Læs hvordan du returnerer din Adobe-ordre, følger din returneringsanmodning eller skifter Adobe-produkt til en anden platform eller et andet sprog.

Annuller et medlemskab eller abonnement

Returner din ordre

Læs dette før du påbegynder en returnering

• Du skal anmode om returnering inden 30 dage, fra du har modtaget produktet.
  • Du kan returnere software, bøger og træningsmaterialer, som du har købt fra Adobe.
  • Hvis produktet har været installeret og aktiveret, skal du deaktivere det og afinstallere det, før du returnerer det. Adobe refunderer ikke beløbet, medmindre du har deaktiveret alle kopier af softwaren. Du skal ikke returnere softwaren til Adobe.
  • Adobe refunderer beløbet på samme måde som når der foretages et køb. Ved refusion af beløb, der er betalt med kreditkort, krediteres kortet, der blev anvendt ved købet. Købsordrens beløb udstedes imod kontoens saldo. PayPal-refusioner udstedes til din PayPal-konto.
  • Adobe frigiver beløbet til PayPal inden for fem dage fra tidspunktet for anmodningen. Refusioner for andre former for betaling frigives inden for 7 til 10 arbejdsdage.
  • De oprindelige forsendelses- og administrationsgebyrer bliver ikke refunderet.

Produkter, der ikke kan returneres

• Et Adobe-produkt købt hos en sælger, der ikke er Adobe, kan kun returneres til den sælger, i henhold til sælgers eventuelle politik om returneringer.
  • Produkter, der er købt gennem et indkøbsprogram for medarbejdere.
  • Versioner mærket Not-for-resale (NFR), piratkopierede, OEM-versioner, prøveversioner og andre gratis produkter.
  • Medlemskaber og abonnementer: Visse medlemskaber og abonnementer tillader annullering og refusioner. Se Adobes abonnementsvilkår for yderligere oplysninger.
  • Skrifttyper, der er købt gennem Typekit Marketplace.
  • Produkter købt hos enkeltpersoner, forhandlere eller via auktioner på nettet (f.eks. eBay eller Amazon Marketplace).
  • Produkter hentet fra en anden onlinebutik end Adobe Store, Amazon, Best Buy eller Journey Ed.
  • Produkter eller versioner af produkter, som Adobe ikke længere distribuerer eller yder support til.
  • Sæt bestående af prøve-dvd'er og dvd-træningsmaterialer.

1. trin: Send en returneringsanmodning

Hvordan købte du Adobe-produktet?

Adobe accepterer returnering af produkter inden for 30 dage fra modtagelsen. Der går normalt 2-3 dage fra du har placeret en ordre før du kan returnere den. Før du returnerer et produkt, skal du:

1. Registrere produktets serienummer.
  2. Deaktivere programmet.
  3. Afinstallere programmet.

Kontakt os vedrørende returnering.

Bemærk: Hvis du har købt direkte fra Adobe og overført pengene, skal du give os dine bankoplysninger, så vi kan imødekomme din anmodning om refusion.

2. trin: Se status for returneringsprocessen

Hvordan kan jeg kontrollere statussen for returneringen?

Brug dit RMA-nummer til at se statussen for returneringsforløbet online. Åbn www.adobe.com/go/orderstatus_dk og indtast RMA-nummeret i det angivne felt. Adobe holder dig underrettet om returneringens status via e-mail. Du hører fra Adobe med følgende intervaller, som afspejles på siden for ordrestatus:

• Tilbagebetalingen behandles
  • Tilbagebetalingen er frigivet, med forbehold af bekræftelse fra kundens bank på udført overførsel
  • Meddelelse om, at sagen er lukket

Hvornår er min returnering færdigbehandlet?

Adobe refunderer beløbet i løbet af 1-5 arbejdsdage. Det kan dog tage længere, inden beløbet vises på din bankkonto afhængigt af den anvendte betalingsmetode. Du finder oplysninger om behandlingstider og refusionsmetoder i tabellen herunder.

Der sendes en bekræftelse via e-mail, når refusionen er gennemført. Bemærk, at hvis du har online adgang til din kreditkonto, ses refusionen måske tidligere end på papiroversigten.

Betalingsmetode Adobes behandlingstid Refusionsmetode Forventet tid før pengene krediteres kundens konto
Kreditkort 1-2 arbejdsdage Kreditkort 3-5 arbejdsdage afhængigt af korttypen (Visa/MasterCard eller Amex)
Hævekort 1-2 arbejdsdage Hævekort 3-5 arbejdsdage (Visa/MasterCard eller Amex)
PayPal 1-2 arbejdsdage PayPal 3-5 arbejdsdage, hvis kunden allerede har bekræftet, at PayPal kan modtage pengene fra Adobe
Checks (kun USA) 1-3 arbejdsdage Bankkontonr. 5-10 arbejdsdage eller længere for Canada og Mexico på grund af postgangen
Bankoverførsel 3-5 arbejdsdage Bankkontonr. 5-10 arbejdsdage
Betalingsservice 3-5 arbejdsdage Bankkontonr. 5-10 arbejdsdage

Annuller din ordre

Adobe kan ikke annullere produktordrer. Du kan dog anmode om en returnering af din ordre.

Undtagelse: Hvis du har afgivet en forudbestilling og produktet endnu ikke er afsendt, kan du annullere ordren, før den sendes. Kontakt os, for at se ordrestatus.

Ombyt din ordre

Du kan ikke ændre en ordre, når den er behandlet. Du kan imidlertid returnere et produkt, skifte platform eller sprog, samt ændre en ordres forsendelsesadresse.