Download Lightroom og kom godt i gang
Download Lightroom, og find vejledninger for at komme i gang.

Få adgang til eksklusive rabatter med dit Creative Cloud-medlemskab

IMG_7955

Vælg mellem en række medlemstilbud og tilbud fra eksklusive brands, herunder HP og Dropbox, der hjælper med at strømline dit kreative workflow.

Udforsk tilbud

Download og installation af Lightroom

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Installering for første gang eller på en ny computer?
Vælg Hent Lightroom nedenfor for at downloade. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. Hvis dette er første gang, du installerer en Creative Cloud-app, installeres Creative Cloud-klientprogrammet også. Læs mere om Creative Cloud-klientprogrammet her.

Har du brug for hjælp med dit abonnement?

Jeg købte det forkerte abonnement. Hvordan skifter jeg abonnement?

Her kan du læse om, hvordan du skifter til et andet Adobe-abonnement eller ændrer lagerpladsen eller faktureringsfrekvensen for dit aktuelle abonnement.

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login