Skift e-mailadressen til dit Adobe ID til en ny eller tidligere brugt e-mailadresse.

Der vises en fejlmeddelelse, når du forsøger at ændre e-mailadressen til dit Adobe ID til en e-mailadresse, der er brugt tidligere.

Se f.eks. dette eksempel:

• Du bruger i øjeblikket e-mailadressen my_current_email@example.com.
  • Du ønsker at ændre e-mailadressen til my_previous_email@example.com, som du tidligere har brugt som e-mailadressen til dit Adobe ID.

Når du forsøger at ændre e-mailadressen, vises følgende fejlmeddelelse:

Dine ændringer i kontoen kunne ikke gemmes.

Fejl: Dine ændringer i kontoen kunne ikke gemmes

Du kan ændre e-mailadressen til dit Adobe ID på en af følgende måder:

Skift til en e-mailadresse, du ikke har brugt tidligere

Den anbefalede, og nemmeste, metode til at rette denne fejl er ved at ændre din e-mailadresse til dit Adobe ID til en e-mailadresse, du ikke har brugt tidligere.

Du kan se, hvordan du ændrer e-mailadressen i Skift e-mailadressen til dit Adobe ID.

Hvis du ikke har en anden e-mailadresse, du kan bruge, kan du ændre den til en e-mailadresse, du har brugt tidligere som beskrevet i næste afsnit.

Skift e-mailadressen til én, der er brugt tidligere

Som forklaret i det tidligere eksempel, antager vi, at du ønsker at ændre e-mailadressen til dit Adobe ID fra my_current_email@example.com til my_previous_email@example.com.

Ændringen kan kun foretages, hvis e-mailadressen my_previous_email@example.com ikke er i brug. Du skal derfor kontrollere, at denne e-mailadresse ikke er tilknyttet et andet Adobe ID. Du skal gøre følgende:

1. Log på med den e-mailadresse, du ønsker at skifte til (ikke den nuværende e-mailadresse). Du skal logge på med my_previous_email@example.com.

2. Derefter skal du tilføje dette suffiks til e-mailadressen +old. F.eks.: my_previous_email+old@example.com.

Du kan se, hvordan du ændrer e-mailadressen i Skift e-mailadressen til dit Adobe ID.

3. Du har nu sørget for, at den tidligere e-mailadresse my_previous_email@example.com ikke længere er tilknyttet et Adobe ID.

Nu kan du så ændre my_current_email@example.com til my_previous_email@example.com som beskrevet i det følgende.

4. Log på med e-mailadressen my_current_email@example.com.

5. Skift e-mailadressen til my_previous_email@example.com.

Den e-mailadresse, der er tilknyttet dit Adobe ID, ændres fra my_current_email@example.com til my_previous_email@example.com.