Denne artikel forklarer, hvordan man installerer Acrobat DC, hvis man bruger Adobe Creative Cloud til teams - Enkelt program. Den gælder for både Acrobat Pro DC og Acrobat Standard DC.

Bemærk:

Hvis du har et Creative Cloud-abonnement med alle programmer, så skal du bruge Creative Cloud Packager til at installere Acrobat DC. Du kan få detaljerede oplysninger på denne side.

Implementeringsoversigt

1. Download Acrobat DC-installationsfiler

Inden du downloader Acrobat DC, skal du kontrollere, at systemet opfylder kravene:

Windows Mac
Acrobat Pro DC (Continuous) Acrobat Pro DC – Windows Acrobat Pro DC – Mac
Acrobat Standard DC (Continuous)
Acrobat Pro DC – Windows n/a

Bemærkninger:

• I Acrobat DC er der to baner - Continuous (løbende) og Classic (klassisk). Hent underversioner af Continuous-banen. Find flere oplysninger om spor på - http://www.adobe.com/dk/devnet-docs/acrobatetk/tools/AdminGuide/whatsnewdc.html.
  • Dette installationsprogram er på flere sprog. Det kan installere Acrobat på ethvert sprog, der er understøttet af Acrobat DC. Se detaljer i afsnittet om installation herunder.
  • Windows-installationsprogrammer er exe.filer, der pakker sig selv ud. Kør den overførte exe.fil én gang for at pakke installationsprogrammet ud i mappen "Acrobat DC" på dit skrivebord.

2. (Valgfrit trin) Brug guiden Adobe Customization

Du kan bruge guiden Adobe Customization til at tilpasse din Acrobat-installation yderligere. Der er flere oplysninger i dokumentationen til guiden Adobe Customization (Windows / Mac). Du kan downloade guiden her – Windows / Mac.

2.1 Brug af guiden Customization i Windows

Start guiden til Acrobat DC efter installationen af guiden Customization, og følg trinnene:

1. Gå til Fil > Åbn pakke, og vælg derefter Acrobat DC MSI i mappen Acrobat DC-installationsprogram – AcroPro.msi.
  2. Tilpas så meget, du har lyst til (for eksempel kan du acceptere EULA på dine brugeres vegne her).
  3. Gå nu til Transformér > klik på Gem transformation. Installationsprogrammet er nu klar til at blive installeret på brugernes maskiner.

2.2 Brug af guiden Customization i Mac OS

Gør følgende for at skifte pakken med installationsprogrammet:

1. Monter DMG-filen til guiden Customization.
  2. Kopiér "Acrobat Customization Wizard DC.app" fra dette monterede DMG-drev til en mappe, der ikke er skrivebeskyttet, f.eks. Skrivebord. (Der kræves et område, der ikke er skrivebeskyttet, for at køre guiden, så lad være med at køre det fra et DMG-diskbillede. Kopiér den til en mappe, og kør den derfra).
  3. Kør programmet med navnet "Acrobat Customization Wizard DC.app.
  4. I tekstfeltet Find installationsprogram skal du angive stien til pakken med Acrobat DC-installationsprogrammet (.pkg-fil).
  5. Tilpas så meget du har brug for (for eksempel ved at acceptere EULA på brugers vegne). Bemærk: Feltet Serienummer er valgfrit.
  6. Klik på OK.
  7. Der vises en dialogboks til at gemme. Angiv navnet på den endelige, tilpassede pakke med installationsprogrammet, som har filtypenavnet .pkg, og gem den i en mappe på maskinen.
  8. Du kar derefter installere denne endelige outputpakke på brugernes maskiner.

Bemærk:

Acrobat er konfigureret til automatisk at kontrollere, om der er en ny korrektion/opdatering på Adobes servere. Hvis du vil ændre dette for din implementering, kan du gøre det vha. tilpasningsguiden.

3. Installer Acrobat DC ved brug af standard installationstrin på Windows/Mac OS

3.1 Installation af Acrobat i Windows

Installationsprogrammerne til Windows erselvudpakkende exe-filer. Kør den downloadedeexe-filfor at pakke installationsprogrammet ud. Som standard bliver installationsfilerne pakket ud i en mappen med navnet Acrobat DC på skrivebordet. Du kan installere Acrobat i Windows på følgende måder:

1. Installer i kommandolinjetilstand på brugerens maskine
  2. Installer via GUI-tilstand på brugerens maskine.
  3. Installer via standard installationsmetoder, såsom SCCM.

3.1.1 Installation i kommandolinjetilstand på en brugers maskine

Naviger til Acrobat DC-mappen i kommandolinjetilstand, og kør den følgende kommando:

Eksempel på syntaks:

Setup.exe /sl "[LangCode]" /sALL

I kommandoen herover:

• [sprogkode] er den numeriske sprogkode for start af Acrobat baseret på følgende data:

2052 = Forenklet kinesisk

1028 = Traditionelt kinesisk

1029 = Tjekkisk

1030 = Dansk

1043 = Hollandsk (Holland)

1033 = Engelsk (USA)

1035 = Finsk

1036 = Fransk (Frankrig)

1031 = Tysk (Tyskland)

1038 = Ungarsk

1040 = Italiensk (Italien)

1041 = Japansk

1042 = Koreansk

1044 = Norsk (bokmål)

1045 = Polsk

1046 = Portugisisk (Brasilien)

1049 = Russisk

1051 = Slovakisk

1060 = Slovensk

1034 = Spansk (traditionelt)

1053 = Svensk

1055 = Tyrkisk

1058 = Ukrainsk

1025 = Engelsk med arabisk understøttelse

1037 = Engelsk med hebraisk understøttelse

6156 = Fransk (Marokko)

Hvis du for eksempel angiver "1033" i [sprogkode], starter Acrobat på engelsk.

3.1.2 Installation via GUI-tilstand på en brugers maskine

Med denne metode kan du blot kopiere den ”Acrobat DC”-installationsmappe, du pakkede ud fra den overførte exe-fil (og eventuelt tilpasse den), til en brugers maskine og køre Setup.exe for at starte installationen.

3.1.3 Installation via standard implementeringsmetoder

Du kan også følge den normale praksis for installation af Acrobat under Acrobat ETK – http://www.adobe.com/dk/devnet-docs/acrobatetk/#.

I det følgende eksempel vises installation af Acrobat via SCCM:

Kør den downloadede exe-fil for at pakke installationsprogrammet ud i ”Acrobat DC”-mappen. Som standard bliver filerne pakket ud på skrivebordet. Når de er pakket ud, skal du endnu ikke fortsætte med installationen. Du har de udpakkede installationsfiler, som du skal bruge til at installere Acrobat vha. SCCM. Følg den normale fremgangsmåde til oprettelse af en pakke til implementering i SCCM Configuration Manager. Angiv stien til Setup.exe i Guide til oprettelse af program i SCCM (se nedenfor).

Brug den til at implementere Acrobat ved hjælp af SCCM. Følg den normale fremgangsmåde til oprettelse af en pakke til implementering i SCCM Configuration manager. Angiv stien til Setup.exe i "Guide til oprettelse af program" i SCCM (se nedenfor).

Guide til oprettelse af program i SCCM

3.1.4 Afinstallation af Adobe Acrobat DC

Når du har implementeret Acrobat, kan du afinstallere det ved hjælp af den normale fremgangsmåde til afinstallation af msi-pakker. Dette kan gøres individuelt ved brug af ”Tilføj eller fjern programmer” i Windows’ ”Kontrolpanel”. Det kan også gøres ved brug af kommandolinjen. Her er kommandolinjesyntaksen til afinstallation af Adobe Acrobat DC:

Eksempel på syntaks:

msiexec.exe /x <sti til Acrobat msi-filen> /qn

3.2 Installation af Acrobat Pro DC i Mac OS

For at installere Acrobat på Mac OS, skal man blot installere den downloadede installationspakke (eller den tilpassede pakke, hvis du har brugt tilpasningsguiden).

Mac OS-installationsprogrammer er .pkg-filer, som indeholder den nødvendige brugerflade til afvikling af installationsprogrammet.

Du kan anvende en normal metode, f.eks. ARD, til installation af den sammenkædede pakke på Mac OS. Der findes flere oplysninger i Acrobat ETK: http://www.adobe.com/dk/devnet-docs/acrobatetk/#.

Acrobat-opdateringer

Du kan installere Acrobat DC Opdateringer ved brug af en normal metode, der benyttes i din virksomhed. Du finder flere oplysninger om opdateringer i Bemærkninger til programrettelser.

Installation af Adobe Acrobat, der er købt via Adobes VIP (Value Incentive Plan), i et virtuelt miljø

Du kan få oplysninger om brug af Acrobat i virtuelle miljøer under Virtualiserede installationer