Download og installation af Lightroom

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Klik på Hent nedenfor for at downloade Lightroom. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind.)

Har du problemer med at komme i gang?

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Lightroom?

Du skal logge ind med jævne mellemrum af hensyn til licensvalideringen – hver 30. dag for månedsbaserede medlemmer og hver 99. dag for årsbaserede medlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer Lightroom. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Lightroom på en anden computer?

Du kan installere Lightroom og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Flere oplysninger om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Udskriv kvittering eller faktura for betaling.

Kan jeg flytte mine Lightroom Classic-fotos til Lightroom?

Hvis du har brugt Lightroom Classic tidligere, kan du overføre dine kataloger fra Lightroom Classic til Lightroom. Når du gør det, uploader Lightroom alle dine fotos i fuld opløsning til skyen, så du har adgang til dem på alle dine enheder og computere. Når processen er fuldført, kan du endda overveje helt at slette disse fotos fra computeren for at spare plads på harddisken.

Du kan læse mere i Overførsel af fotos fra Lightroom Classic til Lightroom.

Hvis der opstår problemer under flytning af dine fotos, kan du prøve at finde en løsning i Mulige fejl | Overførsel af fotos til Lightroom.