Indhold
Løs problemer med aktivering og login ved åbning af en Adobe-app.
På denne side

Når du åbner en Adobe-app, får du en fejlmeddelelse om, at login mislykkedes, at der er en aktiveringsgrænse, eller at det maksimale antal aktiveringer er overskredet.

Det var ikke muligt at logge på

Disse fejl opstår, hvis du forsøger at bruge programmet på for mange computere. Du kan muligvis løse problemet med løsningerne på denne side.

Adobe Creative Cloud (CC)-apps

Med et Adobe Creative Cloud-medlemskab kan du anvende programmerne på to computere. Hvis du derudover vil anvende programmerne på en tredje computer, skal du logger af på en af de to første computere. Når du logger af, deaktiveres alle installerede Creative Cloud-programmer og -tjenester, som er knyttet til dit Adobe ID på den pågældende computer.

Åbn appen, vælg Hjælp > Log af, og indtast dit Adobe ID og din adgangskode.

Du kan få flere oplysninger i Log på og log af igen for at aktivere Creative Cloud-apps.

Acrobat DC

Du kan anvende Acrobat Pro DC- eller Acrobat Standard DC-abonnementer på to computere. Hvis du vil anvende Acrobat på en tredje computer, skal du blot logge af Acrobat på en af de to første computere.

Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af produkter.

Creative Suite 6 og tidligere versioner

Med en enkelt licens til Adobe CS6 og ældre programmer kan du installere en app på to computere. Det er dog kun muligt at bruge programmet på én computer ad gangen.

Hvis du ønsker at installere programmet på en tredje computer, skal du deaktivere programmet på den computer, hvor du ikke længere vil bruge softwaren. Derefter kan du aktivere programmet på den nye computer.

Når et program afinstalleres på en computer, deaktiveres licensen ikke samtidig. Hvis du vil deaktivere appen, skal du installere programmet igen og derefter gøre et af følgende:

Adobe Creative Cloud, Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC

1. Installer appen igen, og log på, når du bliver bedt om det.

2. Åbn appen, vælg Hjælp > Log af, og indtast dit Adobe ID og din adgangskode.

CS6, CS5, CS4, Acrobat XI, Acrobat X eller Acrobat 9

1. Opret forbindelse til internettet.

2. I programmet vælger du Hjælp > Deaktiver.

Deaktiver

CS3, Acrobat 8 eller tidligere produkter

1. Opret forbindelse til internettet.

2. Vælg Hjælp > Deaktiver eller Hjælp > Overfør Aktivering.

3. Hvis du vil aktivere softwaren på en anden computer, skal du vælge Slet mit serienummer fra computeren.

4. Når du ser meddelelsen Deaktiveringen fuldført, skal du klikke på Afslut.

Hvis du ikke har adgang til den gamle computer, som softwaren er installeret på, skal du kontakte os. Sørg for at have alle købsrelaterede oplysninger klar.

Har du opgraderet computeren, udskiftet en harddisk, opgraderet operativsystemet eller formateret computeren, inden du deaktiverede softwaren? Kontakt os. Sørg for at have alle købsrelaterede oplysninger klar.

Til toppen