Hvis du flytter til et andet land, kan du ændre det land, som er tilknyttet dit Adobe ID. Processen afhænger af:

• Om du har et aktiv abonnement, og
  • Om du flytter til eller fra et land, der betjenes af Digital River, som er en Adobe-autoriseret forhandler

Hvis du ikke har et aktivt abonnement

Du kan selv ændre landet, når du køber et abonnement. Se Sådan ændrer du landet, hvis du ikke har et aktivt abonnement.

Hvis du ikke har et aktivt abonnement og flytter til eller fra et land, der betjenes af Digital River.

Du kan se en liste over lande, der betjenes af Digital River, i dette dokument.

Du kan selv ændre landet ved at oprette et nyt Adobe ID med din aktuelle e-mailadresse. Se Sådan ændrer du landet, hvis du ikke har et aktivt abonnement (lande, der betjenes af Digital River).

Hvis du har et aktivt abonnement (købt direkte fra Adobe eller via Digital River) Kontakt os for at ændre det land, som er tilknyttet dit Adobe ID.

Sådan ændrer du landet, hvis du ikke har et aktivt abonnement

Hvis du ikke har et aktivt abonnement, kan du selv ændre landet, når du køber et abonnement. Du kan foretage ændringen, når du køber et abonnement.

1. Køb et abonnement, f.eks. et Creative Cloud All Apps-abonnement, på siden med Creative Cloud-abonnementer eller via produktkataloget.

Køb af abonnement
  2. Følg anvisningerne på skærmen, indtil du kommer til betalingssiden.

Betalingsside
  3. På betalingssiden kan du ændre landet. I nedenstående eksempel ændrer du landet fra USA til Storbritannien.

Kontakt os, hvis du ikke kan ændre landet.

Ændring af land

Du bliver bedt om at opdatere siden, så de opdaterede oplysninger om det nye land vises. Vælg OK.

Meddelelse om opdatering af siden
  4. Angiv de nye adresseoplysninger på den opdaterede betalingsside. Valutaen og oplysningerne om moms ændres, afhængigt af det nye land du vælger.

Angiv den nye adresse
  5. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre købet med de opdaterede oplysninger om land og adresse.

Hvis du flytter til eller fra et land, som betjenes af Digital River

Digital River er en forhandler, der er godkendt af Adobe, og som leverer tjenester i mange lande. Du kan se en liste over lande, der betjenes af Digital River, i dette dokument.

Hvis du flytter til eller fra et land, som betjenes af Digital River, skal du følge nedenstående anvisninger for at ændre landet.

Sådan ændrer du landet, hvis du ikke har et aktivt abonnement (lande, der betjenes af Digital River)

Opret et nyt Adobe ID med den e-mailadresse, som er tilknyttet dit nuværende Adobe ID. I det nye Adobe ID skal du angive adressen i det land, du flytter til.

1. Knyt dit eksisterende Adobe ID til en anden, men gyldig, e-mailadresse. Du kan få flere oplysninger i Ændring af den e-mailadresse, der er knyttet til dit Adobe ID.

Bemærk:

Du skal ikke knytte dit aktuelle Adobe ID til en ugyldig e-mailadresse.

2. Når din oprindelige e-mailadresse ikke længere er tilknyttet det gamle Adobe ID, kan du oprette et nyt med den samme e-mailadresse og det nye land.

Sådan ændrer du landet, når du har et aktivt abonnement

Hvis du har et aktivt abonnement (købt direkte fra Adobe eller via Digital River), kan du kontakte os for at ændre det land, der er tilknyttet dit Adobe ID.