Fejlfinding og hjælp

Almindelige problemer

Når jeg klikker på Kontakt os, kan jeg ikke finde mit produkt på listen. Hvordan kontakter jeg support?

Hvis Adobe FrameMaker ejes af din virksomhed eller organisation, vises det ikke under dit Adobe ID. Chat med Adobes kundeservice.

Hvorfor vises der en grå skærm, når jeg skifter til Forfattervisning?

Hvis du bruger en skærm med høj opløsning og mere end 125 % zoom, vises der muligvis en grå skærm, når der skiftes til Forfattervisning. Du kan finde en løsning i Forfattervisning bliver grå på skærme med høj opløsning.

Hvorfor mangler min indholdsfortegnelse i mit responsive HTML5-indhold?

Hvis du bruger Safari i iOS til at se responsivt HTML5-indhold, der er genereret i FrameMaker (2015 release), vises din indholdsfortegnelse muligvis ikke korrekt. Du kan finde en løsning i Manglende indholdsfortegnelse i responsivt HTML5-indhold i iOS v10.

Hvorfor dukker mit responsive HTML5-indhold ikke op i søgninger med Google?

Det indhold, der oprettes med FrameMaker (2015 release) Update 1 t.o.m. 4, er ikke optimeret til Google-søgning. Du kan finde en løsning i Responsivt HTML5-indhold er ikke optimeret til Google-søgning.

Kan jeg importere Microsoft Word-filer?

Ja! I dette korte selvstudie kan du lære, hvordan du overfører formatering i et Word-dokument til specifikke FrameMaker-tags. Du kan også følge denne trinvise vejledning til import af Word-filer.

Hvor kan jeg finde flere ressourcer?

Gå ind på siden med hjælp til FrameMaker, hvor der er link til selvstudier, en brugerhåndbog, video vejledninger m.m.

Download og installer

Hvordan køber og installerer jeg FrameMaker?

Du kan købe en version af FrameMaker med eller uden abonnement. Du skal logge på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne gennemføre købet og downloade produktet. Du kan få hjælp til download og installation af appen, når du har købt den, i Find downloadede apps og filer. Du kan få flere oplysninger om købsmulighederne under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker.

Hvorfor downloades FrameMaker ikke?

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af FrameMaker og andre Adobe-apps.

Kan jeg downloade en prøveversion af FrameMaker?

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra Adobe Downloads-siden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere FrameMaker på en anden computer?

Du kan installere FrameMaker på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps. Hvis du har brug for fem licenser eller flere, kan du overveje at købe en volumenlicens.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butik | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan nemt konvertere en prøveversion af FrameMaker (2017 release) til et abonnement. Du skal bare vælge abonnementsmuligheden, når du lægger produktet i indkøbskurven i Adobe Store. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker.

Hvordan annullerer jeg mit abonnement? Kan jeg stadig bruge den software, jeg har?

Du kan annullere dit abonnement via din kontoside på adobe.com eller ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker.