Er du en nuværende Acrobat CLP-kunde, der bruger eviggyldig software fra Acrobat og har 100 eller flere pladser?
Se, hvorfor det nu er en god idé at opgradere din virksomhed til et Acrobat DC-abonnement. Tidsbegrænset tilbud.

Hvis virksomheden har købt en Acrobat DC-licens via et ETLA- (Enterprise Term License Agreement) eller VIP-program, kan du downloade installationsprogrammerne på denne side. Klik på det relevante downloade link nedenfor for at downloade Acrobat-installationsprogrammet. Når filen er hentet, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet for at starte installationen.

Acrobat Pro DC-installationsprogram

I Windows I Mac OS

Hent (875 MB, installationsprogram på flere sprog*)

Hent (775 MB, installationsprogram på flere sprog*)

Acrobat Standard DC-installationsprogram

I Windows I Mac OS

Hent (875 MB, installationsprogram på flere sprog*)

Ikke tilgængelig

* Flersproget installationsprogram; klik her for at se en liste over understøttede sprog

Engelsk—universal

Engelsk—Mellemøstligt arabisk

Engelsk—Mellemøstligt hebræisk

Japansk

Dansk

Hollandsk

Finsk

Fransk

Fransk—Nordafrika

Tysk

Italiensk

Norsk

Portugisisk—Brasilien

Spansk

Svensk

Tjekkisk

Ungarsk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Forenklet kinesisk

Traditionelt kinesisk

Koreansk

Slovakisk

Slovensk