Her er de oftest forekommende problemer med aktivering af Creative Cloud og forslag til, hvordan du kan løse dem.
Fejlkode Fejlmeddelelse eller problem Løsning
n/a "Maksimalt antal aktiveringer overskredet
for [produkt]. Dette serienummer er allerede blevet aktiveret på 2 computere".

ELLER

"Maksimalt antal aktiveringer
overskredet"
Se "Aktiveringsgrænsen er nået" eller "Login mislykkedes".
n/a "Jeg kan ikke logge på Creative Cloud eller åbne en Creative Cloud-app."

Kontrollér, at der er forbindelse til internettet, og prøv igen.

Hvis der vises en fejlmeddelelse, kan du i denne tabel finde fejlen samt den anbefalede løsning.

Hvis den viste fejl ikke står på denne liste, skal du kontakte os.

n/a "Hver gang jeg prøver at åbne en Creative Cloud-app, bliver jeg bedt om at indtaste et serienummer. Jeg troede ikke, at jeg havde brug for et serienummer til Creative Cloud.” Du skal ikke indtaste et serienummer. Se Fejlfinding, når Creative Cloud-programmerne beder om et serienummer.
n/a

"Det var ikke muligt at aktivere [produktnavn]. Der kræves produktaktivering, for at dette produkt kan bruges.”

ELLER

"Opret forbindelse til internettet, og prøv igen."

ELLER

“Enten er din computer offline, eller også er uret på computeren indstillet forkert, hvilket medfører en forbindelsesfejl. En internetforbindelse er påkrævet. Opret forbindelse til internettet, eller indstil uret, og prøv igen.”

Kontrollér først, at du har forbindelse til internettet, og at dato og tid er indstillet korrekt på computeren. Hvis det ikke løser problemet, skal du læse Avanceret tilslutningsfejlfinding, hvor der findes anvisninger til nulstilling af værtsfilen.
12001
12002
12004
12004
12005
“ERROR_INTERNET_<...>” Der blev ikke fundet nogen internetforbindelse. Problemet kan bl.a. skyldes timeout på forbindelsen pga. firewallindstillinger eller et mislykket forsøg på at fortolke et værtsnavn pga. proxyindstillingerne. Kontrollér firewall- eller proxyindstillingerne, og prøv igen. Du kan læse mere i Avanceret tilslutningsfejlfinding.
194:01 “Forsøg på at deaktivere en computer, som ikke er aktiv” Du er ved at deaktivere programmet, men du har ikke aktiveret det endnu. Du kan læse mere i Aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.
194:110 “Aktivering mislykket” Du har allerede påbegyndt processen "Deaktiver alle" inden for de sidste 72 timer. Du kan prøve at påbegynde processen igen efter 72 timer. Du kan også kontakte os. Sørg for at have dit Adobe ID klar.
194:112 "Client clock out of sync" (klientens ur er ikke synkroniseret) Systemets klokkeslæt er ukorrekt. Indstil rigtig dato og klokkeslæt på din computer.
208:1
208:2
208:3
"Error_NetworkFailure" (netværksfejl) Der blev ikke fundet nogen internetforbindelse. Problemet kan bl.a. skyldes timeout på forbindelsen pga. firewallindstillinger eller et mislykket forsøg på at fortolke et værtsnavn pga. proxyindstillingerne. Kontrollér firewall- eller proxyindstillingerne, og prøv igen. Du kan læse mere i Avanceret tilslutningsfejlfinding.
213:5
213:10
n/a Disse fejl skyldes en skrivebeskyttet SLStore-mappe. Du kan læse mere i Konfigurationsfejl i Adobe Creative Cloud.

Er problemet stadig ikke løst? Findes fejlmeddelelsen ikke på listen?

Hvis problemet stadig ikke er løst, eller hvis den fejlmeddelelse, du får, ikke findes på listen, skal du kontakte os.