Hvis virksomheden har købt en Acrobat DC-licens via et ETLA- (Enterprise Term License Agreement) eller VIP-program, kan du downloade installationsprogrammerne på denne side. Klik på det relevante downloade link nedenfor for at downloade Acrobat-installationsprogrammet. Når filen er hentet, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet for at starte installationen.

Bemærk:

Hvis du allerede har installeret Acrobat, skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer for at opdatere softwaren til den nyeste version. Du kan læse mere i Manuel opdatering af Adobe Acrobat.

Acrobat Pro DC-installationsprogram

Til Windows Til Mac OS (v10.12 og nyere)

Hent (904 MB, installationsprogram på flere sprog*)

Hent (753 MB, installationsprogram på flere sprog*)

Til Mac OS (v10.11 og tidligere)

Hent (692 MB, installationsprogram på flere sprog*)

Acrobat Standard DC-installationsprogram

Til Windows Til Mac OS

Hent (904 MB, installationsprogram på flere sprog*)

Ikke tilgængelig

Engelsk—universal

Engelsk—Mellemøstligt arabisk

Engelsk—Mellemøstligt hebræisk

Japansk

Dansk

Hollandsk

Finsk

Fransk

Fransk—Nordafrika

Tysk

Italiensk

Norsk

Portugisisk—Brasilien

Spansk

Svensk

Tjekkisk

Ungarsk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Forenklet kinesisk

Traditionelt kinesisk

Koreansk

Slovakisk

Slovensk