Download Acrobat DC | Enterprise- eller VIP-licens

Hvis virksomheden har købt en Acrobat DC-licens via et ETLA- (Enterprise Term License Agreement) eller VIP-program, kan du downloade installationsprogrammerne på denne side. Når filen er hentet, skal du følge installationsvejledningen nedenfor for at starte installationen.

Bemærk:

Hvis du allerede har installeret Acrobat, skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer for at opdatere softwaren til den nyeste version. Du kan læse mere i Manuel opdatering af Adobe Acrobat.

Acrobat Pro DC-installationsprogram

Til Windows Til Mac OS (v10.14 og nyere)
Download (963 MB, zip-fil med installationsprogram på flere sprog*) Download (985 MB, installationsprogram på flere sprog*)
Til Mac OS (v10.13)
Download (688 MB, installationsprogram på flere sprog*)
Til Mac OS (v10.12)
Download (686 MB, installationsprogram på flere sprog*)
Til Mac OS (v10.11 og tidligere)
Download (692 MB, installationsprogram på flere sprog*)

Acrobat Standard DC-installationsprogram

Til Windows

Til Mac OS

Hent (963 MB, zip-fil med installationsprogram på flere sprog*)

Ikke tilgængelig

Installationsvejledning

Til Windows

macOS

1. Download zip-filen, og gem den i en mappe på computeren.
  2. Pak zip-filen ud.
  3. Gå til filen Setup.exe.
    Hvis du f.eks. har kopieret og udpakket zipfilen til mappen "Adobe" på dit skrivebord, vil mappehierarkiet være: C:\Brugere\<brugernavn>\Skrivebord\Adobe\Acrobat_DC_Web_WWMUI\Adobe Acrobat\Setup.exe
  4. Dobbeltklik på filen Setup.exe for at starte installationen.
  5. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.
Bemærk: Kør ikke filen Setup.exe direkte fra zip-filen, da dette kan give problemer under installationen.
  1. Dobbeltklik på den downloadede DMG-fil for at montere Acrobat-installationsdisken.
  2. Åbn den monterede Acrobat-installationsdisk.
  3. Gå til Acrobat DC installer.pkg på disken, og kør den.
  4. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Engelsk—universal

Engelsk—Mellemøstligt arabisk

Engelsk—Mellemøstligt hebræisk

Japansk

Dansk

Hollandsk

Finsk

Fransk

Fransk—Nordafrika

Tysk

Italiensk

Norsk

Portugisisk—Brasilien

Spansk

Svensk

Tjekkisk

Ungarsk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Kinesisk, forenklet

Kinesisk, traditionelt

Koreansk

Slovakisk

Slovensk