Ret fejl, der skyldes aktiveringsgrænser.

Problem

Når du åbner en Adobe-app, får du en fejlmeddelelse om, at login mislykkedes, at der er en aktiveringsgrænse, eller at det maksimale antal aktiveringer er overskredet. Disse fejl opstår, hvis du forsøger at bruge appen på for mange computere. Følg nedenstående trin for at rette fejlen.

Kan du ikke få adgang til din gamle computer? Der er ingen grund til bekymring, hvis du ikke har adgang til din gamle computer (hvis du f.eks. har omformateret harddisken eller mistet computeren). Vi kan hjælpe dig med at deaktivere appen på den gamle enhed. Sørg for at have dit serienummer eller Adobe ID klar, når du kontakter os.

Har du afinstalleret en app uden at deaktivere den?Når en app afinstalleres på en computer, deaktiveres licensen ikke nødvendigvis. Hvis du har afinstalleret appen og får en meddelelse om, at aktiveringsgrænsen er overskredet, kan du prøve at geninstallere appen på den gamle computer. Følg derefter nedenstående trin for at deaktivere appen på den gamle computer, og aktivér den på den nye.

Har du andre problemer? Hvis du har et andet problem i forbindelse med aktivering, bør du læse afsnittet Fejlfinding ved aktivering og deaktivering.

Serienummeret er allerede i brug på det tilladte antal computere

Creative Cloud

Hvis fejlmeddelelsen "Aktiveringsgrænsen er nået" eller en lignende fejlmeddelelse vises i en Creative Cloud-app, kan du se efter løsninger i "Aktiveringsgrænsen er nået" for Creative Cloud eller "Login mislykkedes".

Hvis du vil løse andre problemer i forbindelse med aktivering i Creative Cloud, kan du læse Fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-aktivering og login.

Acrobat DC

Abonnementsversion

Hvis du har et Acrobat DC-abonnement, bør du læse "Aktiveringsgrænsen er nået" for Creative Cloud eller "Login mislykkedes".

Version uden abonnement (enkeltstående)

Hvis du har en enkeltstående version af Acrobat DC uden abonnement, kan du bruge appen på op til to computere. Hvis du vil anvende Acrobat på en tredje computer, skal du blot logge af Acrobat på en af de andre computere.

Bemærk:

Der skal være forbindelse til internettet, når du benytter denne fremgangsmåde.

1. Opret forbindelse til internettet, og start appen på en af de to andre computere.

2. Vælg Hjælp > Log af.

3. Prøv at aktivere appen på den nye computer igen.

CS6, CS5, CS4, Acrobat XI, Acrobat X eller Acrobat 9

Med en enkelt licens til Adobe CS6 og ældre programmer kan du installere en app på to computere. Det er dog kun muligt at bruge programmet på én computer ad gangen.

Hvis du ønsker at installere programmet på en tredje computer, skal du deaktivere programmet på den computer, hvor du ikke længere vil bruge softwaren. Derefter kan du aktivere programmet på den nye computer.

Bemærk:

Der skal være forbindelse til internettet, når du benytter denne fremgangsmåde.

1. Opret forbindelse til internettet på den gamle computer, og start appen.

2. Vælg Hjælp > Deaktiver.

Vælg Deaktiver
  3. Opret forbindelse til internettet på den nye computer, og start appen.

4. Vælg Hjælp > Aktivér.

CS3, Acrobat 8 eller tidligere produkter

Med en enkelt licens til Adobe CS3, Acrobat 8 og ældre programmer kan du installere en app på to computere. Det er dog kun muligt at bruge programmet på én computer ad gangen.

Hvis du ønsker at installere programmet på en tredje computer, skal du deaktivere programmet på den computer, hvor du ikke længere vil bruge softwaren. Derefter kan du aktivere programmet på den nye computer.

1. Opret forbindelse til internettet på den gamle computer, og start appen.

2. Vælg Hjælp > Deaktiver eller Hjælp > Overfør Aktivering.

3. Hvis du vil aktivere softwaren på en anden computer, skal du vælge Slet mit serienummer fra computeren.

4. Når du ser meddelelsen Deaktiveringen fuldført, skal du klikke på Afslut.

5. Opret forbindelse til internettet på den nye computer, og start appen.

6. Vælg Hjælp > Aktivér.