Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Photoshop?

Du kan downloade Photoshop fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. Du kan få flere oplysninger, herunder hvordan man installerer ældre versioner eller søger efter opdateringer, i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Hvorfor kan jeg ikke installere Photoshop?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Photoshop?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Photoshop, vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Photoshop på en anden computer?

Du kan installere Photoshop og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige problemer

Hvor kan jeg finde hjælp, hvis jeg ikke ved, hvad der er galt?

Start med grundlæggende tips til fejlfinding i Photoshop for at løse problemerne og finde flere resurser.

Hvorfor genkender Photoshop ikke kamerafilerne?

Du skal måske opdatere Adobe Camera Raw, som er det ekstramodul, som Photoshop bruger til at importere billedfiler i raw-format. Kontrollér Creative Cloud-skrivebordsappen for at se, om der findes en opdatering. Hvis det ikke løser problemet, kan du se flere tips til fejlfinding af problemer med kameraet i Photoshop.

Hvordan retter jeg fejl i forbindelse med grafikkort, opdatering og blinkende billeder?

Hvis du oplever problemer med gengivelsen af billeder, langsom ydeevne eller nedbrud, kan det være forårsaget af en defekt, inkompatibel eller ikke-understøttet grafikprocessor eller -driver. Læs mere omfejlfinding af problemer med grafikprocessoren eller driveren.

Hvorfor virker Forhåndsvisning ikke på mobilenheden?

Flere problemer kan forhindre Photoshop i at oprette forbindelse til Forhåndsvisning af enhed. Se løsninger i fejlfinding af problemer med Wi-Fi-forbindelse for Skærmversion af enhed.

Hvorfor kører Photoshop så langsomt på computeren?

Du skal måske optimere styresystemet, hardwaren eller Photoshop-konfigurationen. Læs mere om, hvordan man optimerer Photoshops ydeevne.

Kompatibilitet

Kan Photoshop køre på min computer?

Læs artiklen Systemkrav til Photoshop, hvor du kan se, om Photoshop vil virke på computeren.

Hvilke kameraer understøtter Photoshop?

Photoshop bruger ekstramodulet Adobe Camera Raw til at importere og forbedre raw-billeder fra mange forskellige kameraer. Du finder en liste over understøttede kameraer i Kameraer, som understøttes af Camera Raw.

Hvilke grafikkort virker sammen med Photoshop?

Du kan forbedre ydeevnen og anvende flere funktioner i Photoshop, hvis du bruger en kompatibel grafikprocessor (også kaldet et grafikkort, et skærmkort eller en GPU). Se en liste over testede grafikkort og svar på almindelige spørgsmål om grafikprocessorer.

Findes Photoshop på mit modersmål?

Hvor finder jeg produktbemærkninger for Photoshop?

Du kan finde produktbemærkninger for den nuværende samt tidligere versioner af Photoshop på siden Produktbemærkninger.

Tidligere versioner

Jeg bruger en ældre version af Photoshop. Hvor kan jeg finde hjælp?

Gå til Arkivet med hjælp til Photoshop for at finde hjælp og resurser til fejlfinding til ældre versioner af softwaren.

Kan jeg køre den gamle version af Photoshop på en ny computer?

Ældre versioner af Photoshop blev ikke designet til eller testet på de nuværende styresystemer. Kontroller, at computeren overholder systemkravene til din version af Photoshop.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke kan finde de originale installationsdiske?

Kan jeg installere både Photoshop CC og en ældre version af Photoshop?

Ja, du kan have flere versioner af Photoshop installeret på computeren på samme tid. Find ud af, hvordan du downloader tidligere versioner af Photoshop, som f.eks. CS6, direkte fra Creative Cloud-skrivebordsappen.