Creative Cloud-programmer bruger dit Adobe ID til at logge på – ikke et serienummer. Hvis et Creative Cloud-program beder dig om at angive et serienummer, kan du prøve følgende for at løse problemet:

Afprøv din internetforbindelse

1. For at afgøre, om du har adgang til Adobe-aktiveringsservere.

Hvis du kan se to Adobe-logoer, skulle du have adgang til aktiveringsserverne.
    Prøv at logge på dit program

2. Hvis du stadig har problemer med at logge på, skal du klikke på dette link.

Du har adgang til aktiveringsserverne, hvis du får vist meddelelsen Test gennemført. Prøv nu at logge på din software.

Kontrollér, at dit abonnement er aktiveret

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS) for at åbne Creative Cloud-skrivebordsappen.

Creative Cloud-ikon
  2. I din profilmenu skal du klikke på Log af.

Log af
  3. Du logger på igen ved at indtaste dit Adobe ID (normalt din e-mail) og din adgangskode og derefter klikke på Log på.

Log på
  4. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre.

5. Vælg Søg efter programopdateringer i pop op-menuen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Alternativ+R (Mac OS) for at opdatere Creative Cloud-skrivebordsappen og kontrollere, om der er opdateringer.

Kontroller, om der er opdateringer til apps
  6. Hvis du ikke bruger den nyeste version af Creative Cloud-skrivebordsappen, bliver du bedt om at opdatere. Klik på Opdater.

Bekræft dine kontooplysninger

Kontrollér betalingsoplysningerne

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mail) og adgangskoden.

Se Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login, hvis du har problemer med at logge på.

2. Klik på fanen Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

Klik på fanen Abonnementer
  3. Klik på Administrer abonnement under Mine abonnementer.

Klik på Administrer abonnement
  4. Klik på Administrer betaling under Betaling og abonnement.

Klik på Administrer betaling
  5. Bekræft, at dit kredit- eller debetkortnummer, udløbsdato, faktureringsadresse og telefonnummer er angivet korrekt uden mellemrum eller bindestreger. Få hjælp til at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Bruger du et firmakort?
    Sørg for, at du bruger kortindehaverens navn og faktureringsadresse, ikke din egen. Spørg kortets ejer eller virksomhedens bogholder, hvis du er i tvivl om navnet og faktureringsadressen.

6. Klik på Kommunikation på navigationslinjen øverst på siden.

7. Klik på Marketingkommunikation i venstre side. Gennemse oplysningerne under Kontaktoplysninger, og bekræft, at din postadresse er korrekt, og at den svarer til den, der er knyttet til det betalingskort, der anvendes til kontoen.

Kontrollér, at du har opgivet din rigtige fødselsdato

Hvis fødselsdatoen mangler eller er ugyldig, kan det påvirke din mulighed for at bruge Creative Cloud.

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mail) og adgangskoden.

Hvis du har problemer med at logge på, kan du prøve at se Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din fødselsdato og klikke på Opdater. Hvis fødselsdatoen ikke accepteres, opfylder den angivne alder ikke kravene for at gøre dig berettiget til CC. Se: Fejl: Du er ikke berettiget til at anvende Creative Cloud.

3. Hvis du vil ændre din fødselsdato, skal du rydde browserens cache (du kan finde en vejledning i dokumentationen til browseren) og prøve igen. Du kan også prøve en anden browser. Du skal muligvis vente 24 timer, før du kan indtaste en ny fødselsdato.

Bekræft dine computerindstillinger

Angiv sproget til internationalt engelsk

Hvis du har købt et abonnement, som kun er på engelsk, skal du sørge for, at engelsk (internationalt) er valgt som standardsprog i Creative Cloud-skrivebordsappen.

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS) for at åbne Creative Cloud-skrivebordsappen.

Creative Cloud-ikon
  2. Klik på tandhjul-ikonet, og vælg Indstillinger.

Indstillinger
  3. Vælg Creative Cloud, og klik derefter på fanen Apps.

4. Under App-sprog skal du vælge Engelsk (internationalt).

Kontrollér, at klokkeslæt og dato er korrekt på computeren

Hvis computerens systemur ikke er korrekt, kan det forårsage problemer med aktiveringen. Har du nulstillet dato- og tidsindstillingerne på computeren for nylig? Kontroller, at uret i computersystemet er indstillet til korrekt dato og klokkeslæt.