Find ud af, hvad du får med dit gratis Creative Cloud-medlemskab.

Adobe tilbyder dig et gratis Creative Cloud-medlemskab, som indeholder en række fordele. Selv hvis du ikke abonnerer på en Creative Cloud-plan, kan du drage fordel af det gratis Creative Cloud-medlemskab.

Hvad får jeg med mit gratis Creative Cloud-medlemskab?

Fordele ved gratis Creative Cloud-medlemskab

Et gratis Creative Cloud-medlemskab giver dig følgende fordele:

Får jeg et gratis Creative Cloud-medlemskab, selvom jeg har annulleret et abonnement?

Ja, hvis du beslutter at annullere dit betalte abonnement, konverteres din konto til et gratis medlemskab. Du kan logge på Creative Cloud-computerprogrammet med det samme Adobe ID og den samme adgangskode og få adgang til alle de funktioner, der er angivet i Hvad får jeg med mit gratis Creative Cloud-medlemskab?

Med et gratis medlemskab kan du også fortsat have adgang til dine filer i Creative Cloud-mappen på computeren og via Creative Cloud-webstedet, dog betinget af lagergrænsen på 2 GB.

Bemærk:

Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne.

Du kan til enhver tid genoptage dit abonnement for at få fordelene ved et betalt Creative Cloud-medlemskab. Gå til siden med Creative Cloud-planer, log på med dit Adobe ID og din adgangskode, og køb den plan, der passer til dine behov.

Kan jeg få et gratis Creative Cloud-medlemskab uden at købe abonnement?

Ja. Når du starter din gratis testversion af Creative Cloud, får du adgang til et gratis Creative Cloud-medlemskab, som indeholder alle de funktioner, der er angivet i Hvad får jeg med mit gratis Creative Cloud-medlemskab?

Skal jeg bruge et kreditkort for at få et gratis Creative Cloud-medlemskab?

Nej. Du behøver ikke at bruge et kreditkort for at få dit gratis Creative Cloud-medlemskab.