Creative Cloud-programmer bruger dit Adobe ID til at logge på – ikke et serienummer. Hvis et Creative Cloud-program beder dig om at angive et serienummer, kan du prøve de angivne trin for at løse problemet.

Bemærk:

Hvis du oplever problemer relateret til udløbne serienummer til Creative Cloud til virksomheder, skal du se denne artikel for at få mere at vide.

Afprøv din internetforbindelse

1. Find ud af, om du har adgang til Adobes aktiveringsservere.

Hvis du kan se to Adobe-logoer, bør du have adgang til aktiveringsserverne. Prøv at logge på dit program.

2. Hvis du stadig har problemer med at logge på, skal du klikke på dette link.

Hvis du ser en testmeddelelse, har du adgang til aktiveringsserverne. Prøv nu at logge på din software.

Kontrollér, at dit abonnement er aktiveret

1. Klik på Creative Cloud-ikonet, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (macOS), for at åbne Creative Cloud-appen.

2. I din profilmenu skal du klikke på Log af.

Logudvindue
    Logudvindue

3. Du logger på igen ved at indtaste dit Adobe ID (normalt din e-mail) og din adgangskode og derefter klikke på Log på.

4. Klik på ikonet med det tre lodrette prikker øverst til højre.

5. Vælg Søg efter programopdateringer i pop op-menuen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Alternativ+R (Mac OS) for at opdatere Creative Cloud-appen og søge efter opdateringer.

Søg efter app-opdateringer
    Søg efter app-opdateringer

6. Hvis du ikke anvender den seneste version af Creative Cloud-appen, vil du blive bedt om at gennemføre en opdatering. Klik på Opdater.

Bekræft dine kontooplysninger

Kontrollér betalingsoplysningerne

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mail) og adgangskoden.

Se Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login, hvis du har problemer med at logge på.

2. Klik på fanen Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

Klik på fanen Abonnementer
  3. Klik på Administrer abonnement under Mine abonnementer.

Administration af abonnement
    Administration af abonnement

4. Klik på Administrer betaling under Betaling og abonnement.

Klik på Administrer betaling
    Klik på Administrer betaling
  5. Bekræft, at dit kredit- eller debetkortnummer, udløbsdato, faktureringsadresse og telefonnummer er angivet korrekt uden mellemrum eller bindestreger. Få hjælp til at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Bemærk:

Bruger du et firmakort? Sørg for, at du bruger kortindehaverens navn og faktureringsadresse, ikke din egen. Spørg kortets ejer eller virksomhedens bogholder, hvis du er i tvivl om navnet og faktureringsadressen.

6. Klik på Kommunikation på navigationslinjen øverst på siden.

7. Klik på Marketingkommunikation i venstre side. Gennemse oplysningerne under Kontaktoplysninger, og bekræft, at din postadresse er korrekt, og at den svarer til den, der er knyttet til det betalingskort, der anvendes til kontoen.

Kontrollér, at du har opgivet din rigtige fødselsdato

Hvis fødselsdatoen mangler eller er ugyldig, kan det påvirke din mulighed for at bruge Creative Cloud.

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mail) og adgangskoden.

Hvis du har problemer med at logge på, kan du prøve at se Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din fødselsdato og klikke på Opdater. Hvis fødselsdatoen ikke accepteres, opfylder den angivne alder ikke kravene for at gøre dig berettiget til CC. Se: Fejl: Du er ikke berettiget til at anvende Creative Cloud.

3. Hvis du vil ændre din fødselsdato, skal du rydde browserens cache (du kan finde en vejledning i dokumentationen til browseren) og prøve igen. Du kan også prøve en anden browser. Du skal muligvis vente 24 timer, før du kan indtaste en ny fødselsdato.

Bekræft dine computerindstillinger

Angiv sproget til internationalt engelsk

Hvis du har købt et abonnement, som kun gælder engelsk, skal du kontrollere, at standardsprogvalget i Creative Cloud-appen er indstillet til Engelsk (internationalt).

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS) for at åbne Creative Cloud-appen.

2. Klik på ikonet med det tre lodrette prikker i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger.

Indstillinger skærmen
    Indstillinger

3. Vælg Creative Cloud, og klik derefter på fanen Apps.

4. Under App-sprog skal du vælge Engelsk (internationalt).

Kontrollér, at klokkeslæt og dato er korrekt på computeren

Hvis computerens systemur ikke er korrekt, kan det forårsage problemer med aktiveringen. Har du nulstillet dato- og tidsindstillingerne på computeren for nylig? Kontroller, at uret i computersystemet er indstillet til korrekt dato og klokkeslæt.