Virhe Acrobat X- tai Reader X -ohjelmassa, joka liittyy ei-tuettuun tiedostotyyppiin tai vioittuneeseen tiedostoon

Ongelma

Kun Acrobat X tai Reader X yrittää avata PDF-tiedostoa, se ei aukea ja näkyviin tulee seuraava virheilmoitus:

<tuotteen nimi> ei voinut avata ”<tiedostonimi>”, koska tiedostotyyppiä ei tueta tai koska tiedosto on vioittunut.

Ratkaisu

PDF-tiedosto on virheellinen. Luo PDF-tiedosto, joka noudattaa PDF-standardia.

Lisätietoja

Acrobat X -tuotteet voivat pakottaa noudattamaan joitakin PDF-tiedostomuotoja koskevia ISO-standardeja tietoturvasyistä. Koska virheellisiä PDF-tiedostoja on mahdollista käyttää luvattoman käytön välineenä, standardista poikkeavia toteutuksia ei sallita.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa