Se, hvor alle dine foretrukne værktøjer i Photoshop på mobil er.

Når du starter Photoshop på mobilen, begynder du på appens startskærmen. Fra startskærmen kan du vælge arbejdsrummet. I arbejdsrummet kan du finde dine foretrukne Photoshop-værktøjer, paneler og andre indstillinger, der vil hjælpe dig med at genopfinde virkeligheden.

Startskærm

Du kan navigere gennem startskærmen for at få vist dine cloud-dokumenter og få adgang til hjælpemenuen. Fra startskærmen kan du administrere appindstillinger, oprette eller importere dokumenter for at komme i gang med arbejdet. Du kan også se praktiske interaktive vejledninger og videoselvstudier, finde slettede filer samt se listen over de dokumenter, du senest har arbejdet på.

Startskærmsoplevelsen i Photoshop på din iPad.
Find nemt alle dine dokumenter på startskærmen.
  • Start: Brug ikonet Start () for når som helst at skifte mellem startskærmen og arbejdsrummet.
  • Lær: Få adgang til en interaktiv apptur og praktiske selvstudier, der kan hjælpe dig med at udforske det, der er anderledes, når du bruger Photoshop på iPad samt forstå almindelige arbejdsgange.
  • Cloud-dokumenter: Se en liste over alle gemte cloud-dokumenter i Photoshop, uanset om de er oprettet i Photoshop på mobil eller på computeren. Få mere at vide om cloud-dokumenter i Cloud-dokumenter i Photoshop | Almindelige spørgsmål.
  • Slettet: Er du kommet til at slette en fil? Bare rolig! Find en komplet liste over cloud-dokumenter, du har slettet, her. Du kan vælge at gendanne dokumenterne eller slette dem permanent.
  • Opret ny: Opret nemt et nyt dokument med mulighed for at navngive dokumentet, indstil lærredets mål, ændr retning, vælg opløsning, og vælg mellem sort, hvid eller gennemsigtig baggrundsfarve. Du kan også udforske almindelige forudindstillede lærredsindstillinger baseret på det, du skal bruge det til: Print, Skærm, Film eller Video.
  • Importer og åbn: Importer og åbn hurtigt dit dokument fra Kamerarullen eller Filer, eller tag et nyt foto med dit kamera. Din fil konverteres til Photoshop cloud-dokument og åbnes i arbejdsrummet i Photoshop på mobil.
  • Foreslå en funktion: Foreslå funktioner, du gerne vil se i fremtidige versioner af Photoshop på mobil. Adobe skaber Photoshop med værdifulde input fra det store fællesskab af brugere som dig.
  • Seneste: Brug sektionen Seneste for at få adgang til alle de dokumenter, du har arbejdet på for nylig.
  • Appindstillinger: Tryk på ikonet for appindstillinger () for at indstille dine præferencer, mens du arbejder med Photoshop på mobil.
    Få mere at vide i Administrer appindstillinger.
  • Hjælp til cloud-dokumenter: Få adgang til hjælpemenuen for cloud-dokumenter () for at kontrollere status for synkronisering af dine cloud-dokumenter og se en logfil over dine seneste eksporter, når du har brug for det. Når du arbejder på en iPad, kan du finde de eksporterede logfiler i appen Filer > På min iPad > Photoshop.

Redigeringsarbejdsrum

Så snart du åbner et dokument, kommer du ind i et redigeringsarbejdsrum, hvor dit kreative arbejde kan påbegyndes. Lærredet viser det område, hvor du interagerer med dit åbne dokument. Photoshop på mobil giver dig en kontekstafhængig brugergrænseflade. De vigtigste værktøjer og indstillingspanelet vises kun, når du har brug for dem.

workspace-final-v7
Få mere at vide om arbejdsrum i Photoshop på mobil

Øverste bjælke

v4_header
A. Start B. Filnavn C. Aktuelt zoomniveau D. Fortryd E. Annuller fortryd F. Hjælp til cloud-dokumenter G. Send til H. Hjælp
  • Filnavn: Viser navnet på det dokument, der er åbent.
  • Aktuelt zoomniveau: Viser det aktuelle zoomniveau for det åbne dokument.
  • Fortryd: Gendanner den sidst udførte handling.
  • Annuller fortryd: Gendanner den seneste fortrudte handling.
  • Hjælp til cloud-dokumenter: Find synkroniseringsstatus for cloud-dokumenter, og få mulighed for at eksportere logfiler.
  • Send til: Brug ikonet Send til for at gemme og sende dit arbejde til Fotos, Filer eller Del.
  • Hjælp: Få adgang til hjælpeikonet for at finde selvstudier, tage en tur i appen, se genveje, se brugervejledningen til Photoshop, kontakt community-foraet og dele din feedback hos Adobe.

Værktøjslinje

• Flyt: Flyt markeringer og lag.
  • Transformér: Anvend forskellige transformeringshandlinger for det valgte foto
  • Markér: Lav en markering med lassoværktøjet.
  • Pensel: Påfør penselstrøg og administrer penselindstillinger.
  • Slet: Slet de dele af dit foto, hvor du påfører viskelæderpenselstrøgene.
  • Udfyld: Udfyld med forgrundsfarven.
  • Reparer: Retoucher og reparer defekter.
  • Beskær: Beskær din markering.
  • Tekst: Opret et tekstlag, hvis du vil tilføje tekst.
  • Placer foto: Tilføj fotos fra kamerarulle, filer, biblioteker og kamera.
  • Pipetteværktøj: Indsaml farver fra dit foto.
  • Farvechip: Se de valgte forgrunds- og baggrundsfarver i farvechippen. Swipe lodret for at skifte mellem de to farver. Tryk på farvechippen for at vælge en ny farve fra farvepaletten, der vises.

Bemærk: Dobbelttryk på ikoner, der har trekanter i nederste højre hjørne for at få vist skjulte værktøjsindstillinger.

Værktøjslinje
A. Flyt B. Transformér C. Vælg D. Pensel E. Slet F. Fyld G. Reparer H. Beskær I. Tekst J. Placer foto K. Pipette L. Farvechip

Proceslinje

• Visning af kompakt lag: Se alle lag, der er pakket tæt sammen.
  • Visning af detaljeret lag: Se alle lag med masker og andre oplysninger.
  • Lagegenskaber: Se blandingsindstillinger, justeringer og dimensioner for det markerede lag.
  • Tilføj nyt lag: Indsæt et nyt lag.
  • Lagsynlighed: Administrer lagsynlighed.
  • Tilføj lagmaske: Tilføj lagmasker for at skjule eller vise dele af et lag.
  • Tilføj udsnitsmaske: Tilføj udsnitsmasker for at skjule eller vise dele af et lag baseret på et andet lag.
  • Filtre og justeringer: Anvend forskellige filtre og justeringer for det markerede lag.
  • Flere laghandlinger: Se flere handlinger, du kan udføre med lag.

Bemærk: Dobbelttryk på ikoner, der har trekanter i nederste højre hjørne for at få vist skjulte værktøjsindstillinger.

v4_taskbar_1_
A. Visning af kompakt lag B. Visning af detaljeret lag C. Lagegenskaber D. Tilføj nyt lag E. Lagsynlighed F. Tilføj maske G. Tilføj udsnitsmaske H. Filtre og justeringer I. Flere laghandlinger

Flydende indstillingspanel

Du kan kontrollere indstillingerne for dine valgte værktøjer ved hjælp af det flydende indstillingspanel. Tryk på et værktøjsikon for at få vist det flydende indstillingspanel. Hold og træk griberen øverst på panelet for at flytte den rundt om lærredet

Touchgenvej

Brug touchgenvejen for at hurtig at få adgang til alternative handlinger for et valgt værktøj i Photoshop på mobil. Få mere at vide om at arbejde med touchgenveje i Touchgenveje og bevægelser.