Beskrivelser af indhold, som kan downloades til Photoshop, herunder plug-ins, eksempelfiler og genveje.

Kompatibilitet

Plug-ins og indhold på denne side fungerer sammen med:

• Photoshop CC 2019
  • Photoshop CC 2018
  • Photoshop CC 2017
  • Photoshop CC 2015.5
  • Photoshop CC 2015
  • Photoshop CC 2014
  • Photoshop CC

Bemærk: Begyndende fra releasen i oktober 2018 af Photoshop CC (version 20.0) understøttes 32-bit-versionen af Windows ikke længere. Hvis du skal bruge en 32-bit-version af Photoshop til at opnå kompatibilitet med ældre plugins eller enhedsdrivere, kan du downloade en ældre 32-bit-version af Photoshop.

TWAIN-plugin

Du kan finde flere oplysninger i TWAIN-plug-in til scanning.

TWAIN-plugin'et er ikke installeret som standard, men er tilgængeligt via download.

I macOS fås plugin'et kun til 64-bit-udgaven af Photoshop.

I Windows er TWAIN-plugin'et kun tilgængeligt sammen med en 32-bit-version af Photoshop. Download en ældre 32-bit-version af Photoshop til Windows.

TWAIN-plug-in til scanning
TWAIN-plug-in til scanning

Valgfrie ekstramoduler

Følgende plug-ins installeres ikke automatisk, man kan downloades: Alias, SGIRGB, SoftImage, HSB & HSL, Electric Image og Wavefront RLA.

Du kan finde flere oplysninger i Valgfri plug-ins.

MATLAB-plug-in

MATLAB er et computersprog på højt teknisk niveau samt et interaktivt miljø til udvikling af algoritmer, datavisualisering, dataanalyse og numerisk beregning.

Installer plug-in'et MATLAB:

1. Afslut Photoshop.

2. Download pakken med plug-in'et MATLAB:

Mac OS:

Windows:

Bemærk:Denne pakke indeholder MATLAB-biblioteket og eksempelscripts til engelsk og japansk.

3. Når du har downloadet pakken med MATLAB-plug-in'et, skal du dobbeltklikke på den for at dekomprimere den. Udpak alle file, hvis du bliver bedt om det.

4. Kopiér mappen MATLAB til Photoshop-programmappen:

Mac OS:

• Programmer/Adobe Photoshop [Photoshop_version]/

Windows:

• (64 bit): Programmer\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_version]\
    • Photoshop CC 2018 og tidligere - (32 bit): Programmer (x86)\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_version] (32 bit)\
  5. Genstart Photoshop.

Når du har installere ekstramodulet MATLAB, kan du få vist resultater af MATLAB-billedbehandling i Photoshop og kombinere MATLAB-kommandoer med billedredigeringsfunktioner i Photoshop.

Du kan læse mere om brugen af MATLAB med Photoshop her Photoshop og MATLAB.

ScriptingListener-plug-in

Plug-in'et ScriptingListener kan skrive JavaScript til en logfil for alle handlinger, der kan udføres.

Installer plug-in'et ScriptingListener:

1. Afslut Photoshop.

2. Download pakken med plug-in'et ScriptingListener:

Mac OS:

Windows:

Bemærk: Pakken indeholder plug-in'et ScriptingListener, scriptdokumentation og eksempelscripts.

3. Når du har downloadet plug-in'et ScriptingListener, skal du dobbeltklikke på det for at dekomprimere det. Udpak alle file, hvis du bliver bedt om det.

4. Når pakken er udpakket, ser du tre mapper:

• Documents
    • Sample Scripts
    • Utilities

Kopiér mappen Værktøjer til mappen til Photoshops plug-in:

Mac OS:

• Programmer\Adobe Photoshop [Photoshop_version]\Plug-ins\

Windows:

• (64 bit): Programmer\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_version]\
    • Photoshop CC 2018 og tidligere - (32 bit): Programmer (x86)\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_version] (32 bit)\
  5. Genstart Photoshop.

Når pluginet ScriptingListener er installeret, logføres dine handlinger som Javascript i filen ScriptingListenerJS.log på skrivebordet.

Læs mere om Photoshop Scripting SDK og brugen af plug-in'et ScriptingListener hér: Photoshops center for udviklere.

Valgfri udvidelser

I de tidligere versioner kunne brugeren installere hhv. plug-ins til udvidelse på Mac OS og registreringsnøgler på Windows for at administrere specialiserede handlinger i Photoshop, herunder overscrolling, styring af VM-buffering og deaktivering af diskkomprimering.

I nyere versioner af Photoshop kan disse funktioner aktiveres via indstillingerne i Photoshop eller filen PSUserConfig.txt, som ligger i Photoshop-mappen Indstillinger.

Du kan finde flere oplysninger i Aktivering af valgfrie udvidelser.

Teksturer til Tekstureffektfilter

1. Afslut Photoshop.

2. Download pakken med teksturer:

Download

3. Når du har downloadet pakken med teksturfiler, skal du dobbeltklikke på den for at dekomprimere den. Udpak alle file, hvis du bliver bedt om det.

4. Kopiér mappen Teksturer til mappen med forudindstillinger til Photoshop:

Mac OS:

• Programmer\Adobe Photoshop [Photoshop_version]\Presets\

Windows:

• (32 bit): Programmer (x86)\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_version] (32 bit)\Presets\
    • (64 bit): Programmer\Adobe\Adobe Photoshop [Photoshop_version]\Presets\
  5. Genstart Photoshop.

Tekstureffektfilteret åbnes ved at vælge Filter > Filtergalleri. Vælg herefter mappen Tekstur, og klik på Tekstureffekt. Vælg nye forudindstillinger i pop op-menuen Tekstur.

Du kan læse mere om filtergalleriet under Basisviden om filtre.

Tastaturgenveje

Download pakken med Genveje:

Mac OS:

Windows:

Når du har downloadet pakken med Genveje, skal du dobbeltklikke på den for at dekomprimere den. Udpak alle filer/arkiver, hvis du bliver bedt om det.

Tastaturgenvejene installeres og bruges ved at dobbeltklikke på den relevante af de medfølgende KYS-filer. Photoshop dukker op i forgrunden og beder dig om at gemme eventuelle ugemte genveje. Adobe anbefaler, at de pågældende tastaturlayout navngives efter sprog, dvs. "Fransk standard" eller "Japansk" – dette er dog helt op til den enkelte person.

Du kan gemme disse genveje, lige hvor du har lyst. Men det kan være smart at vælge Photoshop-mappen, så du ikke glemmer, hvor de ligger.

Du kan læs mere under Tilpas tastaturgenveje.

Eksempelfiler

Photoshop-eksempelfiler er eksempler på filer, der kan oprettes med Photoshop. Du kan lære at bruge Photoshop ved at se, hvordan dokumenter oprettes.

Engelsk:

Fransk:

Tysk:

Japansk:

Når du har downloadet den relevante fil/det relevante arkiv, skal du klikke på filen/arkivet for at dekomprimere den/det. Udpak alle filer/arkiver, hvis du bliver bedt om det.

Du kan flytte eller kopiere eksempelfilerne, hvis du ønsker det.

Tidligere plug-ins og indhold, som kan downloades