Lær at reparere sorte felter, der vises omkring flydende brugerelementer i Photoshop CC, der kører på Microsoft Surface Books.

Problem

(Kun Windows) Når du kører Photoshop på Microsoft Surface Book med NVIDIA GPU aktiveret, vises sorte felter omkring flydende brugergrænsefladeelementer i Photoshop CC, herunder Søg-dialogboksen, styremærker og History Brush.

Dette problem opstår på Microsoft Surface Books, der leveres med NVIDIA GPU ' 134B '-modellen. For at identificere, om din Surface Book er påvirket, skal du kontrollere Device ID i NVIDIA Control Panel. De berørte Surface Books viser 'Enheds-id: XXXX- 134B -YYYYYYYYY'.

Se NVIDIAs supportartikel: Identifikation af grafikkortmodellen og enhedens id.

Sort felt vises omkring søgefeltet
Sort felt vises omkring søgefeltet
Sort felt vises omkring styremærker
Sort felt vises omkring styremærker

Berørt produktversion

Photoshop CC 2019 (20.0)

Operativsystem

Windows

Alternativ løsning

1. Naviger til Photoshops installationsfiler i Windows Stifinder.

Standardplaceringen er: C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CC 2019.

2. Højreklik på Photoshop.exe, og vælg Kør med grafikprocessor> Skift standardgrafikprocessor for at starte NVIDIA-kontrolpanelet.

3. Vælg den foretrukne grafikprocessor for dette program som Integreret grafik.

4. Klik på Anvend.

5. Genstart Photoshop.