Få information om overførsel af mængdelicens ved at kontakte os gennem Hjælp til Adobe Mængdelicens. Du kan læse mere om at bruge softwaren på flere computere i Ofte stillede spørgsmål om slutbrugerlicenser og Adobe-produktlicensaftalen til dit program.

Politik for licensoverdragelse

Hvis du sælger eller overdrager Adobe-softwaren til en person eller en virksomhed, kan du overføre licensen derefter. Hvis du overfører licensen, kan den nye ejer registrere softwaren i sit eget navn.

Vigtigt: Licenser til uddannelsesversioner af Adobe-produkter kan ikke overdrages. Du kan dog godt overføre uddannelsesversioner af Macromedia-produkter til en ny ejer.

• Hvis du overdrager en licens til en programpakke, gælder licensen for hele pakken. Der kan ikke overdrages individuelle licencer til programmerne i en programpakke.
  • Overdragelsen af en licens indbefatter alle versioner af produktet. Hvis du sælger eller donerer en registreret kopi af en Adobe-produktlicens, overdrager du også rettighederne til alle versioner af licensen.
  • Supportkontrakter, der er knyttet til en licens, overdrages ikke til en ny licensholder. Supportkontrakter kan juridisk set ikke overdrages, hvilket er angivet i vilkårene for kontrakten.
  • Undtagen i Tyskland tillader Adobe ikke overførsel for OEM-softwareversioner (Original Equipment Manufacturer).

Krav i forbindelse med licensoverdragelse

• Både licensoverføreren (den nuværende ejer) og modtageren (den nye ejer) skal gennemføre en formuler om Overførsel af Licens. Begge formularer skal returneres til Adobe, før licensen kan overføres.
  • For at overføre licensen skal produktets serienummer være registreret i Adobe-profilen for overføreren.
  • Du skal opfylde reglerne om licensoverførsel.

Proces for licensoverdragelse

Bemærk: Sørg for, at du får sagsnummeret før du påbegnder overførselsprocessen, for at undgå forsinkelser under behandlingen af din formular til Overførsel af Licens. Kontakt os for at modtage et sagsnummer.

1. Klik på knappen Hent fil nedenfor, og gem formularen Overdragelse af licens på computeren.

Download

2. Åbn formularen i Adobe Reader eller Acrobat og følg anvisninger i formularen. Sørg for at udfylde alle felter.

3. Skriv dit sagsnummer eller kundenummer, eller begge dele, på formularen.

4. Hvis du overfører en undervisningslicens af mærket Macromedia, så se Macromedia-programmer.

5. Skan den udfyldte formular og gem den på din computer.

Følg de næste trin for at indsende formularen.

6. Log ind på din Adobe ID-konto.

7. På siden Supporthistorik kan du se alle dine sager under Supportsager.

Vis dine sager
  8. Klik på det sagsnummer, som du tidligere fik fra Adobe.

Klik på sagsnummeret
  9. Klik på Tilføj filer, og vedhæft den udfyldte formular, som du gemte under trin 5.

Klik på Tilføj filer
  10. Indtast en besked i feltet Skriv en besked.

11. Klik på Send.

Når Adobe modtager den udfyldte licensoverførselsformular fra begge parter, registrerer Adobe softwaren til den nye ejer. Registreringen sikrer, at Adobe juridisk anerkender den nye licensholder, som derefter har ret til kundeservice og support.

Når begge parter har indsendt deres formular til Overførsel af Licens, så behandler Adobe din anmodning om overførsel af licens i tre til fire uger.

Macromedia-programmer

Uddannelsesversioner af Macromedia-produkter berettiger til licensoverdragelser. Den nye licensholder skal bevise, at han/hun er under uddannelse for at overdragelsen kan gennemføres. Hvis du ikke kan fremvise et gyldigt, aktuelt studiekort med navn, dato og billede på, så se Uddannelse/Studerende: Hvordan man køber. Her kan du se en liste over uddannelser, der er omfattet af ordningen.

Adobe erhvervede Macromedia i 2005. Hvis du er en registreret ejer og du overfører et produkt af mærket Macromedia, er det påkrævet at du fjerner sofrwaren fra din computer.

Bemærk:

Hvis det drejer sig om Adobe CaptivateContribute 2, Contribute 3, FreeHand MX, FlashPaper 2 eller et MX 2004-produkt, skal du vælge Help > Transfer Your Software License (Hjælp > Overfør softwarelicensen). Følg derefter vejledningen på skærmen.

Når Adobe modtager det udfyldte Transfer of License-skema, registrerer Adobe, at softwaren ejes af den nye licensholder. Registreringen sikrer, at Adobe juridisk anerkender den nye licensholder, som derefter har ret til kundeservice og support. Giv Adobe tre til fire uger til at behandle din anmodning om overførsel af licens.