Denne side indeholder en liste over de forskellige fejl, som administratorer kan støde på i Admin Console, samt en række forslag til løsning af dem.

Forudsætninger for fejlfinding

Vi har erfaret, at mange fejl i dashboardet er browserrelaterede eller skyldes et problem i miljøet (proxy, firewall osv.). Kontrollér følgende, inden du eskalerer et problem eller fortsætter med specifik fejlfinding.

Adobe Service Check

Med Adobe Service Check kan du sikre, at der er optimale forhold for dashboardbrug, bl.a. ved at identificere eventuelle problemer med proxy, firewall og netværk. Anvend Service Check-kontrollen til at sikre, at computeren er konfigureret korrekt.

Fejlfinding for browsere

1. Opdater browseren til den nyeste version.
  2. Prøv igen med en privat fane eller i inkognitotilstand, hvor cachelagrede oplysninger eller cookies ikke kan forårsage problemer.
  3. Hvis det løser problemet, skal du måske rydde cache og cookies.
  4. Hvis du bruger script- eller reklameblokering, skal du deaktivere det midlertidigt og se, om det løser problemet.

Brugere med tilpasset abonnement – yderligere programmer kan købes

Denne fejl er nu blevet rettet. Se Ved brugertilpassede abonnementer vender nogle erhvervsprogrammer i Creative Cloud tilbage til prøveversionen, eller prøveversionen står som udløbet. Hvis du bruger et Adobe ID, kan flere programmer stadig bruges som prøveversion.

Nulstilling af Enterprise ID fungerer ikke korrekt

Administratorer kan udløse nulstilling af en Enterprise ID-brugers adgangskode. Det kan medføre, at adgangskoden til et Adobe ID nulstilles fejlagtigt, hvis brugeren både har et Enterprise ID og et Adobe ID. Hvis problemet fortsat opstår, kan du slette brugeren og tilføje den igen. Det udløser en ny invitationsproces.

Fejl ved Federated ID: "Kunne ikke behandle indgående SAML-svar"

Find løsninger i dette dokument: Fejlfinding for Federated ID.

Jeg kan ikke acceptere en invitation, eller der vises en tom side, når jeg accepterer

Kontrollér, at browseren og din version af den understøttes. Internet Explorer 9 (og nyere) understøttes. Send invitationen igen, og bed brugeren om at acceptere via en understøttet browser.

Fejl 400 eller andre fejl ved forsøg på validering af domænekrav

Fejl 400

Fejl 400 ved forsøg på validering af domænekrav indebærer, at vores servere ikke kan se dit token blandt DNS-posterne. Du kan rette fejlen på følgende måde:

• Sørg for, at DNS-posterne er blevet overført korrekt.
  • Kontrollér, om TXT-posten i DNS har det rigtige format: Hvis dit token f.eks. er "asdfadgalfjsadr3232324sdfesf", skal TXT-posten være "TXT adobe-idp-site-verification=asdfadgalfjsadr3232324sdfesf" (med anførselstegn i begge ender).
  • Sørg for, at der ikke er nogen ekstra mellemrum, parenteser, krøllede parenteser eller andre tegn, der kan medføre, at dit token ikke genkendes.
  • Du kan bruge onlineværktøjet MXtoolbox til at kontrollere TXT-posten i DNS. Hvis der ikke er et Adobe-token til stede, kan domænet ikke valideres.
  • Hvis du har en Mac- eller Linux-computer, kan du kontrollere TXT-posten ved hjælp af kommandolinjeværktøjet "dig": dig TXT dit_domænenavn.com +short.
  • Du kan finde fuld dokumentation om domænekrav her.
  • Hvis problemet ikke er løst, når du har fulgt disse trin, skal du oprette en supportanmodning.

Brugerne, grupperne eller identitetspanelet er tomt

Hvis brugerne, grupperne eller identitetspanelerne er tomme, skal du slette browserens cache og cookies og logge på igen.

Hvis problemet fortsat opstår, skal du sikre, at *.services.adobe.com er åben i firewallen som beskrevet i Netværksslutpunkter.

"Konto ikke genkendt" på supportpanelet

Fejl: Konto ikke genkendt i supportdatabasen

Hvis meddelelsen "FEJL – vi beklager, men vi kan ikke genkende din konto i vores supportdatabase" vises i browseren Internet Explorer, skal du ændre en af indstillingerne i browseren. Gå til Funktioner > Internetindstillinger > Sikkerhed > Brugerdefineret niveau, og aktivér "Adgang til datakilder på tværs af domæner".

