Læs, hvordan du returnerer eller bytter et Adobe-produkt, der ikke er en del af et abonnement, til en anden platform eller et andet sprog.

Returner et produkt, der ikke er en del af et abonnement

Læs dette før du påbegynder en returnering

• Du skal anmode om returnering inden 30 dage, fra du har modtaget produktet.
  • Hvis produktet har været installeret og aktiveret, skal du deaktivere det og afinstallere det, før du returnerer det. Adobe refunderer ikke beløbet, medmindre du har deaktiveret alle kopier af softwaren.
  • Adobe refunderer beløbet på samme måde som når der foretages et køb. Ved refusion af beløb, der er betalt med kreditkort, krediteres kortet, der blev anvendt ved købet. Købsordrens beløb udstedes imod kontoens saldo. PayPal-refusioner udstedes til din PayPal-konto.
  • Adobe frigiver beløbet til PayPal inden for fem dage fra tidspunktet for anmodningen. Refusioner for andre former for betaling frigives inden for 7 til 10 arbejdsdage.

Produkter, der ikke kan returneres

• Et Adobe-produkt købt hos en sælger, der ikke er Adobe, kan kun returneres til den sælger, i henhold til sælgers eventuelle politik om returneringer.
  • Produkter, der er købt gennem et indkøbsprogram for medarbejdere.
  • Versioner mærket Not-for-resale (NFR), piratkopierede, OEM-versioner, prøveversioner og andre gratis produkter.
  • Medlemskaber og abonnementer: Visse medlemskaber og abonnementer tillader annullering og refusioner. Se Adobes abonnementsvilkår for yderligere oplysninger.
  • Skrifttyper, der er købt gennem Typekit Marketplace.
  • Produkter købt hos enkeltpersoner, forhandlere eller via auktioner på nettet (f.eks. eBay eller Amazon Marketplace).
  • Produkter eller versioner af produkter, som Adobe ikke længere distribuerer eller yder support til.

Trin 1: Anmod om returnering

Hvordan købte du Adobe-produktet?

Adobe accepterer returnering af produkter inden for 30 dage fra modtagelsen. Der går normalt 2-3 dage fra du har placeret en ordre før du kan returnere den. Før du returnerer et produkt, skal du:

1. Registrere produktets serienummer.
  2. Deaktivere programmet.
  3. Afinstallere programmet.

Kontakt os vedrørende returnering.

Bemærk: Hvis du har købt direkte fra Adobe og overført pengene, skal du give os dine bankoplysninger, så vi kan imødekomme din anmodning om refusion.

Trin 2: Forstå tilbagebetalingstidslinjer

Hvornår er min returnering færdigbehandlet?

Adobe refunderer beløbet i løbet af 1-5 arbejdsdage. Det kan dog tage længere, inden beløbet vises på din bankkonto afhængigt af den anvendte betalingsmetode. Du finder oplysninger om behandlingstider og refusionsmetoder i tabellen herunder.

Der sendes en bekræftelse via e-mail, når refusionen er gennemført. Bemærk, at hvis du har online adgang til din kreditkonto, ses refusionen måske tidligere end på papiroversigten.

Betalingsmetode Adobes behandlingstid Refusionsmetode Forventet tid før pengene krediteres kundens konto
Kreditkort 1-2 arbejdsdage Kreditkort 3-5 arbejdsdage, afhængigt af korttypen
Hævekort 1-2 arbejdsdage Hævekort 3-5 arbejdsdage
PayPal 1-2 arbejdsdage PayPal 3-5 arbejdsdage, hvis kunden allerede har bekræftet, at PayPal kan modtage pengene fra Adobe
Checks (kun USA) 1-3 arbejdsdage Bankkontonr. 5-10 arbejdsdage eller længere for Canada og Mexico på grund af postgangen
Bankoverførsel 3-5 arbejdsdage Bankkontonr. 5-10 arbejdsdage
Betalingsservice 3-5 arbejdsdage Bankkontonr. 5-10 arbejdsdage

Annuller din ordre på et produkt, der ikke er en del af et abonnement

Adobe kan ikke annullere produktordrer. Du kan dog anmode om en returnering af din ordre.

Byt et produkt, der ikke er en del af et abonnement

Du kan ikke ændre en ordre, når den er behandlet. Du kan imidlertid returnere et produkt, skifte platform eller sprog.