Illustrator CC (2015) – systemkrav og sprogversioner

Windows

• Intel Pentium 4 eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 1 GB RAM (3 GB anbefales) til 32 bit, 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64 bit
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Du kan kun se Illustrator i HiDPI-tilstand, hvis din skærm understøtter en opløsning på 1.920 x 1.080 eller derover.
  • OpenGL 4.x
  • Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i Illustrator, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 8.1 eller Windows 10 (Microsoft Surface Pro 3 anbefales).
  • Valgfrit: Hvis du vil bruge GPU-ydeevnefunktioner: Et Intel-, NVIDIA- eller AMD-skærmkort fra de nedenfor viste (middelhøj/høj ydeevne anbefales), 1 GB VRAM (2 GB anbefales) og de nyeste drivere, som sikrer optimal ydeevne
  • Følgende videoadapterserie understøtter de nye Windows GPU Performance-funktioner i Illustrator:

NVIDIA

• NVIDIA Quadro K-serien
  • NVIDIA Quadro 6xxx
  • NVIDIA Quadro 5xxx
  • NVIDIA Quadro 4xxx
  • NVIDIA Quadro 2xxx
  • NVIDIA Quadro 2xxxD
  • NVIDIA Quadro 6xx
  • NVIDIA GeForce GTX-serien (4xx, 5xx, 6xx, 7xx, 9xx, Titan)
  • NVIDIA Quadro M-serien

Vigtigt! Microsoft Windows registrerer muligvis ikke tilgængeligheden af de seneste enhedsdrivere for NVIDIA GPU-kort. Hent de seneste GPU-kortenhedsdrivere:

- Quadro-serien
 - Andre serier

Intel

• Intel HD Graphics 4600-serien
  • Intel HD Graphics 5000-serien
  • Intel Iris Graphics 5000-serien
  • Intel Iris Pro Graphics 5000-serien
  • Intel HD Graphics 6000-serien
  • Intel Iris Graphics 6000-serien

AMD

Følgende serier understøttes kun i Windows 8 eller nyere:

• Grafikadapter i AMD Radeon R9-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon R7-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon HD 7000-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon HD 8000-serien
  • Grafikadapter i AMD FirePro V-serien
  • Grafikadapter i AMD FirePro W-serien

Bemærk:

Sørg for, at du har de seneste drivere til dit GPU-kort. Se Illustrator GPU-ydeevne | Driver-opdateringer.

• Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X-versionerne 10.9, 10.10 eller 10.11) (anbefales)
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddisk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Valgfrit: Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne: Din Mac skal have mindst 512 MB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.
    • Sådan kontrollerer du VRAM-værdierne:
           Mac 10.9:Vælg Mac > Om denne Mac > Flere oplysninger (Grafikoplysninger).
           Mac 10.10, 10.11: Vælg Mac > Om denne Mac (grafikoplysninger).
    • Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
  • Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

* BEMÆRKNING TIL BRUGERNE! Internetforbindelse, Adobe-id og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er mindst 13 år gamle, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Tilgængelige sprog

Illustrator CC er tilgængelig på følgende sprog:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Polish

Português (Brasil)

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Systemkrav til Illustrator CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4 eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 1 GB RAM (3 GB anbefales) til 32 bit, 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64 bit
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Du kan kun se Illustrator i HiDPI-tilstand, hvis din skærm understøtter en opløsning på 1.920 x 1.080 eller derover. Du kan finde flere oplysninger i Forbedret Windows-understøttelse: HiDPI-enheder
  • Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i Illustrator, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 8.1 (Microsoft Surface Pro 3 anbefales).
  • Valgfrit: Brug af GPU-ydeevne: (NVIDIA-videoadapter angivet nedenfor (medium/høj ydeevne anbefales), 1 GB VRAM (2 GB anbefales) og de seneste NVIDIA-drivere til optimal ydeevne (vi anbefaler driverversion 335.23 eller senere til GeForce-serien og version 332.76 eller senere til Quadro-serien)
  • Følgende NVIDIA-videoadapterserie understøtter de nye Windows GPU Performance-funktioner i Illustrator:
    • Quadro K-serien
    • Quadro 6xxx
    • Quadro 5xxx
    • Quadro 4xxx
    • Quadro 2xxx
    • Quadro 2xxxD
    • Quadro 6xx
    • GeForce GTX-serien (4xx, 5xx, 6xx, 7xx, Titan)
  • Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.7, v10.8, v10.9 eller v10.10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddisk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Systemkrav til Illustrator CC

