Systemkrav til Illustrator CC (2017)

Windows

• Intel Pentium 4 eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 1 GB RAM (3 GB anbefales) til 32 bit, 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64 bit
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Du kan kun se Illustrator i HiDPI-tilstand, hvis din skærm understøtter en opløsning på 1.920 x 1.080 eller derover.
  • OpenGL 4.x
  • Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i Illustrator, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 8.1 eller Windows 10 (Microsoft Surface Pro 3 anbefales).
  • Valgfrit: Hvis du vil bruge GPU-ydeevnefunktioner: Et Intel-, NVIDIA- eller AMD-skærmkort fra de nedenfor viste (middelhøj/høj ydeevne anbefales), 1 GB VRAM (2 GB anbefales) og de nyeste drivere, som sikrer optimal ydeevne

Bemærk:

Processor-drevne grafikfunktioner understøttes ikke på 32-bit Windows-platforme.

• Følgende videoadapterserie understøtter de nye Windows GPU Performance-funktioner i Illustrator:

NVIDIA

• NVIDIA Quadro K-serien
  • NVIDIA Quadro 6xxx
  • NVIDIA Quadro 5xxx
  • NVIDIA Quadro 4xxx
  • NVIDIA Quadro 2xxx
  • NVIDIA Quadro 2xxxD
  • NVIDIA Quadro 6xx
  • NVIDIA GeForce GTX-serien (4xx, 5xx, 6xx, 7xx, 9xx, Titan)
  • NVIDIA Quadro M-serien
  • NVIDIA Quadro P-serien

Vigtigt! Microsoft Windows registrerer muligvis ikke tilgængeligheden af de seneste enhedsdrivere for NVIDIA GPU-kort. Hent de seneste GPU-kortenhedsdrivere:

- Quadro-serien
 - Andre serier

Intel

• Intel HD Graphics 4600-serien
  • Intel HD Graphics 5000-serien
  • Intel Iris Graphics 5000-serien
  • Intel Iris Pro Graphics 5000-serien
  • Intel HD Graphics 6000-serien
  • Intel Iris Graphics 6000-serien

AMD

Følgende serier understøttes kun i Windows 8 eller nyere:

• Grafikadapter i AMD Radeon R9-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon R7-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon HD 7000-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon HD 8000-serien
  • Grafikadapter i AMD FirePro V-serien
  • Grafikadapter i AMD FirePro W-serien

Bemærk:

Sørg for, at du har de seneste drivere til dit GPU-kort. Se Illustrator GPU-ydeevne | Driver-opdateringer.

• Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

macOS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • macOS X-version 10.12 (Sierra) eller Mac OS X version 10.11 (El Capitan)
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddisk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Valgfrit: Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne: Din Mac skal have mindst 1 GB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.
    • Hvis du vil kontrollere VRAM-værdien, skal du vælge Mac > Om denne Mac (Grafikoplysninger).
    • Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
  • Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

* BEMÆRKNING TIL BRUGERNE:

• Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er mindst 13 år gamle, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.
  • Illustrator understøttes ikke i virtuelle eller serverbaserede miljøer. Disse miljøer omfatter, men er ikke begrænset til, Citrix Metaframe/Citrix Presentation Server, NVIDIA Grid, Microsoft App-V, VMWare, Parallels og Virtual PC. "Thin Clients" er også serverbaserede miljøer.

Tilgængelige sprog

Illustrator CC er tilgængelig på følgende sprog:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebrew*

Hungarian

Italiano

Nederlands

Polish

Português (Brasil)

Svenska

Turkish

Ukrainian

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Systemkrav til Illustrator CC (2015)

Windows

• Intel Pentium 4 eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 1 GB RAM (3 GB anbefales) til 32 bit, 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64 bit
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Du kan kun se Illustrator i HiDPI-tilstand, hvis din skærm understøtter en opløsning på 1.920 x 1.080 eller derover.
  • OpenGL 4.x
  • Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i Illustrator, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 8.1 eller Windows 10 (Microsoft Surface Pro 3 anbefales).
  • Valgfrit: Hvis du vil bruge GPU-ydeevnefunktioner: Et Intel-, NVIDIA- eller AMD-skærmkort fra de nedenfor viste (middelhøj/høj ydeevne anbefales), 1 GB VRAM (2 GB anbefales) og de nyeste drivere, som sikrer optimal ydeevne
  • Følgende videoadapterserie understøtter de nye Windows GPU Performance-funktioner i Illustrator:

NVIDIA

• NVIDIA Quadro K-serien
  • NVIDIA Quadro 6xxx
  • NVIDIA Quadro 5xxx
  • NVIDIA Quadro 4xxx
  • NVIDIA Quadro 2xxx
  • NVIDIA Quadro 2xxxD
  • NVIDIA Quadro 6xx
  • NVIDIA GeForce GTX-serien (4xx, 5xx, 6xx, 7xx, 9xx, Titan)
  • NVIDIA Quadro M-serien

