Hvad er omfattet?

Udskrivning til fil fra Illustrator 10.0.x i Mac OS X v10.1 eller nyere
Udskrivning til fil fra Illustrator CS - CS5

Brug indstillingen Udskriv til fil til at:

• Oprette PostScript-filer i Adobe Illustrator, der derefter kan sendes til en RIP- eller PostScript-printer.
  • Brug Adobe Acrobat Distiller til at distillere og oprette en Adobe PDF-fil.

Du kan oprette PDF-filer med flere sider fra Illustrator CS og tidligere ved at:

1. Angive indstillinger for sidefliser i Document Setup.
  2. Udskrive til fil.
  3. Distillere den oprettede PostScript-fil i Acrobat Distiller.

Du kan bruge indstillingen Create Multi-page PDF From Page Tiles i dialogboksen PDF save til at oprette PDF-filer med flere sider direkte fra Illustrator CS2- CS5. Du kan også udskrive opdelinger til en fil og derefter distillere filen i Acrobat Distiller. Dermed oprettes en PDF-fil med flere sider, hvor hver sider repræsenterer en separat udskrivningsplade.

Indstillingerne til sidearrangement i Illustrator blev ikke udtænkt specifikt til dette arbejdsforløb, og resultaterne kan variere afhængigt af versionen af Illustrator du anvender, og i hvilket operativsystem du anvender den.

Versioner

Illustrator CS5 og tidligere

Udskrivning til fil fra Illustrator 10.0.x i Mac OS X v10.1 eller nyere

Når du udskriver til fil ved brug af flere forskellige arrangerede sider, opretter Illustrator kun én PostScript-fil som kun indeholder en enkelt fil eller side. Normalt inkluderer Illustrator den sidste flise eller side i Illustrator-dokumentet i PostScript-filen. Hvis du for eksempel udskriver et Illustrator-dokument bestående af seks arrangerede sider, inkluderer Illustrator kun den sjette flise i PostScript-filen.

Når du udskriver til fil ved brug af adskillelser, opretter Illustrator en PostScript-fil. Når du ekstraherer denne fil, opretter Acrobat Distiller en flersidet PDF-fil. Antallet af sider afhænger af, hvor mange plader du udskrev.

Udskrivning til fil fra Illustrator CS - CS5

Når du udskriver til fil med brug af flere forskellige arrangerede sider eller adskillelser, opretter Illustrator en PostScript-fil. Når du ekstraherer denne fil, opretter Acrobat Distiller en flersidet PDF-fil. Antallet af sider afhænger af antallet af fliser i dokumentet (for filer, der er oprettet med flisefunktioner), eller hvor mange plader du udskriver (for filer, fra hvilke du udskriver adskillelser).