Brugerhåndbog Annuller

Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring

1. Brugerhåndbog til Creative Cloud
  2. Introduktion til Creative Cloud
    1. Almindelige spørgsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav til Creative Cloud
  3. Download, installer, konfigurer og opdater
    1. Download Creative Cloud-apps
    2. Åbn Creative Cloud-apps
    3. Arbejdsrummet Start
    4. Opdater Creative Cloud-apps
    5. Skift sprog for dine Creative Cloud-apps
    6. Afinstaller Creative Cloud-computerappen
    7. Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps
  4. Administrer din konto
    1. Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
    2. Nulstil din Adobe-adgangskode
    3. Skift din Adobe-plan
    4. Opdater kreditkort og faktureringsadresse
    5. Se, download eller e-mail din Adobe-faktura
    6. Ret en mislykket eller manglende betaling
    7. Annuller Adobe-testversion eller -abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps
    2. Brug af Adobe Fonts i Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market er ikke længere tilgængelig
  6. Samarbejds- og lagringstjenester
    1. Hvad er cloud-dokumenter
    2. Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål
    3. Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter
    4. Konfigurer cloud-dokumenter til brug offline
    5. Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument
    6. Del dit arbejde til kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se mine cloud-dokumenter offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Ofte stillede spørgsmål om samarbejde
    11. Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring
    12. Find ud af, hvor meget cloud-lagring du har
    13. Angiv indstillinger for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapps
    1. Almindelige spørgsmål | Mobilapps
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Enterprise og teams
    1. Uddannelse og support til Enterprise
    2. Uddannelse og support til Teams
    3. Håndbog til hurtig start for teammedlemmer

Find ud af, hvordan du synkroniserer Creative Cloud-filer, så du kan få adgang til og arbejde på dine projekter på tværs af enheder eller computere.

Hvad er filsynkronisering?

Dine filer, mapper, Creative Cloud-biblioteker og -aktiver synkroniseres ved hjælp af cloud-lagring mellem tilsluttede enheder via din Creative Cloud-konto. Filer, som findes i mappen Creative Cloud-filer, synkroniseres automatisk med Creative Cloud-webstedet. Tilsvarende synkroniseres en fil, som uploades til sektionen Synkroniserede filerCreative Cloud-webstedet eller til en mobilapp, med mappen Creative Cloud Files på din computer.

Synkroniserede filer kan ses direkte i de oprindelige Adobe-filformater, uden at du behøver at downloade eller vise dem i dine Creative Cloud-apps.

Sådan gemmer du filer i skyen

Synkroniser dine filer automatisk ved at gemme dem direkte i mappen Creative Cloud-filer.

1. Start din Creative Cloud-app.

2. Opret en fil, eller åbn en eksisterende.

3. Vælg Filer > Gem, hvis du opretter en ny fil, eller Filer > Gem som, hvis du bruger en eksisterende.

Specialtegn

Filnavne, som indeholder specialtegn, såsom |, ", ?, <, >, /, *, eller :, synkroniseres ikke. Det samme gælder for filer med reserverede navne, såsom AUX eller Com1. Hvis der vises en fejl, skal du omdøbe aktivet for at synkronisere det med Creative Cloud. Du kan finde flere oplysninger i Fejl: "Kan ikke synkronisere aktiver."

4. Gå til mappen Creative Cloud-filer, og gem filerne der. Filerne synkroniseres automatisk med din Creative Cloud-konto.

Mappen Creative Cloud-filer
    Mappen Creative Cloud-filer

Creative Cloud-apps såsom Adobe Aero, Adobe Fresco, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Adobe XD giver dig mulighed for at gemme dine filer som cloud-dokumenter. Med cloud-dokumenter gemmes dine redigeringer i clouden i realtid. Få mere at vide om cloud-dokumenter.

Sådan flytter du eksisterende filer til clouden

Hold alle dine aktiver sammen. Du kan bruge din cloud-lagring til alle typer af filer, ikke kun filer, du har oprettet med Creative Cloud-apps.

1. Gå til fanen Synkroniserede filer, og vælg ikonet Upload filer  i øverste højre hjørne.

Upload aktiver til Creative Cloud-webstedet

2. Vælg de filer på computeren, du vil uploade, og vælg Åbn.

De uploadede filer synkroniseres automatisk med fanen Synkroniserede filer på Creative Cloud-webstedet.

Sådan kontrolleres synkroniseringsstatus for dine filer

Brug Adobe Creative Cloud-computerappen til at kontrollere status for dine synkroniserede filer.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   på Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Vælg ikonet Cloudaktivitet  øverst til højre.

Genvejsmenuen viser synkroniseringsstatus for dine Creative Cloud-filer.

Kontrollér synkroniseringsstatus for dine Creative Cloud-filer

Sådan finder og administrerer du dine filer

Du kan få adgang til og administrere dine filer på Creative Cloud-webstedet.

1. Gå til den fane, der indeholder din fil:

• Cloud-dokumenter: Filer, der er oprettet i Adobe Aero, Adobe Fresco, XD, Illustrator og Photoshop (hvis du har gemt filerne som cloud-dokumenter).
    • Udgivne links: Filer oprettet og delt fra Adobe Aero, Dimension, XD og InDesign.
    • Synkroniserede filer: Filer, du har gemt i mappen Creative Cloud Files eller uploadet direkte til Synkroniserede filer Creative Cloud-web.
    • Mobiloprettelser: Filer, som er oprettet med Creative Cloud-mobilapps.
  2. Vælg en fil, og vælg derefter ikonet Flere handlinger  for at se, hvad du kan gøre med den. Du kan dele, omdøbe, flytte, kopiere downloade eller slette filer. (Du kan endda uploade den nye version).

Vælg ikonet Flere handlinger

Du kan få adgang til mappen Creative Cloud-filer fra Creative Cloud-computerappen ved at gå til fanen Filer og vælge Åbn synkroniseringsmappe nederst til venstre. Når mappen er åben, kan du uploade filerne direkte for at synkronisere dem med din Creative Cloud-konto. Hvis du bruger en tidligere version af Creative Cloud-computerappen, skal du vælge Filer > Åbn mappe .