Når du gemmer en Illustrator-fil i SVG-format og så genåbner filen, så vises der ekstra mellemrum før skilletegn på japansk, såsom punktum, komma. Se billedet herunder for at få øje på forskelle mellem den originale tekst og teksten med mellemrumsproblemer.

Problemer med mellemrum
A. Oprindelig tekst B. Tekst med mellemrumsproblemer

Løsning

Problemet med mellemrummene kan korrigeres på følgende måde:

1. Vælg File (Fil) > Save As (Gem som).

2. Vælg i dialogboksen Save As (Gem som) SVG i rullelisten Save as Type (Gem som type), og klikSave (Gem). Dialogboksen Save Options (Indstillinger for Gem) vises.

3. Vælg Preserve Illustrator Editing Capabilities (Bevar evne til Illustrator-redigering).

4. Klik på OK.

Den valgte Illustrator-fil er gemt i SVG-format med øget filstørrelse.