Brugerhåndbog Annuller

Overfør nemt fra Draw og Sketch

Lær, hvordan du overfører dine filer fra Adobe Draw og Adobe Sketch til Adobe Fresco.

Hvis du i øjeblikket bruger Adobe Draw eller Adobe Sketch, overføres dine filer automatisk, første gang du logger ind på Adobe Fresco. Adobe Fresco viser meddelelser, når importen starter, og når den er afsluttet.

Importerer filer fra Adobe Sketch eller Adobe Draw til Adobe Fresco
Efter start af importen

Har fuldført import af Adobe Draw- og Adobe Sketch-dokumenter til Adobe Fresco
Efter fuldførelse af importen

1. Tryk på Vis for at få vist de importerede Draw- og Sketch-filer.

Hvis du allerede bruger Adobe Sketch eller Adobe Draw, og du starter Adobe Fresco for første gang, vises et banner, der byder dig velkommen til appen. Når du trykker på banneret, vises en interaktiv, praktisk præsentation. Under hele præsentationen kan du prøve de forskellige værktøjer og male på lærredet.

Kan jeg importere individuelle Sketch- og Draw-filer?

Ja, du kan manuelt importere individuelle Sketch- og Draw-filer. Brug indstillingen Importér og åbn på Adobe Fresco-startskærmen.

Bemærk:

Muligheden for manuelt at importere Sketch/Draw-projekter er ikke tilgængelig i Adobe Fresco 1.1 på Windows. Du kan få yderligere oplysninger i Adobe Fresco på Windows.

Har du et spørgsmål eller en idé?

Hvis du har et spørgsmål eller en idé, du vil dele, så benyt dig af Adobe Fresco Community. Vi vil meget gerne høre fra dig og se dine kreationer.