Se nyhederne i den seneste udgivelse af Illustrator.

Bedste nye funktioner

September 2019-udgivelse (version 23.1)

v1artboard_1_copy6

Forbedret måde at forenkle kurver på

Forbedret, intuitiv og beriget brugeroplevelse til at forenkle komplekse kurver

v1artboard_1_copy12

Hurtigere effekter

Forbedret ydelse, når du anvender visse effekter på billeder og objekter

v1artboard_1_copy14

Færre problemer ved åbning af filer

Forbedret mekanisme til fillæsning for at undgå og fejlfinde filproblemer. Fjern appmeddelelser med primært fokus på problemløsning.

v1artboard_1_copy15

Stabilitet og andre forbedringer

Bedre stabilitet, brugeroplevelse og mulighed for jævnere arbejdsforløb

v1artboard_1_copy13

Optimeret håndtering af netværksfiler

Optimerede handlinger for filåbning og -lagring på eksterne netværk

Tidligere udgaver af Illustrator CC