Din computer skal som minimum opfylde de tekniske specifikationer, der er beskrevet nedenfor, for at køre og anvende Illustrator.

Gælder for:

Oktober 2018-udgivelsen

Systemkrav for tidligere versioner

De nyeste versioner af Creative Cloud-apps understøtter ikke nogle ældre versioner af Windows og Mac. Få mere at vide.

Mindste systemkrav til Illustrator

Windows

Mindstekrav
Processor

Multicore Intel-processor (med 32/64-bit understøttelse) eller AMD Athlon 64-processor

Operativsystem Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 10*
RAM

2 GB RAM (4 GB anbefales) til 32-bit, 4 GB RAM (16 GB anbefales) til 64-bit

Harddisk

2 GB tilgængelig plads på harddisken til installation. Der kræves yderligere ledig plads under installation; SSD anbefales

Skærmopløsning

Skærm på 1.024 × 768 (1920 × 1080 anbefales)

Hvis du vil bruge Touch-arbejdsrum i Illustrator, skal du have en touchskærmsaktiveret tablet/skærm og bruge Windows 10 (Microsoft Surface Pro 3 anbefales).

GPU

OpenGL 4.x

Valgfrit: Hvis du vil bruge GPU-ydeevnefunktionen, skal din Windows have mindst 1GB VRAM (4 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.

Internetforbindelse

Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

* Oktober 2018-versionen af Illustrator understøttes ikke på Windows 10 version 1507, 1511, 1607.

Bemærk:

• Den skalérbare UI-funktion understøttes af Windows 10 (den mindste opløsning, der understøttes, er 1920 x 1080).
  • Autohåndteringsfunktionen understøttes på Windows 10.
  • GPU i konturtilstand understøttes på skærme med en opløsning på mindst 2000 pixel i alle dimensioner.
  • Grafikprocessordrevne funktioner understøttes ikke på 32-bit Windows-platform.
  • Aktuel Vis funktion understøttes ikke på 32-bit Windows 7-platform.

Understøttet videoadapter

Følgende videoadapterserie understøtter de nye Windows GPU Performance-funktioner i Illustrator:

NVIDIA

• NVIDIA Quadro K-serien
  • NVIDIA Quadro 6xxx
  • NVIDIA Quadro 5xxx
  • NVIDIA Quadro 4xxx
  • NVIDIA Quadro 2xxx
  • NVIDIA Quadro 2xxxD
  • NVIDIA Quadro 6xx
  • NVIDIA GeForce GTX-serien (4xx, 5xx, 6xx, 7xx, 9xx, Titan)
  • NVIDIA Quadro M-serien
  • NVIDIA Quadro P-serien

Vigtigt! Microsoft Windows registrerer muligvis ikke tilgængeligheden af de seneste enhedsdrivere for NVIDIA GPU-kort. Hent de seneste GPU-kortenhedsdrivere:

- Quadro-serien
 - Andre serier

Intel

• Intel HD Graphics 4600-serien
  • Intel HD Graphics 5000-serien
  • Intel Iris Graphics 5000-serien
  • Intel Iris Pro Graphics 5000-serien
  • Intel HD Graphics 6000-serien
  • Intel Iris Graphics 6000-serien

AMD

Følgende serier understøttes kun i Windows 8 eller nyere:

• Grafikadapter i AMD Radeon R9-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon R7-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon HD 7000-serien
  • Grafikadapter i AMD Radeon HD 8000-serien
  • Grafikadapter i AMD FirePro V-serien
  • Grafikadapter i AMD FirePro W-serien

Bemærk:

Sørg for, at du har de seneste drivere til dit GPU-kort. Se Illustrator GPU-ydeevne | Driver-opdateringer.

macOS

Mindstekrav
Processor

Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse

Operativsystem macOS-version 10.14 (Mojave), 10.13 (High Sierra), 10.12 (Sierra)
RAM

4 GB RAM (16 GB anbefales)

Harddisk

2 GB tilgængelig plads på harddisken til installation. Der kræves yderligere ledig plads under installation; SSD anbefales

Skærmopløsning

Skærm på 1.024 × 768 (1920 × 1080 anbefales)

GPU

Valgfrit: Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne: Din Mac skal have mindst 1 GB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.

• Til eGPU, understøttes på Mac OS 10.13.5 eller nyere
  • Hvis du vil kontrollere VRAM-værdien, skal du vælge  Mac > Om denne Mac (Grafikoplysninger).
  • Du kan finde ud af, om din computer understøtter den nødvendige OpenGL-version (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
Internetforbindelse

Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Bemærk:

• Skalerbar UI-funktion (mindste understøttede opløsning er 1920 x 1080)
  • Autohåndteringsfunktionen understøttes på Mac 10.13
  • GPU i konturtilstand understøttes på Retina-skærm

* BEMÆRKNING TIL BRUGERNE:

• Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.
  • Illustrator understøttes ikke i virtuelle eller serverbaserede miljøer. Disse miljøer omfatter, men er ikke begrænset til, Citrix Metaframe/Citrix Presentation Server, NVIDIA Grid, Microsoft App-V, VMWare, Parallels og Virtual PC. "Thin Clients" er også serverbaserede miljøer.
  • Illustrator understøttes ikke af case-sensitive filsystemer, flytbare flash lagringsenheder og netværksdrev.

Tilgængelige sprogversioner af Illustrator

Illustrator er tilgængelig på følgende sprog:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Polish

Português (Brasil)

Svenska

Turkish

Ukrainian

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.