Her er forslag til, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan logge på Adobe Creative Cloud, eller hvis du uden varsel logges af Adobe Creative Cloud eller bliver bedt om at logge på gentagne gange.

Hvis du har 2018-versionen af Creative Cloud eller tidligere, skal du læse Creative Cloud-programmet beder brugeren gentagne gange om at logge på | 2018-versionen og tidligere.

1. Klik på Creative Cloud-ikonet  på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (macOS) for at åbne Creative Cloud-computerprogrammet.

2. Klik på Log ud i din profilmenu.

3. Log ind på din Adobe-konto igen.

4. Hvis du ikke bruger den nyeste version af Creative Cloud-skrivebordsappen, bliver du bedt om at opdatere. Klik på Opdater.

Hvis du bruger Internet Explorer i Windows, vil der muligvis opstå problemer med netværket. Det kan hjælpe at aktivere automatisk registrering af netværksindstillinger.

1. Afslut Creative Cloud-computerprogrammet.

2. Vælg Indstillinger og derefter Internetindstillinger i Internet Explorer.

3. Klik på LAN-indstillinger i panelet Forbindelse.

LAN-indstillinger
  4. Markér indstillingen Automatisk registrering af indstillinger, og fjern markeringen i Brug script til automatisk konfiguration og Brug en proxyserver til LAN. Klik på OK.

Automatisk netværkskonfiguration
  5. Start computeren igen, og gentag derefter trin 1-4 for at kontrollere, om ændringerne i LAN-indstillingerne er bevaret.

6. Åbn Creative Cloud-klientprogrammet, og log ind på din Adobe-konto.

Creative Cloud-klientprogrammet administrerer dine kontooplysninger ved hjælp af Windows Management Instrumentation-tjenesten (WMI). Hvis denne tjeneste ikke kører, vil dine loginoplysninger blive ugyldige efter noget tid. Hvis winmgmt-tjenesten kører, vil login til programmet fungere hele tiden.

Yderligere oplysninger om, hvordan WMI-tjenesten startes, finder du i følgende Microsoft-dokumentation:

Start og stop af WMI-tjenesten

Adobe-apps skal gemme og hente licensoplysninger på din computer. Nogle gange kan en app ikke gemme eller hente disse oplysninger på grund af problemer i licenslageret på din computer.
Følg disse trin for at løse problemet.

macOS

1. Åbn Programmer > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering.

2. Øverst til venstre under Nøgleringe, skal du klikke på logon.

3. Fjern følgende poster. Hvis du vil fjerne dem, skal du højreklikke og vælge Slet.

• Info om Adobe-brugerens profil
    • Info om Adobe-brugerens OS
    Hovednøglering
  4. Åbn Creative Cloud-skrivebordsprogrammet igen.

Windows

1. Åbn Tjeneste styring (tryk på Start og skriv Tjeneste).

2. På listen over Tjenester skal du højreklikke på Legitimationsstyring.

3. Klik på Genstart.

Genstart
  4. Åbn Creative Cloud-skrivebordsprogrammet igen.

Creative Cloud-klientprogrammet er nødvendig for at kunne arbejde med Adobe-programmer, men hvis du har problemer med at installere software, fordi klientprogrammet er blevet beskadiget, skal du afinstallere og geninstallere det.

1. Afinstaller Creative Cloud-klientprogrammet vha. afinstallationsprogrammet til Creative Cloud.