Värit eivät täsmää Output Module -laajennuksella luotuun PDF-tiedostoon

Ongelma

Kun Bridge CC 2018 -ohjelman Adobe Output Modulella luodaan kontaktiarkki, arkin kuvat ovat tummempia kuin alkuperäisessä kuvassa.

Tilapäisratkaisu

Kun luot kontaktiarkkia Bridge CC 2018 -ohjelman Adobe Output Modulella, kokeile seuraavia tilapäisratkaisun vaiheita:

1. Preserve Embedded Color Profile (Säilytä upotettu väriprofiili): Tarkista, onko vaihtoehto Preserve Embedded Color Profile (Säilytä upotettu väriprofiili) valittuna Tulos-asetuspaneelissa. Jos sitä ei ole valittu, ota se käyttöön kohdassa Adobe Bridge > Oletusarvot > Tulos (Mac) tai Muokkaa > Oletusarvot > Tulos (Windows) ja käynnistä Bridge uudelleen.

Preserve Embedded Color Profile (Säilytä upotettu väriprofiili) -asetuksen käyttöönotto Tulos-valikosta.
    Preserve Embedded Color Profile (Säilytä upotettu väriprofiili) -asetuksen käyttöönotto Tulos-valikosta.

2.  Tuloksen laadun muutos: Aseta tuloksen laatu liukusäätimellä kohtaan 12 Tulos-asetuksista.

Kuvan laadun liukusäätimen asettaminen korkeimpaan arvoon
    Aseta kuvan laadun liukusäädin korkeimpaan arvoon, joka on 12.

3. Oletusmallin käyttö: Jos luot PDF-tiedostoja mukautetulla mallilla, kokeile sen sijaan oletusmallia.

4. Näytön kalibrointi: Jos haluat kalibroida näytön, katso kohta Näytön kalibroiminen ja näyttöprofiilin luominen.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa