Bliv introduceret til Adobe Fresco og de muligheder, det tilfører din kreativitet.

Adobe Fresco er en tegne- og maleapp, der er beregnet til touch- og penenheder og giver kunstnere mulighed for at slippe deres kreativitet løs, når inspirationen kommer over dem. Med Adobe Fresco på din iPhone er hele verden dit studie. Adobe Fresco er også tilgængelig på iPad og Windows.

Begynd at tegne og male med en fantastisk samling af indbyggede pensler. Adobe Frescos live-pensler er unikke. Brug dem til at få et naturligt akvarel- eller olielook i dine malerier.

Du skal blot downloade appen og slippe din kreativitet løs!

Adobe Fresco giver dig friheden til at skabe overalt
Adobe Fresco giver dig friheden til at skabe overalt

Historien om Adobe Fresco

Læs dette medrivende indlæg for at forstå, hvorfor vi udviklede Adobe Fresco, og hvordan vi fandt på navnet. Når du forstår, hvordan vi fandt på navnet, vil du nemmere forstå selve appen.

I freskomalerier (maleriteknikken) forsøger kunstneren at skabe magi med våd gips og farve.
I freskomalerier (maleriteknikken) forsøger kunstneren at skabe magi med våd gips og farve.

Adobe Fresco er til alle

Adobe Fresco er til både nye kunstnere og de mere erfarne. Grænsefladen er enkel og intuitiv. Alle de væsentlige værktøjer, som illustratorer har brug til deres arbejde, er lige ved hånden. Du kan nemt tilpasse grænsefladen i Adobe Fresco og placere værktøjslinjen på enten venstre eller højre side af dit arbejdsrum. Se denne video for at lære grænsefladen i Adobe Fresco at kende.

Enkle illustrationer i høj kvalitet oprettet med Adobe Fresco
Illustration, der er oprettet med Adobe Fresco

Adobe Frescos indbyggede penselsamling er utrolig. Du får tusindvis af avancerede pixel-live- og vektorpensler til dine forskellige behov: illustrationer, skitser, animationer, akvarel- og oliemalerier, fotocollager og meget mere. Du kan endda udbygge samlingen ved at tilføje dine foretrukne Photoshop-pensler og penslerne fra den berømte penselproducent Kyle T. Webster

Komplicerede illustrationer oprettet med Adobe Fresco
Illustration, der er oprettet med Adobe Fresco

Adobe Fresco-dokumenter synkroniseres med din Creative Cloud-konto.Du kan problemfrit arbejde med Photoshop. Du kan også overføre dine dokumenter til Illustrator som PDF-filer, og lagene i illustrationen bevares. Hvis du er Adobe Sketch- eller Adobe Draw-bruger, overfører vi automatisk dit arbejde til Adobe Fresco, første gang du logger på appen.

På vores tegne- og maleside finder du de seneste nyheder om, hvad vi foretager os, når det gælder tegne- og maleapps hos Adobe.

Har du et spørgsmål eller en idé?

Vi har besvaret de mest almindelige spørgsmål om Adobe Fresco i denne artikel.

Hvis du stadig har et spørgsmål eller en idé, du vil dele, så benyt dig af Adobe Fresco Community. Vi vil meget gerne høre fra dig og se dine Adobe Fresco-kreationer.