Adobe Creative Cloud Core Sync lukker ned hvert minut efter en opdatering

Det skal du gøre, hvis Adobe Core Sync går ned, efter at du har opdateret Creative Cloud-klientprogrammet.

Oversigt over Adobe Core Sync

CoreSync søger for, at dine Creative Cloud-filer er synkroniseret på tværs af dine enheder og i skyen. Ud over filsynkronisering sørger værktøjet også for, at Adobe-programmerne og -tjenesterne kører uden problemer. Her er nogle eksempler:

• Sørger for, at skrifttyperne i Adobe Fonts-tjenesten altid er tilgængelige
  • Sender notifikationer i realtid relateret til filsynkronisering og samarbejde
  • Fortæller dig, hvornår det er nødvendigt at opdatere Creative Cloud-klientprogrammet

Hvorfor går Adobe Core Sync ned gentagne gange efter opdateringen?

Du får muligvis vist fejlmeddelelsen "Core Sync sluttede uventet", efter at du har opdateret Creative Cloud-klientprogrammet til version 2.1.0.108. Det sker, når Adobe Core Sync ikke fungerer som forventet.

Hvordan løser jeg det problem?

Hvis fejlmeddelelsen "Core Sync sluttede uventet" vises, efter at du har opdateret Creative Cloud-klientprogrammet til version 2.1.0.108, skal du følge nedenstående trin for at løse problemet.

1. Log af Creative Cloud via indstillingerne i programmet.

2. Luk Creative Cloud-klientprogrammet.

3. Luk følgende processer i Aktivitetsovervågning (macOS) eller Jobliste (Windows): CoreSync og Adobe Desktop Service.

4. Find frem til følgende placering, afhængigt af det operativsystem, du bruger:

macOS

~/Bibliotek/Application Support/Adobe/CoreSync/

(Hvis brugerbiblioteksmappen er skjult, skal du læse Adgang til skjulte brugerbiblioteksfiler.)

Windows

C:\Brugere\AppData\Roaming\Adobe\CoreSync

(Mappen AppData er som standard skjult i Windows. Se Sådan vises skjulte filer.)

5. Slet alle filer i med filtypenavnet db, db-shm eller db.wal i denne mappe.

Der skulle være tre eller fire af disse filer, men der er muligvis flere, hvis du har brugt flere Creative Cloud-konti på computeren.

6. Åbn Creative Cloud-klientprogrammet igen.

Har du stadig problemer? (kun macOS)

Hvis du fortsat oplever nedbrud, skal du fjerne overflødige Creative Cloud-mapper under Favoritter.

1. Åbn Finder.

2. Vælg alle links til mappen med Creative Cloud-filer under Favoritter i venstre side af Finder-vinduet.

Når du har valgt alle linkene, vises der kun et som på nedenstående billede.