Den nyeste version af Creative Cloud-apps understøtter ikke nogle ældre versioner af Windows og Mac. Få mere at vide.

Somme tider vises alle Creative Cloud-programmerne ikke i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. De apps, der ikke kan installeres på computeren, fjernes på det skærmbillede, hvor du vælger apps til download. Nedenfor nævnes en række af de situationer, der kan forårsage problemet.

Bemærk:

Se På CC-skrivebordet vises programmer, der ikke er installeret, som "Opdateret", hvis du har afinstalleret et Adobe Creative Cloud-program og ikke kan installere det igen.

Operativsystemer, der ikke understøttes

Du kan ikke installere eller køre Creative Cloud 2019-programmer på andre versioner af Windows eller macOS end dem, der er angivet som kompatible versioner.

• CC 2019-programmerne findes til Windows 7, Windows 10 eller nyere samt macOS 10.12 Sierra eller nyere.
  • CC 2019-versioner af Digital Video-produkterne kræver de nyeste versioner af Windows 10 og macOS Sierra eller nyere. Windows 8.1 og de tidlige versioner af Windows 10 understøttes ikke.

Du kan læse mere om de enkelte Creative Cloud-programmer i Systemkrav til Creative Cloud.

Creative Cloud-skrivebordsappen i kompatibilitetstilstand

Hvis Creative Cloud-skrivebordsappen kører i kompatibilitetstilstand, viser den muligvis ikke alle Creative Cloud-programmerne. Med Windows-kompatibilitetstilstand kan Windows emulere en ældre version af operativsystemet, så det understøtter programmer, der muligvis ikke kan køres i den installerede version. Det er ikke nødvendigt at anvende kompatibilitetstilstand til Creative Cloud-skrivebordsappen, og funktionen forhindrer programmet i at registrere Windows-versionen korrekt.

Creative Cloud-computerapp i kompatibilitetstilstand

Du kan løse problemet ved at deaktivere Windows-kompatibilitetstilstand for følgende Creative Cloud-filer:

1. Naviger tli C:\Programmer(x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\ACC\

2. Højreklik på Creative Cloud.exe, og vælg Egenskaber.

3. Fravælg muligheden Kør dette program i kompatibilitetstilstand for på fanen Kompatibilitet.

Kompatibilitetstilstand

Bemærk:

Hvis indstillingen Kompatibilitetstilstand er nedtonet, skal du klikke på Skift indstillinger for alle brugere og derefter fjerne markeringen ud for Kør dette program i kompatibilitetstilstand.

4. Gentag trin 2-3 for de eksekverbare filer på følgende placeringer:

• Setup.exe i C:\Programmer(x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe Desktop Common\HDBox\Setup.exe
    • Set-up.exe i C:\Programmer(x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe Desktop Common\HDBox\Set-up.exe
    • Adobe Installer.exe i C:\Programmer(x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe Desktop Common\ElevationManager\Adobe Installer.exe
    • AdobeUpdateService.exe i C:\Programmer(x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe Desktop Common\ElevationManager\AdobeUpdateService.exe
    • Adobe Desktop Service.exe i C:\Programmer(x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe Desktop Common\ADS\Adobe Desktop Service.exe
  5. Genstart computeren.

6. Start Creative Cloud desktop-appen.

Kompatibilitetskrav til andre produkter

After Effects og Adobe Premiere Pro

Windows-versionerne af Adobe Premiere Pro og Adobe After Effects CS5 eller nyere kræver en 64 bit-version af Windows (ikke Windows XP). Du kan ikke installere (eller køre) Adobe Premiere Pro eller After Effects på nogen af følgende operativsystemer:

• 32 bit- og 64 bit-udgaver af Windows XP Home eller Professional
  • 32 bit-versioner af Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise
  • 32 bit-versioner af Windows 7 Starter, Home Premium, Professional eller UltimateMac-computere med Intel
  • Mac-computere med 32 bit-processorer af typen Core Solo eller Duo. Du kan se, om din Mac-computer understøtter 64 bit, i Sådan finder du ud af, om din Intel-baserede Mac har en 32 bit- eller 64 bit-processor.

Der findes oplysninger om specifikke systemkrav på følgende sider: Adobe Premiere Pro | After Effects

Photoshop

Mac-versioner af Adobe Photoshop CC kræver 64 bit. Photoshop CC kan ikke køre på Mac-computere med 32-bit Core Solo- eller Duo-processorer og kan ikke downloades via Creative Cloud-skrivebordsappen på disse systemer. Du kan se, om din Mac-computer understøtter 64 bit, i Sådan finder du ud af, om din Intel-baserede Mac har en 32 bit- eller 64 bit-processor.

Hvis du har en 64-bit-version af Windows, vises 32-bit-versionen af Photoshop ikke og kan ikke downloades via Creative Cloud-skrivebordsappen. Hvis du skal bruge en 32-bit-version af Photoshop til Windows for at opnå kompatibilitet med ældre plugins eller enhedsdrivere, kan du downloade 32-bit-versionen af Photoshop 2018 direkte.

Du kan få flere yderligere oplysninger under systemkravene for Photoshop.

Lightroom

Du kan ikke installere (eller køre) Lightroom på nogen af følgende operativsystemer:

• Lightroom 4 og nyere: 32-bit- og 64-bit-udgaver af Windows XP Home eller Professional
  • Lightroom 5 og nyere: 32-bit-udgaver af Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1; Mac OS 10.6.x
  • Lightroom CC: Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x

Du kan få flere yderligere oplysninger under systemkravene for Lightroom.

Adobe Muse

Adobe Muse CC-udgaven fra 2014 understøttes kun i 64-bit-udgaver af Windows og Mac OS. Hvis du bruger Adobe Muse med et 32-bit-operativsystem, kan du:

• (Anbefalet af Adobe) Opgradere til en 64-bit-udgave af operativsystemet.
  • Fortsæt med at bruge Adobe Muse CC (7.0) fra november 2013. Du kan få flere oplysninger under "Download af tidligere versioner" i Download dine Creative Cloud-apps.

Du kan få flere oplysninger om, hvilke operativsystemer der understøttes, i systemkravene.