Hyppige Core Sync-nedbrud i Creative Cloud efter opdatering

Hvis fejlmeddelelsen "Core Sync sluttede uventet" vises, efter at du har installeret 2.1.0.108-opdateringen til Creative Cloud-skrivebordsappen, skal du følge nedenstående trin for at løse fejlen.

Nedbrudsrapport for Core Sync

Løsning

1. Log af Creative Cloud via appens indstillinger.
  2. Afslut Creative Cloud-skrivebordsappen via appens indstillinger.
  3. Du kan bruge Aktivitetsovervågning (Mac OS) eller Jobliste (Windows) til at kontrollere, om følgende to processer er afsluttet: CoreSync og Adobe Desktop Service.
  4. Gå ind på følgende sti:

Mac OS: <Mac Hard Drive>/Brugere/<username>/Bibliotek/Application Support/Adobe/CoreSync
    Bemærk: I version 10.7 og nyere er brugerens biblioteksmappe skjult. Se Åbn skjulte brugerbiblioteksfiler.

Windows:C:\Brugere\\AppData\Roaming\CoreSync
    Bemærk: Mappen AppData er som standard skjult i Windows. Se Sådan vises skjulte filer.

5. Slet alle filer med filtypenavnet .db, .db-shm og db.wal. Der skulle være tre eller fire af disse filer, men der er muligvis flere, hvis du har brugt flere Creative Cloud-konti på systemet.
  6. Åbn Creative Cloud igen, og log på med dit Adobe ID.
  7. (Kun Mac) Hvis du fortsat oplever nedbrud, skal du fjerne overflødige Creative Cloud-mapper under Favoritter:
    1. Start Finder.
    2. Vælg hvert enkelt link til mappen med Creative Cloud-filer under Favoritter i venstre side af Findervinduet. Når du har valgt alle linkene, vises der kun et som på nedenstående billede.
Vælg link til mappen med Creative Cloud-filer