Indhold
Find løsninger på problemer med aktivering ved åbning af apps fra Adobe.
På denne side

Brugere med abonnement

Når du åbner en Adobe-app, får du en fejlmeddelelse om, at login mislykkedes, at en grænse er nået, eller at det maksimale antal aktiveringer er overskredet.

Aktiveringsgrænsen er nået

Disse fejl opstår, hvis du forsøger at bruge en app på mere end to computere. Med et Adobe Creative Cloud-medlemskab kan du anvende dine apps på to computere. Hvis du vil anvende dine apps på en tredje computer, skal du logge af på en af de to første computere. Når du logger af, deaktiveres alle de installerede Creative Cloud-apps og tjenester, der er tilknyttet dit Adobe ID på computeren.

Du kan prøve at løse problemet ved at følge anvisningerne på denne side og derefter fortsætte med at benytte appen på computeren.

Alternativ 1

Med denne løsning deaktiveres appen på de andre computere, hvor den er blevet aktiveret fra den computer, du bruger nu. Det kan du gøre via fjernadgang, uden at du nødvendigvis har adgang til de andre computere.

1. Opret forbindelse til internettet.

2. Vælg Log mig af den anden computer, så jeg kan logge på her.

3. Klik på Fortsæt.

4. Angiv dit Adobe ID og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Alternativ 2

Med denne løsning skal du manuelt logge af en anden computer, hvor appen er installeret med det samme Adobe ID.

1. Start appen på den anden computer, hvor den er installeret, og vælg Hjælp > Log ud.

Du kan få flere oplysninger i Log på og log af igen for at aktivere Creative Cloud-apps.

2. Vælg Jeg loggede ud af én computer, så jeg kan logge på her på computeren.

3. Klik på Fortsæt.

Når en app afinstalleres på en computer, deaktiveres licensen ikke samtidig. Følg trinene under Alternativ 1 for at deaktivere appen.

Hvis du ikke har adgang til den anden computer, som du installerede appen på, skal du følge trinene under Alternativ 1 for at deaktivere appen på den computer.

Har du opgraderet computeren, udskiftet en harddisk, opgraderet operativsystemet eller formateret computeren, inden du deaktiverede softwaren? Følg trinene under Alternativ 1 for at deaktivere computeren.

Brugere med eviggyldig licens

Når du åbner en Adobe-app, får du en fejlmeddelelse om, at login mislykkedes, at der er en aktiveringsgrænse, eller at det maksimale antal aktiveringer er overskredet.

Det var ikke muligt at logge på

Disse fejl opstår, hvis du forsøger at bruge appen på for mange computere. Du kan muligvis løse problemet med løsningerne på denne side.

Adobe Creative Cloud (CC)-apps

Med et Adobe Creative Cloud-medlemskab kan du anvende dine apps på to computere. Hvis du vil anvende dine apps på en tredje computer, skal du logge af på en af de to første computere. Når du logger af, deaktiveres alle de installerede Creative Cloud-apps og tjenester, der er tilknyttet dit Adobe ID på computeren.

Start appen, og vælg Hjælp > Log af.

Du kan få flere oplysninger i Log på og log af igen for at aktivere Creative Cloud-apps.

Acrobat DC

Du kan anvende Acrobat Pro DC- eller Acrobat Standard DC-abonnementer på to computere. Hvis du vil anvende Acrobat på en tredje computer, skal du blot logge af Acrobat på en af de to første computere.

Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af produkter.

Creative Suite 6 og tidligere versioner

Med en enkelt licens til Adobe CS6 og ældre programmer kan du installere en app på to computere. Det er dog kun muligt at bruge programmet på én computer ad gangen.

Hvis du ønsker at installere programmet på en tredje computer, skal du deaktivere programmet på den computer, hvor du ikke længere vil bruge softwaren. Derefter kan du aktivere programmet på den nye computer.

Når en app afinstalleres på en computer, deaktiveres licensen ikke samtidig. Hvis du vil deaktivere appen, skal du installere den igen og derefter gøre et af følgende:

Adobe Creative Cloud, Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC

1. Opret forbindelse til internettet.

2. Geninstaller appen, log ind, når du bliver bedt om det, og indtast serienummeret.

3. Start appen, og vælg Hjælp > Log af.

CS6, CS5, CS4, Acrobat XI, Acrobat X eller Acrobat 9

1. Opret forbindelse til internettet.

2. Vælg Hjælp > Deaktiver i appen.

Vælg Deaktiver

CS3, Acrobat 8 eller tidligere produkter

1. Opret forbindelse til internettet.

2. Vælg Hjælp > Deaktiver eller Hjælp > Overfør Aktivering.

3. Hvis du vil aktivere softwaren på en anden computer, skal du vælge Slet mit serienummer fra computeren.

4. Når du ser meddelelsen Deaktiveringen fuldført, skal du klikke på Afslut.

Hvis du ikke har adgang til den gamle computer, som appen er installeret på, skal du kontakte os. Sørg for at have alle købsrelaterede oplysninger klar.

Har du opgraderet computeren, udskiftet en harddisk, opgraderet operativsystemet eller formateret computeren, inden du deaktiverede softwaren? Kontakt os. Sørg for at have alle købsrelaterede oplysninger klar.

Til toppen