Vigtigt! Microsoft Windows registrerer muligvis ikke tilgængeligheden af de seneste enhedsdrivere for NVIDIA GPU-kort. Hent de seneste GPU-kortenhedsdrivere:

- Quadro-serien
 - Andre serier

Intel

• Intel HD Graphics 4600-serien
  • Intel HD Graphics 5000-serien
  • Intel Iris Graphics 5000-serien
  • Intel Iris Pro Graphics 5000-serien
  • Intel HD Graphics 6000-serien
  • Intel Iris Graphics 6000-serien

AMD

Følgende serier understøttes kun i Windows 8 eller nyere:

• Grafikadapter i AMD Radeon R9-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon R7-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon HD 7000-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon HD 8000-serien
  • Grafikadapter i AMD FirePro V-serien
  • Grafikadapter i AMD FirePro W-serien

Bemærk:

Sørg for, at du har de seneste drivere til dit GPU-kort. Se Illustrator GPU-ydeevne | Driver-opdateringer.

• Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X-versionerne 10.9, 10.10 eller 10.11) (anbefales)
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddisk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Valgfrit: Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne: Din Mac skal have mindst 512 MB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.
    • Sådan kontrollerer du VRAM-værdierne:
           Mac 10.9:Vælg Mac > Om denne Mac > Flere oplysninger (Grafikoplysninger).
           Mac 10.10, 10.11: Vælg Mac > Om denne Mac (grafikoplysninger).
    • Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
  • Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

* BEMÆRKNING TIL BRUGERNE:

• Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er mindst 13 år gamle, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.
  • Illustrator understøttes ikke i virtuelle eller serverbaserede miljøer. Disse miljøer omfatter, men er ikke begrænset til, Citrix Metaframe/Citrix Presentation Server, NVIDIA Grid, Microsoft App-V, VMWare, Parallels og Virtual PC. "Thin Clients" er også serverbaserede miljøer.

Tilgængelige sprog

Illustrator CC er tilgængelig på følgende sprog:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebrew*

Hungarian

Italiano

Nederlands

Polish

Português (Brasil)

Svenska

Turkish

Ukrainian

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Systemkrav til Illustrator CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4 eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 1 GB RAM (3 GB anbefales) til 32 bit, 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64 bit
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Du kan kun se Illustrator i HiDPI-tilstand, hvis din skærm understøtter en opløsning på 1.920 x 1.080 eller derover. Du kan finde flere oplysninger i Forbedret Windows-understøttelse: HiDPI-enheder
  • Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i Illustrator, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 8.1 (Microsoft Surface Pro 3 anbefales).
  • Valgfrit: Brug af GPU-ydeevne: (NVIDIA-videoadapter angivet nedenfor (medium/høj ydeevne anbefales), 1 GB VRAM (2 GB anbefales) og de seneste NVIDIA-drivere til optimal ydeevne (vi anbefaler driverversion 335.23 eller senere til GeForce-serien og version 332.76 eller senere til Quadro-serien)
  • Følgende NVIDIA-videoadapterserie understøtter de nye Windows GPU Performance-funktioner i Illustrator:
    • Quadro K-serien
    • Quadro 6xxx
    • Quadro 5xxx
    • Quadro 4xxx
    • Quadro 2xxx
    • Quadro 2xxxD
    • Quadro 6xx
    • GeForce GTX-serien (4xx, 5xx, 6xx, 7xx, Titan)
  • Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.7, v10.8, v10.9 eller v10.10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddisk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

BEMÆRKNING TIL BRUGERNE: Illustrator understøttes ikke i virtuelle eller serverbaserede miljøer. Disse miljøer omfatter, men er ikke begrænset til, Citrix Metaframe/Citrix Presentation Server, NVIDIA Grid, Microsoft App-V, VMWare, Parallels og Virtual PC. "Thin Clients" er også serverbaserede miljøer.

Systemkrav til Illustrator CC

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows 8 eller Windows 8.1
  • 1 GB RAM (3 GB anbefales) til 32 bit; 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64 bit
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige software-aktivering, kontrol af medlemskab og adgang til onlinetjenesterne.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7, v10.8 eller v10.9
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddisk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige software-aktivering, kontrol af medlemskab og adgang til onlinetjenesterne.*

* Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes online tjenester, inklusive Adobe® Creative Cloud™, er kun tilgængelige for brugere, der er mindst 13 år gamle, og kræver samtykke til yderligere vilkår og Adobes online politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

BEMÆRKNING TIL BRUGERNE: Illustrator understøttes ikke i virtuelle eller serverbaserede miljøer. Disse miljøer omfatter, men er ikke begrænset til, Citrix Metaframe/Citrix Presentation Server, NVIDIA Grid, Microsoft App-V, VMWare, Parallels og Virtual PC. "Thin Clients" er også serverbaserede miljøer.