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows 8 eller Windows 8.1
  • 1 GB RAM (3 GB anbefales) til 32 bit; 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64 bit
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige software-aktivering, kontrol af medlemskab og adgang til onlinetjenesterne.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7, v10.8 eller v10.9
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddisk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige software-aktivering, kontrol af medlemskab og adgang til onlinetjenesterne.*

* Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes online tjenester, inklusive Adobe® Creative Cloud™, er kun tilgængelige for brugere, der er mindst 13 år gamle, og kræver samtykke til yderligere vilkår og Adobes online politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Systemkrav til Illustrator CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8 og Windows 8.1. Se CS6 Ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger om understøttelse af Windows 8.
  • 1 GB RAM (3 GB anbefales) til 32 bit, 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64 bit
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • DVD-ROM-drev kompatibelt med dobbeltlags DVD'er
  • Nogle 3D-funktioner i Adobe® Bridge kræver en DirectX 9-kompatibelt videoadapter med mindst 64 MB VRAM
  • Denne software virker ikke uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5 og CS6 understøtter Mac OS X v10.8 og v10.9, når de er installeret på Intel-baserede systemer.*
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddisk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • DVD-ROM-drev kompatibelt med dobbeltlags DVD'er
  • Denne software virker ikke uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Få mere at vide om understøttelse af Mac OS X Mavericks .

† Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("Onlinetjenester"). Online Services er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.

Ældre versioner

Systemkrav til Illustrator CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 eller Windows 7
  • 1 GB RAM
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev*
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester†

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.7 eller v10.6
  • 1 GB RAM
  • 2 GB ledig plads på harddisken, yderligere ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev*
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester

* Med dette produkt kan du udvide funktionaliteten ved at anvende bestemte funktioner, der hostes online, herunder CS Live online ("Onlinetjenester"). Det forudsætter dog, at du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne og visse funktioner er ikke tilgængelig i alle lande, på alle sprog eller i alle valutaer og kan ophøre helt eller delvist uden varsel. Brugen af disse onlinetjenester er underlagt særlige betingelser for brug samt politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til nogle tjenester kræver sommetider brugerregistrering. Nogle onlinetjenester, herunder tjenester der oprindeligt tilbydes gratis, kan være underlagt ekstra gebyrer og kræver et separat abonnement.

Systemkrav til Illustrator CS4

Windows

• 2 GHz eller hurtigere processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales) eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 (certificeret til 32-bit Windows XP eller Windows Vista)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 2 GB ledig diskplads til installation, der kræves yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på Flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Mac OS

• PowerPC® G4 eller G5 eller Intel® processor
  • Mac OS X version 10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken, ekstra ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på en udgave, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

* Dette produkt kan give dig adgang til bestemte funktioner, der hostes online ("onlinetjenester"). Det forudsætter dog, at du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne og visse funktioner er ikke tilgængelig i alle lande, på alle sprog eller i alle valutaer og kan ophøre helt eller delvist uden varsel. Brugen af disse onlinetjenester er underlagt særlige betingelser samt Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til disse tjenester kræver sommetider brugerregistrering. Nogle onlinetjenester, herunder tjenester der oprindeligt tilbydes gratis, kan være underlagt ekstra gebyrer. Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil læse de gældende vilkår for brug og politik til beskyttelse af personlige oplysninger online, kan du besøge www.adobe.com/dk.

Systemkrav til Illustrator CS3

Windows

• Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon eller Intel Core Duo (eller kompatibel) processor
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (certificeret til 32-bit udgaver)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 2 GB ledig diskplads (kræver yderligere ledig plads under installation)
  • 1.024 x 768 monitoropløsning med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Internet- eller telefonforbindelse er nødvendig for produktaktivering
  • Det kræves bredbåndsforbindelse til Adobe Stock Photos* og andre tjenester

Mac OS

• PowerPC G4 eller G5 eller multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.4.810.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 2,5 GB ledig diskplads (kræver yderligere ledig plads under installation)
  • 1.024 x 768 monitoropløsning med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Internet- eller telefonforbindelse er nødvendig for produktaktivering
  • Det kræves bredbåndsforbindelse til Adobe Stock Photos* og andre tjenester

* Online tjenester, herunder, men ikke begrænset til, Adobe Stock Photos og Adobe Connect er muligvis ikke tilgængelige i alle lande, på alle sprog og i alle valutaer. Tilgængeligheden af tjenesterne kan ændres. Brugen af online tjenester er underlagt vilkår og betingelser i en separat aftale og kan pålægges ekstra gebyrer.