Kuinka voin hankkia Acrobat DC:n?

Voit ostaa Acrobat DC -lisenssin suoraan sovelluksesta napsauttamalla oikeanpuoleisen ruudun alalaidan linkkiä.

Kun Acrobat DC -kokeilujakso päättyy, Kokeilujakso päättynyt -viesti ja Osta nyt -linkki tulevat näkyviin oikeanpuoleisen ruudun alalaitaan. Napsauta Osta nyt -linkkiä ja seuraa näytössä näkyviä ohjeita.

Kokeilujakso on päättynyt -viesti

Kokeilujakso on päättynyt. Voinko yhä käyttää Acrobat DC:tä PDF-tiedostojeni katseluun?

Kyllä, Acrobat DC sallii PDF-tiedostojen katselun, vaikka kokeilujaksosi olisi päättynyt. Voit myös käyttää maksuttomia työkaluja, kuten kommentointia sekä täyttöä ja allekirjoitusta. Mutta jos haluat hyödyntää Acrobat DC:n kaikkia toimintoja, sinun on hankittava lisenssi.

Olen ostanut Acrobat DC -sovelluksen. Kuinka lisensoin Acrobat DC:n kokeiluversion?

Jos ostit Adobe Acrobat DC:n kuukausi- tai vuosimaksulla, noudata seuraavia vaiheita.

Windows

Tapa 1: Acrobat DC -tilauksen ostossa käytettiin samaa Adobe ID -tunnusta kuin rekisteröidyttäessä Acrobatin kokeiluversiota tai tilausta varten.

1. Napsauta oikealla puolella näkyvän työkaluruudun Aktivoi-painiketta. Näkyviin tulee seuraava vahvistusikkuna.

Vahvistusikkuna
  2. Valitse OK. Aktivoi Acrobat DC käynnistämällä se uudelleen.

Tapa 2: Acrobat-tilauksen ostossa käytettiin eri Adobe ID -tunnusta.

1. Napsauta oikealla puolella näkyvän työkaluruudun Aktivoi-painiketta. Aktivoi Acrobat DC -valintaruutu tulee näkyviin.

Aktivoi Acrobat DC -vaihtoehdot
  2. Valitse toinen vaihtoehto ja sen jälkeen Seuraava. Kirjautumisnäkymä tulee näkyviin.

Napsauta kirjautumispainiketta
  3. Napsauta Ei oma Adobe ID:si -linkkiä. Seuraava kirjautumisikkuna tulee näkyviin.

Sisäänkirjautuminen
  4. Syötä Adobe ID -tunnuksesi, jolla ostit Acrobat DC -tilauksesi, ja napsauta Kirjaudu sisään. Kiitosikkuna tulee näkyviin.

Kiitosikkuna
  5. Napsauta Jatka. Vahvistusikkuna tulee näkyviin.

Vahvistusikkuna
  6. Sulje vahvistusikkuna napsauttamalla OK ja aktivoi Acrobat DC käynnistämällä se uudelleen.

Tapa 3: Jälleenmyyjältä saatiin Acrobat DC -sarjanumero

1. Napsauta oikealla puolella näkyvän työkaluruudun Aktivoi-painiketta. Aktivoi Acrobat DC -valintaruutu tulee näkyviin.

Activate Acrobat DC ja sarjanumero
  2. Valitse kolmas vaihtoehto, anna sarjanumero ja valitse sitten Seuraava. Seuraavat vaiheet -valintaikkuna tulee näkyviin.

Jatka asennusta
  3. Valitse Jatka.

Acrobat DC -kokeiluversio on poistettu, ja uusi, sarjanumeron kanssa yhteensopiva asennusohjelma on ladattu asennuksen loppuunvientiä varten.

Mac OS

1. Napsauta oikealla puolella näkyvän työkaluruudun Aktivoi-painiketta. Tietoikkuna tulee näkyviin. Valitse OK.

Valitse OK
  2. Kirjautumisnäkymä tulee näkyviin. Napsauta kirjautumispainiketta. (Jos olet hankkinut Acrobat DC -tilauksen muulla kuin näkyvissä olevalla Adobe ID -tunnuksella, napsauta Ei oma Adobe ID:si -linkkiä.)

Napsauta kirjautumispainiketta

Jos valitsit Ei oma Adobe ID:si, seuraava kirjautumisikkuna tulee näkyviin.Syötä Adobe ID -tunnuksesi ja salasanasi, joita käytit tehdessäsi Acrobat DC -tilauksen, ja napsauta Kirjaudu sisään.

Sisäänkirjautuminen
  3. Kiitosikkuna tulee näkyviin.Napsauta Jatka ja aktivoi Acrobat DC käynnistämällä se uudelleen.

Kiitosikkuna

Olen ostanut Acrobat DC -sarjanumeron. Voinko käyttää sitä Acrobat-kokeiluversiota varten?

Jos olet ostanut Acrobat DC -sarjanumeron, sinun on ladattava ja asennettava erillinen Acrobat-asennusohjelma.

Poista tietokoneelle asennettu kokeiluversio, ennen kuin asennat lataamasi Acrobat DC -sovelluksen.

Voinko käyttää Adobe Acrobat Reader DC:tä, kun Acrobat-kokeilujaksoni on päättynyt?

Kyllä, voit ladata ja asentaa Adobe Acrobat Reader DC:n milloin tahansa.