Understøttelse af ændre Intel-grafikkort i Premiere Pro

Hvis du kører Premiere Pro på en ældre Windows-pc og oplever problemer med stabiliteten, skal du sørge for at opdatere grafikdriverne til den nyeste version.

Bemærk:

Hvis du er logget ind som gæst eller standardbruger, tillader Windows ikke, at du installere driveren.

Nogle organisationer tillader ikke brugere at bestemme, hvad de installerer, og hvordan de kan tilpasse system- og programindstillingerne. I et sådant tilfælde skal du kontakte din systemadministrator for at få hjælp til at installere driveren.

Procedure for installation af drivere

Før du går i gang: Tag backup af harddisken. Se Sådan opretter du et systembillede i Windows 10.

1. Afslut alle kørende Adobe-apps.

2. Download, og hent værktøjet Intel Driver & Support Assistant for at downloade de nyeste drivere til dit grafikkort.

3. Hvis Intel Driver & Support Assistant ikke kan finde en relevant driver, skal du installere en ældre version af driveren på følgende liste.

Hvis du bruger

Opdater til

Baytrail/3. generation af Intel-kort (Windows 7/8.1/10)

4. generation af Intel-kort (Windows 7/8.1)

4. generation af Intel-kort (Windows 10) og Braswell/Cherry Trail/5. generation af Intel-kort (Windows 7/8.1/10)

6. generation af Intel-kort (Windows 7/8.1/10)

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når driverne er blevet installeret, skal du vælge OK og derefter vælge Næste for at genstarte computeren. Genstart computeren, selvom installationsprogrammet ikke nævner, at det skal gøres.

Bekræft, at driveren er blevet installeret

1. Åbn Enhedshåndtering Windows 10: Højreklik på ikonet Start i Windows, eller åbn menuen Start, og søg efter Enhedshåndtering. Find afsnittet Skærmkort

2. Dobbeltklik på det skærmkort, der vises i Enhedshåndtering

3. Klik på fanen Driver, og kontrollér, at driveren kommer fra Intel.

Fejlfinding af driverinstallation

Under opdateringen af grafikdrivere kan du få vist en af nedenstående fejlmeddelelser.

• Fejl: Driveren, der installeres, er ikke valideret for denne computer. Hent den rigtige driver fra computerproducenten. Installationen afsluttes.
  • Fejl: Denne driver kunne ikke installeres på denne computer. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger.

Hvorfor får jeg vist denne fejlmeddelelse?

Producenten af din computer leverer drivere, som kører Intel®-komponenter på din computer.

OEM-producenterne stiller også særligt tilpassede driverversioner til rådighed, der kun skal installeres i særlige situationer.

Det er en god ide at bruge Windows Update, og funktionen enhedsinstallationsindstillinger i Windows vil automatisk downloade producentens apps og tilpassede ikoner til computeren. Denne funktion hører sammen med Windows Update og er som standard aktiveret.

Så når systemet opdateres, opdateres driverne samtidigt. Så effekten er i princippet den samme som at installere drivere direkte fra producentens websted. Det kan dog tage noget tid, før producenterne gør deres nyeste driverversioner tilgængelige via Windows Update.

Du kan prøve at løse problemet ved at installere driverne manuelt, dvs. installere den driver, du har downloadet under trin 2.

Hvad skal jeg gøre, hvis advarslen vises igen?

Der kan være situationer, hvor Windows Update overskriver den driver, du har installeret manuelt, med en ældre OEM-driver. For at sikre, at driveren ikke overskrives, skal du deaktivere automatisk download af drivere.

Forsigtig:

Når du deaktiverer automatisk download af drivere, bliver OEM-opdateringer ikke længere downloadet og installeret som en del af Windows Update-funktionen.  Bemærke, at selvom dette måske hjælper med at løse problemet med Adobe-programmet, kan det påvirke systemets ydeevne, stabilitet og sikkerhed.

1. Klik på knappen Start, og søg efter Kontrolpanel

2. Når Kontrolpanel åbnes, skal du vælge Alle elementer i Kontrolpanel\System

3. Åbn Avancerede systemindstillinger i højre side i Kontrolpanel

4. Åbn fanen Hardware.

5. Klik på Indstillinger for installation af enhed, vælg alternativknappen Nej (enheden virker muligvis ikke som forventet), og klik på Gem ændringer

Se videoen

Varighed: 30 sekunder

Sådan ændres enhedsinstallationsindstillinger i Windows 10

Relaterede ressourcer

Kontakt os

Har du flere spørgsmål? Deltag i vores Premiere Pro-brugerforum. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?