Problem med skalering | Creative Cloud-klientprogram

Problem med skalering af Creative Cloud-klientprogrammet i Windows 10

Indstillingerne for skærmopløsning i Windows 10 kan undertiden påvirke visningen af Creative Cloud-klientprogrammet. Nogle gange kan den fulde grænseflade til Creative Cloud-klientprogrammet ikke vises på skærmen.

Sådan løses problemet med skalering af Creative Cloud-klientprogrammet

Problemet kan løses ved at følge disse trin:

1. Højreklik et hvilket som helst sted på skrivebordet, og vælg Skærmindstillinger.

2. Åbn rullemenuen Skift størrelsen på tekst, apps og andre elementer under Skalering og layout.

3. Vælg indstillingen 100 % på listen.

Programvinduet vises nu i korrekt størrelse.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online