Creative Cloud-apps beder om et serienummer

Creative Cloud-apps kræver ikke et serienummer. Prøv nedenstående forslag til problemløsning.

Problemet med serienummeret kan opstår pga. en forbindelses- eller installationsfejl. Prøv nedenstående trin i den nævnte rækkefølge, indtil problemet er løst, og du kan logge på igen.

Kontrollér, om du har adgang til Adobes aktiveringsservere:

Kan du se de to Adobe-logoer?

Hvis du kan se to Adobe-logoer, har du adgang til aktiveringsserverne. Log på Creative Cloud-programmet igen.

Kan du ikke se Adobe-logoerne?

Kontrollér din forbindelse igen ved at tjekke, om du har adgang til Adobes aktiveringsservere. Login til programmet foregår via en sikker forbindelse. Log på Creative Cloud-appen igen.

Du kan læse mere om, hvordan du logger ind, i sådan logger du ind eller aktiverer appen.

Du kan kontrollere, om du har et aktivt Creative Cloud-abonnement, ved at følge nedenstående trin.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg Creative Cloud-ikonet  på proceslinjen i Windows eller menulinjen i macOS).

2. Vælg ikonet Konto øverst til højre, og vælg derefter Log ud.

Logudvindue
    Logudvindue

Ser din skærm anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

3. Log ind på din Creative Cloud-konto igen.

4. Hvis du ikke bruger den nyeste version af Creative Cloud-computerappen, bliver du bedt om at opdatere. Vælg Opdater.

Kontrollér dine betalingsoplysninger

1. Vælg Rediger fakturering og betaling.

Rediger fakturerings- og betalingsoplysninger

2. Vælg enten Tilføj ny eller Rediger.

Redigering af betalingsoplysninger

3. Kontrollér, at betalingsoplysninger, faktureringsadresse og telefonnummer er angivet korrekt. Få hjælp til at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Bruger du et firmakort? Sørg for, at du bruger kortindehaverens navn og faktureringsadresse, ikke din egen. Spørg kortets ejer eller virksomhedens bogholder, hvis du er i tvivl om navnet og faktureringsadressen.

Hvis du har købt et abonnement, som kun giver adgang til engelsksprogede versioner af softwaren, skal du kontrollere, at sproget i Creative Cloud-computerappen er indstillet til engelsk (internationalt).

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg Creative Cloud-ikonet  på proceslinjen i Windows eller menulinjen i macOS).

2. Vælg Konto-ikonet øverst til højre, og vælg derefter Præferencer.

Præferencer skærm
    Præferencer

Ser din skærm anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

3. Vælg Apps i venstre side.

4. Sørg for, at der er valgt Engelsk (internationalt) under Standard installationssprog..

Skift standardsproget i appen til engelsk (International)

5. Vælg Udført for at acceptere ændringerne.

Hvis computerens systemur ikke er korrekt, kan det forårsage problemer med aktivering. Kontrollér, at computerens ur er indstillet til korrekt dato og klokkeslæt.