1500 | Installation, fjern | CS4 | Windows.
1706  Der blev ikke fundet en gyldig kilde til [produktnavn]. En eller flere af de filer, som opdateringsprogrammet hentede, kan ikke findes. Nogle gange kan du søge efter ressourcen med Tilføj/fjern programmer i kontrolpanelet og forsøge at reparere programmet. Søg efter den pågældende fil, når dialogboksen, om at ressourcen ikke kan findes, vises. Du kan også finde Microsoft Installer-pakken på installationsdisken eller på www.adobe.com/downloads (kun Reader).
1714 Den ældre version af [produktnavn] kan ikke fjernes. Contact your technical support group.

Prøv at bruge Microsofts rettelsesguide på http://support.microsoft.com/kb/971187. Guiden opdaterer registreringsdatabasen i Windows, så du som regel kan afinstallere tidligere versioner af programmet eller installere eller opdatere den aktuelle version.

Ansvarsfraskrivelse: Adobe yder ikke support på software fra tredjepart og stiller kun disse oplysninger til rådighed som en service.

Hvis du ikke kan afinstallere, installere eller opdatere programmet med rettelsesguiden, kan du kigge på løsningerne i Fejl 1714 | Acrobat, Reader.

28000 Installation af Acrobat Licensing Module er mislykket.  Fejl 28000 Acrobat | Sådan forhindres annullering af Acrobat-installationen på en computer med 64-bit Windows