Creative Cloud-programmer

Leder du efter hjælp med at afinstallere Creative Cloud-programmer? SeDownload og installation af Creative Cloud-apps.

Har du brug for hjælp med fejlfinding af downloadproblemer? Se mere i Fejlfinding af problemer med download og installation af Creative Cloud. Hop til Problemer med netværk og forbindelser hvis påkrævet.

Du skal etablere forbindelse til internettet, når du ønsker at installere Adobe Creative Cloud-programmer som Photoshop og Illustrator. Når programmerne er installeret på din computer, har du ikke behov for en varig internetforbindelse for at bruge programmerne.

Du kan anvende programmerne i offlinetilstand med en gyldig softwarelicens i en begrænset periode. Programmerne vil forsøge at validere din softwarelicens hver 30. dag. Du får en påmindelse om, at du skal oprette forbindelse til internettet, så licensen kan kontrolleres:

Månedlig påmindelse

I offlinetilstand får årlige Creative Cloud-medlemmer 99 dages prøveperiode; måned til måned medlemmer får 30 dages prøveperiode. Du kan finde yderligere oplysninger i nedenstående tabel.

Creative Cloud for enkeltpersoner Op til én kalendermåned + 99 dages offlinebrug
  • Efter én kalendermåned vil du blive bedt om onlineforbindelse gennem en dialogboks.
  • Du kan ignorere dialogboksen – den næste påmindelse vises efter 30 dage.
  • Efter én kalendermåned + 69 dage ses dialogboksen dagligt.
  • Efter én kalendermåned + 99 dage vises en sidste offlinemeddelelse om programstart.

Creative Cloud til teams

Op til to kalendermåneder + 99 dages offlinebrug
  • Efter to kalendermåneder vil du blive bedt om onlineforbindelse gennem en dialogboks.
  • Du kan ignorere dialogboksen – den næste påmindelse vises efter 30 dage.
  • Efter to kalendermåneder + 69 dage vises dialogboksen dagligt.
  • Efter to kalendermåneder + 99 dage vises en sidste offlinemeddelelse om programstart.
Creative Cloud til virksomheder
Op til to kalendermåneder + 99 dages offlinebrug
  • Efter to kalendermåneder vil du blive bedt om onlineforbindelse gennem en dialogboks.
  • Du kan ignorere dialogboksen – den næste påmindelse vises efter 30 dage.
  • Efter to kalendermåneder + 69 dage vises dialogboksen dagligt.
  • Efter to kalendermåneder + 99 dage vises en sidste offlinemeddelelse om programstart.

Document Cloud eller Acrobat DC

Når du installerer Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC, installeres programmet direkte på computeren. Der kræves en aktiv internetforbindelse for at afslutte licenseringsprocessen ved den første start samt for at bekræfte abonnementet hver 30. dag.

Du finder flere oplysninger i Internetforbindelse og offlineprøveperiode | Acrobat DC.