Gyldigt købsbevis

Adobe accepterer følgende som købsbevis:

• Et ordrenummer fra Adobe
  • Kopi af kvittering eller forsendelsesfaktura fra forhandleren med angivelse af følgende oplysninger:
    • Forhandlers navn og adresse
    • Adobe-produktet og den købte version
    • Købsdato
    • Købspris
  • I forbindelse med Amazon ESD-ordrer (download), e-mail med ordrebekræftelse eller bekræftelse af kontoordre

Bemærk: Hvis der er anført et kunde- eller firmanavn på købsbeviset, skal det stemme overens med navnet eller firmanavnet på din konto. Der accepteres også salgskvitteringer uden firma- eller personnavn.

Hvis det købsbevis, du har modtaget, ikke indeholder disse oplysninger, skal du kontakte din forhandler for at få et nyt købsbevis.

Ugyldigt købsbevis

Følgende accepteres ikke som købsbevis:

• Købsordrer, noteringer eller leveringsbemærkninger
  • Kvitteringer, som er håndskrevne, manuelt indtastet eller udarbejdet med tekstbehandling
  • Kvitteringer for køb på auktionssider på internettet (såsom Amazon Marketplace)
  • Kvitteringer for OEM-versioner af Adobe-produkter, som er købt separat (ikke sammen med et fysisk produkt)
  • Kvitteringer, hvor der er anført en købspris, som er reduceret med mere end 25 % for hele detail- eller uddannelsesprodukter eller med mere end 30 % for opgraderingsprodukter (der gælder visse produktundtagelser)
  • Kvitteringer for en filoverførsel, som blev købt hos en ulovlig forhandler
  • Et serienummer

Send købsbevis til Adobe

1. Kontakt os for at rekvirere et sagsnummer, hvis ikke du allerede har et.

2. Scan kvitteringen, hvis den ikke forefindes i elektronisk form.

3. Gå ind på www.adobe.com, og klik på Log på.

4. Skriv dit Adobe-id og din adgangskode, og klik på Log på.
  5. Under "Min support" skal du klikke på "Mine åbne supportsager."

6. Klik på dit sagsnummer.
  7. Klik på Gennemse ved siden af feltet Vedhæft fil, og naviger til din kvittering.
  8. Klik på Åbn, og klik så på Send.

Download