Fejlfinding og hjælp

Hvis du bruger en skærm med høj opløsning og mere end 125 % zoom, vises der muligvis en grå skærm, når der skiftes til Forfattervisning. Du kan finde en løsning i Forfattervisning bliver grå på skærme med høj opløsning.

Hvis du bruger Safari i iOS til at se responsivt HTML5-indhold, der er genereret i FrameMaker (2015 release), vises din indholdsfortegnelse muligvis ikke korrekt. Du kan finde en løsning i Manglende indholdsfortegnelse i responsivt HTML5-indhold i iOS v10.

Det indhold, der oprettes med FrameMaker (2015 release) Update 1 t.o.m. 4, er ikke optimeret til Google-søgning. Du kan finde en løsning i Responsivt HTML5-indhold er ikke optimeret til Google-søgning.

Ja! I dette korte selvstudie kan du lære, hvordan du overfører formatering i et Word-dokument til specifikke FrameMaker-tags. Du kan også følge denne trinvise vejledning til import af Word-filer.

Gå ind på siden med hjælp til FrameMaker, hvor der er link til selvstudier, en brugerhåndbog, video vejledninger m.m.

Du kan købe en version af FrameMaker med eller uden abonnement. Du skal logge på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne gennemføre købet og downloade produktet. Du kan få hjælp til download og installation af appen, når du har købt den, i Find downloadede apps og filer. Du kan få flere oplysninger om købsmulighederne under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker.

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af FrameMaker og andre Adobe-apps.

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra Adobe Downloads-siden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere FrameMaker på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps. Hvis du har brug for fem licenser eller flere, kan du overveje at købe en volumenlicens.

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butik | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Du kan nemt konvertere en prøveversion af FrameMaker (2017 release) til et abonnement. Du skal bare vælge abonnementsmuligheden, når du lægger produktet i indkøbskurven i Adobe Store. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker.

Du kan annullere dit abonnement via din kontoside på adobe.com eller ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker.