Sådan downloades og installeres FrameMaker (2019-udgaven)

fm_13_appicon_88x84

Klik på Download FrameMaker nedenfor for at downloade FrameMaker (2019-udgaven). Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind).

Få hjælp til dit medlemskab

Hvordan konverterer jeg prøveversionen af FrameMaker til en licenseret version?

Du kan købe en version af FrameMaker med eller uden abonnement. Du skal logge på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne gennemføre købet og downloade produktet. Du kan få hjælp til download og installation af appen, når du har købt den, i Find downloadede apps og filer. Du kan få flere oplysninger om købsmulighederne under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker.

Hvorfor downloades FrameMaker ikke?

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af FrameMaker og andre Adobe-apps.

Kan jeg installere FrameMaker på en anden computer?

Du kan installere FrameMaker på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps. Hvis du har brug for fem licenser eller flere, kan du overveje at købe en volumenlicens.

Når jeg klikker på Kontakt os, kan jeg ikke finde mit produkt på listen. Hvordan kontakter jeg support?

Hvis Adobe FrameMaker ejes af din virksomhed eller organisation, vises det ikke under dit Adobe ID. Chat med Adobes kundeservice.