Creative Cloud -sovellusten uuden Käynnistys-elämyksen usein kysytyt kysymykset

Photoshopin, InDesignin, Illustratorin, Premiere Pron ja After Effectsin marraskuun 2015 versiossa esitellään uusi Käynnistys-elämys, joka helpottaa yleisimpien tehtävien aloittamista, esimerkiksi tiedoston luomista tai avaamista. Täältä voit etsiä vastauksia uutta Käynnistys-elämystä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Näet uuden Käynnistys-työtilan tai ‑näytön, jossa voit ryhtyä käsittelemään uutta tai viimeksi käytettyä dokumenttia nopeasti. Kun avaat dokumentin, pääset viimeksi käytettyyn, tuttuun työtilaan.

Voit piilottaa Käynnistys-työtilan tai ‑näytön niin, että se ei tule näyttöön sovellusta käynnistettäessä.

Toimi seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen asetukset. Voit esimerkiksi avata Photoshopin asetukset seuraavasti:
  • (Windows) Valitse Muokkaa > Oletusarvot > Yleiset.
  • (Mac OS) Valitse Photoshop > Oletusarvot > Yleiset.
  1. Toimi käyttämäsi sovelluksen mukaan seuraavasti:
  • (Photoshop, Illustrator tai InDesign) Poista Näytä alkunäyttö, kun kaikki dokumentit on suljettu -asetuksen valinta.
  • (Premiere Pro) Valitse At Startup (Käynnistettäessä) > Open Most Recent (Avaa viimeksi käytetty).
  • (After Effects) Poista Show Welcome Screen On Startup (Näytä Tervetuloa-näyttö käynnistettäessä).

Premiere Prossa ja After Effectsissä voit näyttää viimeksi avatut tiedostot Käynnistys-näytön sijaan.

Premiere Pro

Valitse Oletusarvot > General (Yleiset) ja sitten avattavasta At Startup (Käynnistettäessä) ‑valikosta Open Most Recent (Avaa äskeisin).

After Effects

Valitse Oletusarvot > General (Yleiset) ja poista Show Start Screen At Startup (Näytä Käynnistys-näyttö käynnistettäessä) -asetuksen valinta.

Äskeisten tiedostojen luettelossa näytettävien tiedostojen oletusmäärät ovat seuraavat:

• Photoshop: 10
  • InDesign: 10
  • Illustrator: 20

Kyllä, voit muuttaa äskeisten tiedostojen luettelossa näytettävien tiedostonimien määrää.

• Photoshop: Valitse Oletusarvot > File Handling (Tiedoston käsittely) ja määritä Recent File List Contains (Äskeisten tiedostojen luettelo sisältää) -kentässä oleva numero.
  • InDesign: Valitse Oletusarvot > File Handling (Tiedoston käsittely) ja määritä Number of Recent Items To Display (Näytettävien äskeisten kohteiden määrä) -kentässä oleva numero.
  • Illustrator: Valitse Oletusarvot > File Handling & Clipboard (Tiedoston käsittely ja leikepöytä) ja määritäNumber of Recent Items To Display (Näytettävien äskeisten kohteiden määrä) -kentässä oleva numero.

Työtilassa näytettävissä olevien äskeisten tiedostojen enimmäismäärät ovat seuraavat:

• Photoshop: 100
  • InDesign: 30
  • Illustrator: 30

Kun haet kuvaa tai videota Adobe Stockista Käynnistys- ja Äskeiset tiedostot -työtiloissa, siirryt Adobe Stock ‑sivustoon resurssien ostamista varten. Lisätietoja on artikkelissa Adobe Stockin käyttäminen.

Kyllä, voit synkronoida asetukset aloitusnäytössä toiselta Premiere Pro- ja After Effects ‑tililtä. Valitse aloitusnäytöstä Sync Settings (Synkronointiasetukset) ‑välilehti ja sitten Sync Settings From A Different Account (Synkronointiasetukset toiselta tililtä).

Lisätietoja on artikkeleissa Premiere Pron synkronointiasetukset ja After Effectsin synkronointiasetukset.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa