Løs "Du har ikke tilladelse til at lukke denne computer" | Windows

Find løsninger på fejlmeddelelsen "Du har ikke tilladelse til at lukke denne computer", som du får med genvejen Alt + F4.

Fejl med genvejen Alt + F4?

Får du følgende fejlmeddelelse, når du bruger Alt + F4 til at lukke computeren?

Fejl ved lukning af Windows

Adobe Genuine 6.5 -software forårsager denne fejl.

Hvordan retter jeg fejlen?

Følg nedenstående løsninger for at løse problemet.

Log af Windows, og log på igen

Tryk på CTRL+ Alt+ Delete, log af computeren og log derefter på igen.

Denne løsning fungerer, hvis den tidligere version af Adobe Genuine allerede er installeret på din computer.

Geninstaller Adobe Genuine Installer

1. Højreklik på den downloadede zip-mappe, klik på Udpak alle..., og klik derefter på Pak ud.

2. Åbn AdobeGenuineInstaller. Højreklik på AdobeGenuineInstaller.exe, og vælg Kør som administrator. Vent et øjeblik, mens installationen udføres.

Installer AdobeGenuineInstaller

3. Tryk på CTRL+ Alt+ Delete, log af computeren og log derefter på igen.