Fordele ved et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab

Find ud af, hvad du får med dit gratis Adobe Creative Cloud-medlemskab.

Adobe tilbyder dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab, som indeholder en række fordele. Selv hvis du ikke abonnerer på en Creative Cloud-plan, kan du drage fordel af det omkostningsfrie Creative Cloud-medlemskab.

Hvad får jeg med mit omkostningsfrie Creative Cloud-medlemskab?

Et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab giver dig følgende fordele:

Adobe Aero

Adobe Character Animator

Creative Cloud Express-app

Premiere Rush-ikon

Får jeg et gratis Creative Cloud-medlemskab, selvom jeg har opsagt et abonnement?

Ja, hvis du beslutter at opsige dit betalte abonnement, konverteres din konto til et gratis medlemskab. Du kan logge på Creative Cloud-computerappen med den samme Adobe-konto og få adgang til alle de funktioner, der er angivet i Hvad får jeg med mit omkostningsfrie Creative Cloud-medlemskab?

Med et omkostningsfrit medlemskab kan du også fortsat have adgang til dine filer i Creative Cloud-mappen på computeren og via Creative Cloud-webstedet, dog betinget af lagergrænsen på 2 GB.

Bemærk:

Hvis du er over grænsen på 2 GB, når du opsiger, har du 30 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 30 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne.

Du kan til enhver tid genoptage dit abonnement. Gå til siden med Creative Cloud-planer, log på din Adobe-konto, og køb den plan, der passer til dine behov.

Kan jeg få et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab uden at købe abonnement?

Ja. Når du starter din omkostningsfrie prøveversion af Creative Cloud, får du adgang til et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab, som indeholder alle de funktioner, der er angivet i Hvad får jeg med mit omkostningsfrie Creative Cloud-medlemskab?