Vælg "Adgang til datakilder på tværs af domæner"

Hvis du har afprøvet trinene ovenfor i Internet Explorer eller anvender en anden browser, og følgende meddelelse vises, kunne Adobe ikke reproducere problemet: "FEJL. Vi beklager, men vi kan ikke genkende din konto i vores supportdatabase". I så fald forsøger Adobe at indsamle yderligere data fra andre påvirkede kunder. Sådan indsamles disse data:

1. Åbn Chrome Debugger Tool via Ctrl+Shift+I eller ved at højreklikke og vælge Inspicer element.

2. I udviklingsværktøjet skal du vælge fanen Netværk:

3. Log på, og gå til fanen Support i dashboardet.

4. Når startsiden for support er indlæst, skal du klikke på "Åbn en sag" eller "Vis sager".

5. Denne fejlmeddelelse fra administratorerne vises: "Vi beklager, men vi kan ikke genkende din konto i vores supportdatabase. Kontakt venligst kundeservice via telefon."

6. Klik på et link under fanen Netværk (i udviklingsværktøjet), og tryk på Ctrl+F. Tekstfeltet Find vises, hvor du kan indtaste din søgetekst.

7. Indtast "Crmid". Crmid-API'et vises

8. Klik på API-linket for at se oplysninger i højre side af udviklerværktøjet.

9. Klik på fanen Svar (i højre side) for at vise svaret fra crmid-API'et, og del svaret med os, så vi kan identificere problemet. Svaret kan være tomt i tilfælde af en API-fejl.

Når du har gennemført ovenstående trin, skal du kontakte virksomhedssupporten via en af de alternative metoder, der står beskrevet i dashboardet. Giv supportmedarbejderen følgende oplysninger:

1. Dit operativsystem, inkl. versionen.

2. Browseren, inkl. versionen.

3. Ovenstående crmid.

4. API-svaret.

Invitation venter stadig, eller fejlen "Adgang nægtet"

Alle brugere skal inviteres til dashboardet og acceptere invitationen, før de kan få adgang til Admin Console.

Hvis invitationen stadig venter, skal brugeren acceptere den afsendte e-mail. Hvis vedkommende ikke har denne, eller hvis invitationen er udløbet, kan du enten sende den samme invitation igen eller sende en ny.

Såfremt invitationen ikke er blevet sendt, skal du søge hjælp hos licensadministratoren. Hvis din virksomhed har en virksomhedsaftale med Adobe og ikke har givet adgang til licensadministratoren, skal du kontakte supporten ved hjælp af de oplysninger, der fulgte med i velkomstpakken.

Hvis invitationen er blevet accepteret og du stadig ser denne meddelelse, skal du kontrollere din konto på adobe.com og sikre dig, at din fødselsdato er blevet indtastet korrekt. Problemet kan skyldes, at feltet med fødselsdatoen er tomt, eller at det angiver, at du er under 13 år. Denne årsag til fejlen Adgang nægtet vil blive løst i en senere programrettelse.

Fejl: Adgang nægtet

Krav om domæneændring fra Enterprise ID til Federated ID (eller omvendt)

Opret en supportanmodning via Admin Console under fanen Support.

Bemærk: Hvis du skifter fra Enterprise ID til Federated ID, kan brugere ikke logge på, før du har konfigureret Single Sign-on. Supportagenten vil arbejde sammen med dig for at gennemføre skiftet på et tidspunkt, der er til mindst gene for brugerne.

"Fejl ved oprettelse af lejer" under domænekrav

"Fejl ved oprettelse af lejer" kan opstå, når der gøres krav på et domæne, hvis domænet indeholder et reserveret ord.

• administrator
  • domæner, der slutter på .cn (Kina)

Eksempelvis vil domænet admin.xyz.com generere fejlen, fordi ordet "admin" er reserveret.

Der kan ikke gøres krav på domænet på nuværende tidspunkt. Brug i stedet det overordnede domænenavn, f.eks. xyz.com i stedet for admin.xyz.com.

Der kan ikke gøres krav på kinesiske domæner på nuværende tidspunkt.

Ugyldig invitationskode

Når en bruger får meddelelsen "Der blev ikke fundet nogen invitation med denne kode", vises følgende skærmbillede. Anbefalet fejlfindingstrin: Administratoren sender invitationen igen fra Admin Console.

Fejl: Ugyldig invitationskode

Invitation udløbet

Når meddelelsen "Invitation udløbet" vises, skal administratoren sende invitationen igen fra Admin Console.

Fejl: Invitation udløbet

Invitation allerede accepteret

Hvis invitationen allerede er accepteret, skal administratoren sende invitationen igen fra Admin Console.

Fejl: Invitation allerede accepteret

Invitation tilbagekaldt

Hvis invitationen er blevet tilbagekaldt, blev den muligvis sendt ved en fejl. Hvis den person, der modtager denne meddelelse, stadig skal have adgang til dashboardet, skal administratoren sende en invitation igen fra Admin Console.

Fejl: Invitation tilbagetrukket