Fejlfinding og hjælp

Distiller-programmet, der følger med installationsprogrammet, har brug for Visual C-runtime-biblioteker for at kunne installere og køre. Nogle gange genkender Distiller-programmet ikke Visual C-driftsbiblioteker, selvom de er installeret på dit system. Denne manglende registrering af Visual C-driftstider får installationen af PDF Creation-tilføjelsesprogrammet til at mislykkes. En midlertidig løsning på dette problem er tilgængelig i artiklen Manglende Distiller-fejl ved lagring af et dokument som PDF

Der kan være flere årsager for denne fejl. Læs artiklen Kan ikke generere PDF af FrameMaker-dokumenter eller bøger for at finde løsninger.

Der er foruddefinerede skabeloner, der er tilgængelige i administrationskonsollen til at oprette pakker til Adobe FrameMaker. Du kan finde flere oplysninger under Adobe-skabeloner til pakker.

Ja! I dette korte selvstudie kan du lære, hvordan du overfører formatering i et Word-dokument til specifikke FrameMaker-tags. Du kan også følge denne trinvise vejledning til import af Word-filer.

Gå ind på siden med hjælp til FrameMaker, hvor der er link til selvstudier, en brugerhåndbog, video vejledninger m.m.

Fuld licens til Adobe FrameMaker kan ikke længere købes. Til individuelle behov kan du vælge abonnementer via adobe.com.

For virksomheder, SMB, uddannelse og regeringssegmenter kan man vælge volumenlicensplaner som Enterprise Term License Agreement (ETLA) og Value Incentive Program (VIP).

For at udforske alle købsmuligheder skal du besøge siden Købeguide eller skrive til os på techcomm@adobe.com. Hvis du vil vide mere, kan du se Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af FrameMaker og andre Adobe-apps.

Du kan købe FrameMaker via den online Adobe Store eller ved at ringe til: + 1-866-647-1213. Få mere at vide om andre måder at købe FrameMaker, herunder hos Adobe direkte eller via autoriserede forhandlere eller med en rabat til offentlige institutioner og uddannelsesinstitutioner. Du skal logge på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne gennemføre købet og downloade produktet. Du kan få hjælp til download og installation af appen, når du har købt den, i Find downloadede apps og filer

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere FrameMaker på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps. Hvis du har brug for fem eller flere licenser, skal du bed om et tilbagekald.

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butik | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Du kan konvertere den 30-dages prøveversion af Adobe FrameMaker til et abonnement ved at købe en licens fra Adobe.com. For eventuelle spørgsmål kan du nå os på techcomm@adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker.

Du kan annullere dit abonnement via din kontoside på adobe.com eller ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker.