Her er forslag til, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan logge på Adobe Creative Cloud, eller hvis du uden varsel logges af Adobe Creative Cloud eller bliver bedt om at logge på gentagne gange.

Kontrollér, om der er opdateringer til Creative Cloud-klientappen

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (macOS) for at åbne Creative Cloud-klientappen.

2. Klik på Log af i din profilmenu.

Log af
  3. Du logger på igen ved at indtaste dit Adobe ID (normalt din e-mail) og din adgangskode og derefter klikke på Log på.

4. Klik på ikonet med de tre lodrette prikker øverst til højre.

Kontroller, om der er opdateringer til apps
  5. Vælg Søg efter programopdateringer i pop op-menuen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Alternativ+R (macOS) for at søge efter opdateringer til Creative Cloud-klientappen.

6. Hvis du ikke bruger den nyeste version af Creative Cloud-programmet, bliver du bedt om at opdatere. Klik på Opdater.

Hvis du har Windows, skal du prøve følgende som det næste

Hvis du bruger Internet Explorer i Windows, vil der muligvis opstå problemer med netværket. Det kan hjælpe at aktivere automatisk registrering af netværksindstillinger.

1. Afslut Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Vælg Indstillinger og derefter Internetindstillinger i Internet Explorer.

3. Klik på LAN-indstillinger i panelet Forbindelse.

LAN-indstillinger
  4. Markér indstillingen Automatisk registrering af indstillinger, og fjern markeringen i Brug script til automatisk konfiguration og Brug en proxyserver til LAN. Klik på OK.

Automatisk netværkskonfiguration
  5. Start computeren igen, og gentag derefter trin 1-4 for at kontrollere, om ændringerne i LAN-indstillingerne er bevaret.

6. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og adgangskoden via Creative Cloud-computerprogrammet eller websiden.

Se Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login, hvis du har problemer med at logge på.

Løsning af problemer med at hente eller gemme licensoplysninger

Adobe-apps skal gemme og hente licensoplysninger på din computer. Nogle gange kan en app ikke gemme eller hente disse oplysninger på grund af problemer i licenslageret på din computer.
Følg nedenstående trin for at løse problemet.

macOS

1. Åbn Programmer > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering.

2. Øverst til venstre under Nøgleringe, skal du klikke på logon.

Hovednøglering
    • Hvis nøgleringen er låst, skal du låse den op.
    • Hvis nøgleringen ikke er låst, skal du låse den og derefter låse den op igen.
    Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din adgangskode for at låse eller låse op for nøgleringen.

Windows

1. Åbn Tjeneste styring (tryk på Start og skriv Tjeneste).

2. På listen over Tjenester skal du højreklikke på Legitimationsstyring.

3. Klik på Genstart.

credential-manager

Afinstaller og geninstaller Creative Cloud-computerprogrammet

Creative Cloud-programmet er nødvendig for at kunne arbejde med Adobe-apps, men hvis du har problemer med at installere apps, fordi programmet er blevet beskadiget, skal du afinstallere og geninstallere det.

Hvis du har Windows

1. Download ZIP-filen med exe-filen til afinstallation.

2. Pak Creative Cloud Uninstaller.zip ud.

3. Dobbeltklik på filen Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. I afinstallationsprogrammet skal du bekræfte, at Creative Cloud-programmet skal fjernes. Læs meddelelsen, og klik på Fjern.

5. Afinstallationsprogrammet fjerner programmet fra computeren og viser en bekræftelse, når dette er gjort. Klik på Luk.

6. Hent og geninstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Du kan læse om at hente og installere softwaren i Download af Creative Cloud-programmer.

Hvis du har Mac

1. Download zip-filen, og aktivér DMG-filen.

2. Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne vises der muligvis en advarsel om åbning af afinstallationsprogrammet fra DMG-filen. Klik på Åbn for at fortsætte.

3. I afinstallationsprogrammet skal du bekræfte, at Creative Cloud-programmet skal fjernes. Læs meddelelsen, og klik på Fjern.

4. Afinstallationsprogrammet fjerner programmet fra computeren og viser en bekræftelse, når dette er gjort. Klik på Luk.

5. Hent og geninstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Du kan læse om at hente og installere softwaren i Download af Creative Cloud-programmer.