Slet filer permanent fra cloud-lagring

Har du ikke mere lagerplads? Slettede filer tæller stadig i forhold til din eksisterende cloud-lagring. Lær, hvordan du fjerner ubrugte filer og aktiver og frigør plads på din cloud-lagring.

Hvorfor bør jeg slette filer permanent fra cloud-lagring?

Når du har nået det maksimale antal filer eller mapper, der kan synkroniseres med din Creative Cloud-konto, stopper synkroniseringen. For at løse dette problem skal du permanent slette de filer og de mapper, som du ikke har brug for. Når du har slettet disse filer og mapper permanent, genoptages synkroniseringen automatisk et stykke tid efter.

Creative Cloud | Sådan sletter du filer permanent

Når du permanent sletter filer fra mappen Slettet, kan du ikke gendanne dem.

1. Log ind på Creative Cloud-webstedet

2. I sidenavigationen skal du vælge Slettet.

Sådan arkiverer du filer
    Indstillingen Slettet i venstre sidepanel

3. Vælg de filer eller mapper, som du vil fjerne permanent fra skyen, og vælg derefter  Slet permanent.

Vil du slette flere filer eller mapper? Tryk på Skift for at vælge flere filer eller mapper.

Arkiver flere filer
    Slet filer permanent

4. Gå til pop op-vinduet til bekræftelse, og vælg Slet permanent for at slette dine filer permanent.

Vælg Slet permanent.
    Dialogboksen Slet permanent

Bemærk:

Sørg for, at du ikke lukker browservinduet, før alle de valgte filer er blevet slettet.

Lightroom-lager | Sådan sletter du fotos permanent

Når du permanent sletter filer fra mappen Slettet, kan du ikke gendanne dem.

1. Vælg  Slettet i venstre sidepanel.

Filer i mappen Slettet fjernes automatisk efter 60 dage.

LR slettet

2. Vælg de filer, du vil slette permanent fra skyen, og vælg derefter .

Vælg filer, der skal slettes permanent

Vil du slette flere filer eller mapper? Tryk på Skift for at vælge flere filer eller mapper.

3. Gå til pop op-vinduet til bekræftelse, og vælg Slet for at slette dine filer permanent fra skyen.

Bemærk:

Sørg for, at du ikke lukker browservinduet, før alle de valgte filer er blevet slettet.

Document Cloud | Sådan sletter du filer permanent

1. Log ind på Acrobat Web.

2. Vælg de filer, du vil slette, og vælg  Slet fra sættet af viste indstillinger til højre.

Slet dokument
    Slet Document Cloud-filer

3. Gå til pop op-vinduet til bekræftelse, og vælg Slet for at slette dine filer permanent.