Internetforbindelse og offline henstandsperiode

Når du installerer Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC, installeres programmet direkte på computeren. Der kræves en aktiv internetforbindelse for at afslutte licenseringsprocessen ved den første start samt for at bekræfte abonnementet hver 30. dag.

Krav til internetforbindelse

Abonnementsudgaver og klassiske udgaver af Acrobat DC kræver forbindelse til internettet, første gang du installerer og licenserer skrivebordsprogrammer.  Klassiske versioner kan herefter benyttes offline med en gyldig softwarelicens. Abonnementssoftwaren vil forsøge at validere softwarelicensen hver 30. dag. Der sendes en påmindelse om, at der skal oprettes forbindelse til internettet igen for at bekræfte licensen, når de 30 dage er gået.

Den kontinuerlige version af et individuelt årsabonnement på Acrobat DC giver mulighed for at arbejde offline i en længere periode, hvis du ikke har nogen internetforbindelse i op til 30 dage.

Vigtigt: Kun Enterprise-kunder kan fritages til offlineaktivering. Abonnementer, herunder navngivne licenser, skal have internetforbindelse til at fuldføre aktivering og den månedlige kontrol. Der er dog en henstandsperiode på 30 dage, hvis der ikke kan opnås internetforbindelse.

Installationsvejledning til Acrobat DC

Du skal gøre følgende for at installere Acrobat DC:

Detailkunder

1. Log på Acrobat.adobe.com med det Adobe ID, som du brugte ved købet af Acrobat DC.
  2. Klik på Download Acrobat DC under Download apps.

1. Log på med dit Adobe ID.
  2. Følg anvisningerne på skærmen for at udføre overførsel og installation af Acrobat.

Volumenlicenskunder

Volumenlicenssoftware leveres til it- eller forsendelsesafdelingen. Du skal kontakte it- eller forsendelsesafdelingen for at få oplysninger om, hvordan du får adgang til Acrobat DC-installationen. De følgende oplysninger er til it- eller forsendelsesafdelingen.

• Klassisk version: Den klassiske version var tidligere kendt som eviggyldig. Find installationsprogrammet på licenswebstedet.
  • Abonnementsversion: Abonnementsversionen er et kontinuerligt medlemskab. Du kan finde installationsprogrammet til abonnementsversionen i Admin Console.