Download og installation af Lightroom CC

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Klik på Hent nedenfor for at downloade Lightroom CC. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind).

Har du problemer med at komme i gang?

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Lightroom CC?

Du skal logge ind med jævne mellemrum af hensyn til licensvalideringen – hver 30. dag for månedsbaserede medlemmer og hver 99. dag for årsbaserede medlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer Lightroom CC. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Lightroom CC på en anden computer?

Du kan installere Lightroom og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Flere oplysninger om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Udskriv kvittering eller faktura for betaling.

Kan jeg overføre mine Lightroom Classic CC billeder til Lightroom CC?

Hvis du har brugt Lightroom Classic CC tidligere, kan du overføre dine kataloger fra Lightroom Classic CC til Lightroom CC. Når du gør det, uploader Lightroom CC alle dine fotos i fuld opløsning til skyen, så du har adgang til dem på alle dine enheder og computere. Når processen er fuldført, kan du endda overveje helt at slette disse fotos fra computeren for at spare plads på harddisken.

Du kan læse mere i Overførsel af billeder fra Lightroom Classic CC til Lightroom CC.

Hvis der opstår problemer under flytning af dine fotos, kan du prøve at finde en løsning i Mulige fejl | Overførsel af billeder til Lightroom CC.